Haftada bir kere tek gecelik ilişki yaşıyorum. Barda tanıştığım biriyle birlikte oluyorum. Sevgilim yok ve canım istiyor sonuçta bu bir ihtiyaç. Arkadaşlarım yanlış buluyor ve bana kızıyor. Sizce yanlış mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrolsun ama yine de görüş yazacağım çünkü böyle insanlar çok
Erkek kadın farketmez zinaaa haram bende 24 yaşındayım benim de canım istiyor ama bakireyim evlenmeden olmaz yobaz vs diyebilirsin ben bilmiyorum muyum yaşamayı s
Sırf zevk için onun bunun altına girmek çok mu doğru iğrençlik böyle insanların kendine saygısı yoktur degersizdir basittir
Bazıları da herkesin kendi bedeni diyor kendini bedeni tamam saygı duyalım ama yarın öbür gün ben evlenirsem çocuk olursa çocugumu nasıl böyle igrencliklerden koruyacağım hadi diyelim doğruyu yanlışı öğrettim dışarısı boook kaynıyor illaki aklı celinecek
Bu siteye ilk üye olduğumda bazı sorulara oha bu ne nasıl soru bu kadarı da olamaz diyordum artık şaşırmıyorum
Toplumda bu tür ilişkiler yaşamlar normal olmuş ki modern adı altında yemediğinuz book yook saygı duy saygı duy da nereye kadar saygı Yeni nesil bunları normal görecek yarın öbür gün sen doğruyu yanlışı ogretssn ne olacak
Böyle Trol sorularda sormayın lütfen eğer ki %1 ihtimal soru gerçekse bu huyunuzdan vazgeçin evlenin öyle cinsellik yaşayın Kendi kendinizi değersizlestirmeyin314 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle troll falan değilim ve sen şunu bilmelisin ki kimse senin dinine göre yaşamak zorunda değil. Ahlak kavramı herkes için aynı anlamamı ifade etmiyor. Farkı bakış açılarına saygı duymanı tavsiye ederim.
Soran+1 yıl@DONDUMDENEOLDU Senin yaptığın da yanlış kimsenin dinine, peygamberine hakaret etmek bizim haddimiz değil. Herkes birbirine saygı duymalı
Soran+1 yıl@kilimcininoglu Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Arkadaş görüş yazana kızıyor😂
Cevap sahibi+1 yılBırakın şu lafları sizde biliyorsunuz neyin doğru neyin yanlış olduğunu modernlik adı altında kendinizi kandırıyorsunuz kimse çocuk değil o yüzden dine hakaret et etme o sizin bileceğiniz iş ben kimseye hakarette etmedim sadece kendini değersizlestiriyorsun dedim ve bu devirde edepli çocuk yetiştirmek çok zor bundan da korkuyorum tesettürlü değilm ibadetlerimi de düzenli olarak yaptığımı söylemem insanlar iyice saptti bu arada Trol olmadığına da üzüldüm keşke Trol olsaydın yaptığının yanlış olduğunu sende biliyorsun ama kendine hakim olamıyorsun şu an bana yobaz cahil bütün ağıza alınmayacak hakaretleri edebilirsin ama kendini nereye kadar Kandırabilirsin ki
- +1 yıl
Arkadasim kaynaklari verdim ac oku muhammed kac yasinda ayseyle evlenmis kac tane carisiyesi ve evlilik adi altinda karisi olmus bizzat kendin oku.
