Cinsel Yaşam Tek gecelik ilişki sizce normal mi? elifsu00000 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yeni tanıştığınız kişiyle mesela Tek gecelik ilişki sizce normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Yeni veya eski fark etmez ki. Yaşayan için normaldir, yaşamayan için gariptir. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır ben normal bulmam 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. normal tabi, tadını çıkar ve bir sonraki limana yelken ohh misss 5 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öyle durum oldu çok elektrik ve çekim cardi bir öpüşme başladı ve sonuna kadar gittim sonrasında biz ne yaptık dedik ama o heyecan hep aklımda kaldi 0 0 Yorumla
Burcusvndk Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 41% 1 yıl Birkaç defa yaşadım ama pişman değilim 12 1 Yorumla ÇiftLer 1 yıl Nasıl yani Yorumla
Lost_Dreamss Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayvanımsı geliyor bana böyle şeyler. İnsan olduğumuzu unutmamalıyız. Bazı şeyler bu kadar sıradan, basit olmamalı.. 0 0 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Benim için normal ve şu an ihtiyacım olan tek şey 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Normal tabi ne öyle mesajlaş sahte sahte davranışlar, hiç bana göre değil istediğini yaşamalı insan 0 0 Yorumla
TahrovinDrun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çok boşluktaysam ve kafam bozuksa yaparım. Normalde başvuracağım bir şey değil 0 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Gayet normal. bakislar alev alınca dur demek olmaz 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur abi etkilenirsin çekim olur muhtemelen alkol de olur ortamda sevişirsin büyütecek bişi yok 0 0 Yorumla
stayhealthy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Normal değil. Etkilenmek gerekir ki seksin hakkını verelim 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Karşılıklı cinsel çekim varsa olabilir, neden olmasın? 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bence normal kaliteli insanlarla yapıldığında, aşırı seçici olmak lazım 0 0 Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yani bir çekim varsa neden 2 3 olmuyorda birde bitiyor. He kötüyse biter ama devamı neden olmasın? 0 0 Yorumla
Şehzade333 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Tek gecelik de normal değil birkaç gece uzatmak da normal değil 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Duygusuz olan her ilişki, ölü bir cesetle yatmakla eş değerdir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ne kaldıki artık zaten veriyorsunuz ha tek gece ha binbir gece. Kocanizla yatakta eski fanteziler konuşursunuz artık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Normal ilişki yaşadığı her insanı nikahimiza alırsak ohoo ( erkek için de kadın için de) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bence guzel hatta esim bile olsa farkliliklar kurmasini isterdim🖐️🙈 0 0 Yorumla
TasFirinn Takip Et Bilge Yaş: 31 1 yıl Bazen sadece bedensel ihtiyaçların giderilmesi gerekiyor... 0 0 Yorumla
ulaşbanakoyayim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl En güzeli bu aslında kimse kimseye bela olmuyir ihtiyaç varsa gorusulur 1 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Heyecan verici ama sıkıntılari var. Bnce 0 0 Yorumla
kxnan Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 38% 1 yıl Bazen insan azitiyor gözü hiç bir şey görmüyor 0 1 Yorumla kxnan 1 yıl Vur geç Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. Meşrebe göre değişir. 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal değil fb den farksız 0 0 Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. İki tarafta razıysa nı problem 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tehlikeli ve riskli Hastalık kalabilirsin 0 0 Yorumla
collegeguy Takip Et Yoda Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Bence normal. 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Neden olmasın ki 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normalleşti 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Keyfime bakarim 0 0 Yorumla
ipsiz_cambaz Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Tek gecelik ilişki ile eskort ilişkisi aynıdır. 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. tarzına bağlı canım 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Sence? 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hihi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Yeni veya eski fark etmez ki. Yaşayan için normaldir, yaşamayan için gariptir.
Hayır ben normal bulmam
normal tabi, tadını çıkar ve bir sonraki limana yelken ohh misss
Öyle durum oldu çok elektrik ve çekim cardi bir öpüşme başladı ve sonuna kadar gittim sonrasında biz ne yaptık dedik ama o heyecan hep aklımda kaldi
Birkaç defa yaşadım ama pişman değilim
Nasıl yani
Hayvanımsı geliyor bana böyle şeyler. İnsan olduğumuzu unutmamalıyız. Bazı şeyler bu kadar sıradan, basit olmamalı..
Benim için normal ve şu an ihtiyacım olan tek şey
Normal tabi ne öyle mesajlaş sahte sahte davranışlar, hiç bana göre değil istediğini yaşamalı insan
Çok boşluktaysam ve kafam bozuksa yaparım. Normalde başvuracağım bir şey değil
Gayet normal. bakislar alev alınca dur demek olmaz
Olur abi etkilenirsin çekim olur muhtemelen alkol de olur ortamda sevişirsin büyütecek bişi yok
Normal değil. Etkilenmek gerekir ki seksin hakkını verelim
Karşılıklı cinsel çekim varsa olabilir, neden olmasın?
bence normal kaliteli insanlarla yapıldığında, aşırı seçici olmak lazım
Yani bir çekim varsa neden 2 3 olmuyorda birde bitiyor. He kötüyse biter ama devamı neden olmasın?
Tek gecelik de normal değil birkaç gece uzatmak da normal değil
Duygusuz olan her ilişki, ölü bir cesetle yatmakla eş değerdir.
Ne kaldıki artık zaten veriyorsunuz ha tek gece ha binbir gece. Kocanizla yatakta eski fanteziler konuşursunuz artık
Normal ilişki yaşadığı her insanı nikahimiza alırsak ohoo ( erkek için de kadın için de)
Bence guzel hatta esim bile olsa farkliliklar kurmasini isterdim🖐️🙈
Bazen sadece bedensel ihtiyaçların giderilmesi gerekiyor...
En güzeli bu aslında kimse kimseye bela olmuyir ihtiyaç varsa gorusulur
Yerine göre bence evet.
Yurtdışında normal
Heyecan verici ama sıkıntılari var. Bnce
Bazen insan azitiyor gözü hiç bir şey görmüyor
Vur geç
Yaşanabilir azcık tanımak iyi olur
Hastalık tan korkuyorum bie tık
Meşrebe göre değişir.
ihtiyaç varsa mogmalll
Normal değil fb den farksız
İki tarafta razıysa nı problem
Anormale benzer hali mi var kanka
Tehlikeli ve riskli Hastalık kalabilirsin
benim için değil
Bence normal.
Gereksiz
Neden olmasın ki
Güzel oluyor
yani zevk almadık ise normal
Normalleşti
Keyfime bakarim
Yapmam öyle bir şey
Tek gecelik ilişki ile eskort ilişkisi aynıdır.
Bu devirde her şey normal
tarzına bağlı canım
Normal tabiki
Sence?
Hihi
Normal canısı
Sana normal mi
Normal
Yapmam