Cinsel Yaşam Tek gecelik ilişkileri mantıklı buluyor musunuz? kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Savunanlara bakıyorum tek kelime ile Çok kötüsün Tek gecelik ilişkileri mantıklı buluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Bedenimi tatmin etse de eksik bırakır.. Benim de hoşuma gitmiyor. Mantıklı mı orası tartışılır. 0 2 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Değil Yorumla s LastGuest 1 yıl Evet değil ama ucu açık bir konu.. Bir de tek gecelik ilişki yaşayanların bahaneleri mi dinleyelim.. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır karaktersizliktir bu 0 0 Yorumla
Leptin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tek gecelik ilişkiye karşıyım 5 1 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl 💖🫶🏻 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güveniyorsan mantıklı olabilir ancak bir çok cinsellikle bulaşan hastalıklar var o yüzden hastalık koymamak birinci hedefin olsun 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Buna şu açıdan bakıyorum tatmin olma isteği gelince ha p*rno izleyip tatmin olmuşsun ha tek gecelik ilişki ile fark yok gibi 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hem soruyosun hem evet diyecek olanlari gömmüşsün.. :) 0 14 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Evet hakkediyolar daha fazlasını derdim de Yorumla Mr_Potter 1 yıl Seni durduran sey neydi 😅 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Uygulama Yorumla Mr_Potter 1 yıl Sesli sorsaydin sen de Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Yok küfürlerime yazik Yorumla Mr_Potter 1 yıl O kadar diyosun yani.. :) Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Evet seviyem olmayan insnalara değmez ucuzlar çünkü Yorumla Mr_Potter 1 yıl Ama bu onların düşüncesi ve kararı. Bence hakaret etmek de onların özgür iradelerine saygısızlık olur. Sana dokunulmadığı müddetçe her yerde öyle konuşma linçlenme derim. Naçizane tavsiyem :) Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ayyyy kçimin kenarlari sanki marifet ediyorlar neyine saygı duyucam toplumun ahlakını bozuyorlar Yorumla Mr_Potter 1 yıl Sen de bu şekilde bozuyosun ama? Kcmn kenarları falan.. dimi? Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ne o üstüne mi alındın Yorumla Mr_Potter 1 yıl Hayır güzelim edebini takın diyorum yoksa linçlemeye başlarlar diyorum. Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Hahahahhahahaha bu sitede edebini kaybeden bir çok kişi var onlar başı cekiyo Yorumla Mr_Potter 1 yıl Haklısın bu konuda. Sen de onlardan olma diyorum güzel kadın. Yorumla
Altair19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Mantıklı değil ama herkes en az bir kez yaşıyor sanırım 0 0 Yorumla
bekray_006 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl anı yaşamak ama aşık olursan çok sıkıntı işte 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bir zamanlar bulmazdım ama artık mantıklı buluyorum kendi açımdan 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. beb karşıyım. nikah önemli ama dini önemsemeyen için mükemmel 0 0 Yorumla
Sukokusu34 Takip Et Xper 6 Yaş: 95 1 yıl Senin gibi biri bu soruyu soruyorsa daha ne diyelim soruların birbirine zıt ve tutarsız 0 7 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Pardon? Ne sormuşm başka soruda hangi iğrençliği savunmusm ben Yorumla Sukokusu34 1 yıl İğrençliği değil güzel soruların var ve muhafazakar biri olarak gözüküyorsun ama şu sorduğun soru ? Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Eeeeeeeeeee savunmuşmuyum görende sanır ne sormuşm Yorumla Sukokusu34 1 yıl Savunmamışsın ama... neyse ya boş ver anlatsam da anlamayacaksın boş ver yazmadım say Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Kanka mantıklı anlatımın yok ki ne var ortada or§blk nasıl olunur mu diye sormuşm Yorumla Sukokusu34 1 yıl Reis özür dilerim sanırım ben seni yanlış anladım Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ben ezikledim dalga geçerek sordum hatta Yorumla
mert__2071 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl İki tarafında bakışı aynı ise ok diğer türlü sıkıntı 0 0 Yorumla
CaptanWhite Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Sana bu konuda birçok şey anlatabilirim dinlemeye müsait misin 0 0 Yorumla
Pronari345 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Mantıklı buluyorum 0 4 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Heh mantıklı bulmasaydin şaşardım zaten Yorumla Pronari345 1 yıl Neden? Karşı olan bi sürü erkek vardır Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Hala hala oylemiymiş Yorumla Pronari345 1 yıl Var var olmaz mı Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl bekar sonuçta istediğini yapabilir 0 1 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Kirlenir yani evet Yorumla
MinikCenavarx Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Benim ne yaptığım elalemi ilgilendirmez 0 1 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl 😂😂hmm Yorumla
omerpstl1 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Beni tanıyorsun zaten isim olmaz 0 1 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Yo tanımıyorum ne bilicem Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı. Herkesin kendi hayatı bana göre değil 😂 0 0 Yorumla
karausak Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 104% 1 yıl Tek kötü be. Heycanlı oluyor ama boş be 0 0 Yorumla
cinvartonikyok Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Evet seviyorum 0 12 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl İyi halt ediyon knk Yorumla cinvartonikyok 1 yıl Niye kız Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Sence knk Yorumla cinvartonikyok 1 yıl Normal bu Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Zınnndıkkk Yorumla cinvartonikyok 1 yıl Sende hoşsun hee 😂 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Evet seni alakadar etmiyor ama Yorumla cinvartonikyok 1 yıl Yoo ediyor, etti şu an Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Gider misin şuradan Yorumla cinvartonikyok 1 yıl Niye ki Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Rahatsız edicisn Yorumla cinvartonikyok 1 yıl Üzdün Yorumla
İstilacıTürrİnsan Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl mantıklı 0 6 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Niye bacım ne çok meraklı bu millet kendini günlük kiralamaya Yorumla İstilacıTürrİnsan 1 yıl uzun ilişkinin neresi mantıklı sonu aldatma ya da ayrılık Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Doğru insana denk gelirsen çokta mantıklı ama Yorumla İstilacıTürrİnsan 1 yıl işte tek gecelikte böyle bi ayrım yok keyfine bakıp geçiyon hem öyle biride kaç milyonda bir zaten Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl E oda günah ve zina onu napcaz Yorumla İstilacıTürrİnsan 1 yıl günah olan neyi yapmıyoz ki Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hayır ama bazen evet 0 2 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Bazen? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl maalesef bazen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bedenimi tatmin etse de eksik bırakır.. Benim de hoşuma gitmiyor. Mantıklı mı orası tartışılır.