- +1 yıl
Soyledigim sahislar mezhep imamlari ve ve islam alimleri hrm de en buyukleri
Cevap sahibi+1 yılYahu din'le bunun ne alakası var dini bir kenara bırak ben dinle ilgili bir şey demedim ki zina haram dedim hadi diyelim ki haram yok Yanj bu normal bir durum mu kız tek gecelik ilişki yaşıyorum bu yanlış mı diyor yanlış olduğunu kendi de bıliyor kimsenin haddi değil ben onu yargılamiyorum ama kendini değersizlestiriyor kendine hâkim olamıyor bu sorun bence ben sadece uyarıyorum kendine değer ver diyorum her önüne gelenle olma diyorum toplum için değil Kendi için sen işi bambaşka yerlere çekiyorsun
- +1 yıl
KS de senin gibilerin olması çok güzel
Soran+1 yılZina haram dinle ilgili değil mi?😂😂
Cevap sahibi+1 yılTamam dinle ilgili ama olmasaydı da ben yapmazdım zaten her önüne gelenle yaşanır mı ya niye kendinize saygı duymuyorsunuz neyse ne hayat sizin hayatınız ne yaparsanız yapın ben yanlış buluyorum o ayrı
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Erkeklerin çoğunlu bulduğu ilk fırsatta yapıyorlarsa bir kadının yapmasını da yargılamam ama ben şahsen böyle bir işe kalkışmam birden çok sebepten ötürü. Hastalık olabilir, tanımadığım sevmediğim duygusal bağım olmayan biriyle yapamam ve bunlardan en önemlisi şunu hiç düşünmüyor musun? Karşında hiç tanımadığın etmediğin biri var. En nihayetinde yaradılış olarak istesek de istemesek de erkekler bizden güçlü varlıklar. En cılız adam için bile bu böyle. Sen onunla o odaya girdiğinde kendini onun insafına bırakmış oluyorsun. Eğer seks sırasında sana istemediğin bir şey yaparsa elinden gelebilecek pek bir şey olmaz. Tanıdığın bildiğin bir insandan böyle bir yaklaşımla karşılaşman çok çok nadir olabilecek bir şey. O yüzden bir daha düşün bence.
51 Yorumla- +1 yıl
Hakli gerekceler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılYanlış değil ama çok eşlilik sağlıksız. İşin namus vs boyutu bizi asla ilgilendirmez ki namus bacak arasında da değildir ama çok eşlilik özellikle bi kadın için çok tehlikeli. Çoğu yerde belirtiyorum çok eşli ve korunmasız ilişki yaşayan arkadaşım rahim ağzı kanseri oldu ki bunun aids i var, bel soğukluğu var var da var... umarım korunmalı ilişki yaşıyorsundur ve bence mantıklı ve sağlıklı olan tek kişiyle birden fazla ilişki yaşamak, sevgililik istemiyorsan bile ona uygun bi ilişki kurabilirsin. Dikkatli ol, sevgiler
37 Yorumla- +1 yıl
Yahu namus bacak arasinda degildir cümlesini agziniza sakiz ettiniz bir açıklarmısin namus nedir senin icin?
Soran+1 yıl@kilimcininoglu Namus vicdandır, merhamettir, suç işlememektir. Bir zar parçası namus olamaz!
- +1 yıl
Namus sadece bekaretle olmuyor, birini dolandırmak da namussuzluktur hırsızlık da namussuzluktur ihanet etmek de... kimin kiminle yattığı kimseyi de ilgilendirmez, onu namussuz da yapmaz... eğer bakirse bi erkek bakire kız isteyebilir bu da onların arasındadır bize ne?
- +1 yıl
Soran benden güzel açıklamış, aynen öyle 👏
Soran+1 yılAnlamaz canım bu örümcek kafalılar. Hiç laf anlatmayacaksın aslında bunlara
- +1 yıl
Tacize tecavüze ses çıkarmayanlar bekaret konusunda kaplan kesiliyor şaka gibi
- +1 yıl
Hahah gercekten boş laf ureten asalaksin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat senin hayatın bizi ilgilendirmez ama bu bir ihtiyaç değil sadece abazanlik veya iç dünyandaki bir yokluk/eksiklik veya boşluk. Başka türlü işi gücü olan olgun düşünen biri bu kadar sık günübirlik ilişki yaşamaz. Erkekleri kendime oyuncak eder ama onlara da oyuncak olur günümü gün eder keyfime bakarım dersen devam et. Özgüven eksikliği de olabilir.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
119Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani tabii ki öyle aman aman çok büyük bir yanlış değil ama benim kesinlikle onayladığın bir şey değil bir kere yani insanlar buna nasıl zevk alıyor ben ona anlam veremiyorum çünkü karşı tarafı tanımıyorsun herhangi bir şey hissetmiyorsun arada herhangi bir duygusallık yok bir şey yok ilgi yok hayranlık yok zevk nasıl ortaya çıkıyor gerçekten ilginç
30 Yorumla
+1 yılKimi için normal bir durum. Korku yok. Pişmanlık yok. Anlam yükleme yok. Kimi içinse olay bu kadar basit değil. Sabah tanımadığın bir adamın yanında uyanmak, utanç, panik ve en yoğunundan pişmanlık hissi yaratabiliyor. Tek gecelik ilişkiye bakış açısı kişiden kişiye göre elbette değişiklik gösteriyor. Galiba erkekler için sadece bir macera iken kadınlar için büyük cesaret! Teorik olarak tek gecelik ilişkilerin kolay olması gerekiyor. Birbirini beğeniyorsun, birlikte olmak istiyorsun, oluyorsun... Anlık da olsa; mutluluksa mutluluk, hazsa haz... Ama her kadın için durum bu kadar basit değil. Erkekler için yaşananlar daha normalken bazı kadınlar için tek gecelik ilişkiler çok daha çetrefilli duygular yaratıyor.
10 Yorumlaevet arkadaşının mantığına göre yanlış evet :) peki ama cezası var mı? yani yanlış kısmı sadece arkadaşının senin hakkındaki güzel düçüncelerinden kaynaklı. senin düzenli ve mutlu olmanı istiyordur. ya da kendi yapamadığını sana yapma diyordur. sonuçta zevk meselesi sen bundan haz alıyorsan sana kimse engel olamaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙃
+1 yılMaalesef ahlak, doğru ve yanlışlar kişilerin eğitim ve görgü seviyelerine göre değişiyor. Senin ihtiyacın olan şey başkası için hata ise o başkası ozaman gelsin çözüm bulsun.
Senin ihtiyacının giderilmesi önemliyse başkasının onu yanlış olarak görmesi pek bir şey ifade etmez.
Başkaları senin içinde ne yaşadığını bilmediği için senin hakkında hüküm vermeleri zaten doğru değil. Takıl kafana göre.13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
👍👍👍
- +1 yıl
Valla kız olsam bende senin gibi yapardım..
+1 yılSen yanlış bulmuyorsan yanlış değildir. bu kadar basit bende senin gibiyim ve kimin ne dediği umurumda olmuyor
916 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de umursamayacağım artık teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim canım benim ne demek. Özgürüz bu dünyada ve tek başımayız boşverrrrr
Soran+1 yıl@GhosT_TE Bence de başkalarının düşünceleri umurumda değil zaten. Sadece arkadaşlarımın böyle düşünmesi beni üzüyor.
Soran+1 yıl@GhosT_TE Ne yazık ki öyle kimsenin farklılıklara saygısı yok. Yorumun için teşekkür ederim
- +1 yıl
- +1 yıl
başkalarının ne düşündüğü umurunda olmamalı
- +1 yıl
İnanıp inanmamakta da insanlar özgür olmalı. Din bir felsefe ve bireye özel olan içlnde yaşaması gereken bir inanç. O yüzden ne inana kızılmalı nede inanmayanı yargılamalı. İnsanlar düşünce özgürlüğüne inanç özgürlüğüne sahip olmalılar. Sırf bizim istediğimiz gibi düşünmeyen insanlar var diye de kızmamalıyız. Bunu siz kızdınız diye söylemiyorum. Genel olarak yani toplum olarak kızmamalıyız.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarar senin kardeşim tabiki ama bazen tek gecelik olan ilişki ilerde yerleşik bir ilişkiye geçmek istersen başına bela olabilir daha önce bir çok kez okudum biri ile yeni bir aşka yelken açma fırsatın olabilir sonuçta genç bir kimsenin ve yeni tanıştığın adama benim arada takıldığım ve seks yaptığım bir adam var onu bir başından atayım sonra senle bir aşk yaşarım diyemezsin arada takıldığın adam bu yeni aşka yelken açmana mani olabilir ve sana rahat vermeyebilir bilmiyorum barda ki adam nasıl. bir adam ama musalat bir tipse sana rahat vermeye bir tahmin tabi benimki bazı bayanlar yazıyor eski takıntım rahat vermiyor ne yapacağım diye yazıyorlar birde benim bir aramadaşım eski takıntı yüzünden eşinden boşandı bir mesaj görmüş kocası artık bulunmamasına rahmen o kimse ile sorun oldu eskisi bitti evliliği
10 YorumlaMerhaba,
Bana göre tek gecelik ilişki yaşamak pek de doğru bir şey değil. Yani ben tek gecelik ilişkileri asla yaşamayı düşünmem ancak tek gecelik ilişki yaşayan kişileri de yargılamam asla. Hatta en rahatı diyebilirim ancak ben bunu yapamam. Tabi cinsel yolla bulaşabilecek hastalıkları saymazsak. Prezervatif kullanıyorsanız problem yok. Arkadaşların bana kalırsa bu konuda hiç bir şey dememeli onlara ne ki?21 Yorumla- +1 yıl
Böyle anlayışlı kiz var mi
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında tek gecelik ilişkinin iyi yönü kadar kotu yonleride olabilir kadın için mesala güven duygusallık nekadar olabilirki ve kadın sonradan kullanılmış hissiyatı olabilir o kişiyi birdaha görememek iyi avantajida ne olabilir tanımadığın biriyle gizli saklı kimsenin haberi olmaz ve kimseye reklam olmaz