Değil
Evet değil ama ucu açık bir konu.. Bir de tek gecelik ilişki yaşayanların bahaneleri mi dinleyelim..
Hayır karaktersizliktir bu
Tek gecelik ilişkiye karşıyım
💖🫶🏻
Güveniyorsan mantıklı olabilir ancak bir çok cinsellikle bulaşan hastalıklar var o yüzden hastalık koymamak birinci hedefin olsun
Buna şu açıdan bakıyorum tatmin olma isteği gelince ha p*rno izleyip tatmin olmuşsun ha tek gecelik ilişki ile fark yok gibi
Hem soruyosun hem evet diyecek olanlari gömmüşsün.. :)
Evet hakkediyolar daha fazlasını derdim de
Seni durduran sey neydi 😅
Uygulama
Sesli sorsaydin sen de
Yok küfürlerime yazik
O kadar diyosun yani.. :)
Evet seviyem olmayan insnalara değmez ucuzlar çünkü
Ama bu onların düşüncesi ve kararı. Bence hakaret etmek de onların özgür iradelerine saygısızlık olur. Sana dokunulmadığı müddetçe her yerde öyle konuşma linçlenme derim. Naçizane tavsiyem :)
Ayyyy kçimin kenarlari sanki marifet ediyorlar neyine saygı duyucam toplumun ahlakını bozuyorlar
Sen de bu şekilde bozuyosun ama? Kcmn kenarları falan.. dimi?
Ne o üstüne mi alındın
Hayır güzelim edebini takın diyorum yoksa linçlemeye başlarlar diyorum.
Hahahahhahahaha bu sitede edebini kaybeden bir çok kişi var onlar başı cekiyo
Haklısın bu konuda. Sen de onlardan olma diyorum güzel kadın.
Mantıklı değil ama herkes en az bir kez yaşıyor sanırım
anı yaşamak ama aşık olursan çok sıkıntı işte
Bir zamanlar bulmazdım ama artık mantıklı buluyorum kendi açımdan
beb karşıyım. nikah önemli ama dini önemsemeyen için mükemmel
Senin gibi biri bu soruyu soruyorsa daha ne diyelim soruların birbirine zıt ve tutarsız
Pardon? Ne sormuşm başka soruda hangi iğrençliği savunmusm ben
İğrençliği değil güzel soruların var ve muhafazakar biri olarak gözüküyorsun ama şu sorduğun soru ?
Eeeeeeeeeee savunmuşmuyum görende sanır ne sormuşm
Savunmamışsın ama... neyse ya boş ver anlatsam da anlamayacaksın boş ver yazmadım say
Kanka mantıklı anlatımın yok ki ne var ortada or§blk nasıl olunur mu diye sormuşm
Reis özür dilerim sanırım ben seni yanlış anladım
Ben ezikledim dalga geçerek sordum hatta
İki tarafında bakışı aynı ise ok diğer türlü sıkıntı
Sana bu konuda birçok şey anlatabilirim dinlemeye müsait misin
Mantıklı buluyorum
Heh mantıklı bulmasaydin şaşardım zaten
Neden? Karşı olan bi sürü erkek vardır
Hala hala oylemiymiş
Var var olmaz mı
bekar sonuçta istediğini yapabilir
Kirlenir yani evet
Benim ne yaptığım elalemi ilgilendirmez
😂😂hmm
Beni tanıyorsun zaten isim olmaz
Yo tanımıyorum ne bilicem
Herkesin kendi hayatı bana göre değil 😂
Keyif alacaksam neden olmasın
Tek kötü be. Heycanlı oluyor ama boş be
Hayır
Hayır mantıksız ve sağlıksız
Evet seviyorum
İyi halt ediyon knk
Niye kız
Sence knk
Normal bu
Zınnndıkkk
Sende hoşsun hee 😂
Evet seni alakadar etmiyor ama
Yoo ediyor, etti şu an
Gider misin şuradan
Niye ki
Rahatsız edicisn
Üzdün
mantıklı
Niye bacım ne çok meraklı bu millet kendini günlük kiralamaya
uzun ilişkinin neresi mantıklı sonu aldatma ya da ayrılık
Doğru insana denk gelirsen çokta mantıklı ama
işte tek gecelikte böyle bi ayrım yok keyfine bakıp geçiyon hem öyle biride kaç milyonda bir zaten
E oda günah ve zina onu napcaz
günah olan neyi yapmıyoz ki
Hayır
Kişilere göre
Hayır
Hayır iğrenç
Yerine göre bence
Mantıksız.
Hayır ama bazen evet
Bazen?
maalesef bazen