10 Yorumla Açıkcası böyle şeylere karşı değilim zamanında bana da denk geldi, işin aslına gelirsek bence tanımadığın biriyle yapmak zevkli çünkü bir daha belki denk gelmeyeceksin ifsalama şansı da olmuyor doğal olarak (bkz: burada sexting yaptığımda oldu tanımadığımdan zevk alıyorum.) sadece bu işin sıkıntı tanımadığından cinsel sağlık hastalıkları olabilir mi durumu var kondom kullanıyorsan her ilişkinden rahat rahat takıl gençliğimizi bir kere yaşıyoruz keyfini çıkarın.
11 Yorumlaİhtiyaç evet ama bunu abartmaman gerekiyor sonuçta bunu sürekli farklı insanlarla yapmanda çevrendekiler tarafından tepki almana sebep olur ama hayat senin hayatın bence nasıl yaşamak istiyorsan o şekilde yaşamalısın çokta önemseme milleti sonuç olarak millet için yaşamıyosun bu hayata sadece 1 kere geliyosun 2. Şansın yok o yüzden anı yaşamakta fayda var
10 YorumlaSen de arkadaşların gibi kendini vajinandan ibaret görmeli, bu vajinaya imzasız ve altınsız dokundurduğunda ucuza gideceğini düşünmeli, imzalı ve altınlı olunca ederine gittiğini düşünmelisin..
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın aşırı cahilce düşünüyorlar. Erkekler yapınca normal kadın yapınca basit oluyor
+1 yıltakılma farklılık iyidir , bu senin kişisel kararın :) bar mevzudusunu ben de yapıyorum genelde şehir dışına giderken , otel bakacağıma bar bakıyorum direk gidiyorum ve illa ki birileri düşüyor bu sayede kalacak yer parasıda vermiyorum :)
42 Yorumla- +1 yıl
Ama acısını çıkartıyorlar
- +1 yıl
? ?
+1 yılMeşrebinize göre değişir
Sizin için sıkıntı yoksa bize sromanız, onay istemeniz gereksiz
Hayat sizin
Vücut sizin
Kararlar sizin40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiçin yanlış olsun ki, ben böyle şeyleri yanlış bulanlara çok karşıyım. Bu hepimiz için bir ihtiyaç. Olmak istediğiniz kişi ile gayet de birlikte olabilirsiniz. On dokuz cm ile yeni bir deneyim yaşamak isterseniz hatta bu duruma birlikte de dahil olabiliriz.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMerhaba demek ister misiniz
+1 yılSenin hayat görüşün ama, haftada tanımadığın yabancı Bi erkek bana fazla gibi geldi kimseyle test yaparak yatağa girdiğini sanmıyorum biraz abartmadan yaşa bence ne yaşıyacaksan ilişkilerini uzun tutman senin için daha iyi olur hemde sağlıklı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki yaşamak istiyorsan yaşarsın, kimseye kendini sorgulatma. Yanlış diyenleri de kafana takma, boşveeerr
51 Yorumla
+1 yılKorunmanı öneririm. Cinsel yolla bulaşan hastalık çok. İhtiyaç bu ben cesaret edemiyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılcanım değilim kanka tabiki korunuyorum😂
- +1 yıl
Doktor olarak uyarmadan edemiyorum. Özendim sana çok fazla tecrüben vardır. Ben farklı kadınlarla yapmak isterdim. Bir kadını tatmin edince iyi zannediyorsun kendini ama iyi olmayabilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Neyse sohbet etmek istemiyorsun rahatsız etmeyeyim iyi geceler
- +1 yıl
Bari takıldığın barı söyleseydin de bir içki ısmarlasaydım 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu gören erkeklerin % 63 ü alkole başladı , % 27 si barlarda daha fazla vakit geçirmeye karar verdi %10 ikisini de yapmak isteyip para bulamamanın hüznüyle bir sigara yaktın
20 Yorumla
+1 yılKendi iç dünyan da sıkıntı yoksa karar senin keyif senin bize de düşmez arkadaşlarına da sende bahsetme kimseye canım maden böyle yorumlara takılacak isen.
10 Yorumla
+1 yılBence yanlış değil bende aynı görüşteyim ama cinsellikte uyuştuğum biriyle dost kalabiliyorum tek kuralımız duygusallığın olmaması böylelikle tek gecelik olayı fb olayına dönüyo
10 Yorumla
+1 yıliki (ya da daha fazla who knows) tarafin da kabulu sonucu gerceklesiyorsa ne yanlisi
41 Yorumla
+1 yılBence değil bazen insan nefret ve ihtiyaçla ona yaklaşabiliyor
43 Yorumla- +1 yıl
Nefretle derken @tombultombulcuceler
Lütfen şu soruları sallarken biraz daha mantıklı olalım
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi seçimi. Bazen fiziksel ve anlık şeyler çok zevkli olabiliyor. Hoşuna giden birisini gördüğünde, kısa bir zaman içinde aklından geçenleri onun vücudunda uygulamak tarifsiz bir zevk.
10 Yorumla
+1 yılHayat senin hayatın kimse karışamaz...
Hastalık kapma riskin yüksek sadece. İleride bunun zararını yaşayabilirsin.20 Yorumla
+1 yılZevkler renkler elbette ama bana göre çok da önemli bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılBu konu tartışmaya açık konu bana göre yanlış her önüne gelenle yatılmaz kadın dediğin ağır olur
21 Yorumla
Soran+1 yılErkek niye ağırbaşlı olmuyor da kadın oluyor? Bırakın bu cinsiyetçiliği artık
+1 yılİnsanın canı istiyor haliyle ama temizini bulmak lazım
31 Yorumla- +1 yıl
Konusalım mı
+1 yılALLAH senin gibi insanlarla karşılaştırmasın nediyim
30 YorumlaYani sana doğru geldiği için devam ediyorsun sanki yanlış desek bizi dinlicen 🙂
30 Yorumla
+1 yılKim karar verecek ya herkesin kendi hayatı. Sen bunda bir sorun görmüyorsan mutluysan çok takma... Adın ne
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılStressiz rahat bir yaşam stili bu
Ama korkaklık herkesle sevişmek veya kimseyle sevişmemek korkaklıktır10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bilmem ama cinsellik olmadan da yaşanabiliyor ben bu yaşıma kadar hiç cinsellik yaşamadım evlenince yaşarım evlenemezsem yaşayamam benim için büyük bir kayıp olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neden yanlış olsun. Bu sana mutlululk veriyorsa böyle yap. Sıkılmaya başladığında sevgili bul.
Hayat senin, nasıl keyif alıyorsan öyle yaşa.10 YorumlaDikkatli olman lazım. Sağlık açısından riskli çünkü
20 Yorumla
+1 yılEn iyi ihtimal Hepatit bulaşır sana ya da en kotu ihtimal Aids bulaşır. Omrun boyunca da hastaliklarla aci ceke ceke ölürsün
20 Yorumlaneden bu şanslı ben hiç olmuyorum. acaba ne bahtsısım ya
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtkilendigin kisi ile oluyosan kime ne. Ben de yapiyorum
511 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabiki yaptim
Cevap sahibi+1 yıl34
Cevap sahibi+1 yılİzmir
- +1 yıl
Kaç kişi oldu
- +1 yıl
Bekar misinz hanimefendi
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat senin hayatın zevk aldığın gibi yaşa ama tecihim düzgün biri ile düzenli ilişki bi gün başına bela olur ayrılmak istemez sürekli ister sen istemezsin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğru değil mi yaşınız kaç
+1 yılSenin için sıkıntı teşkil etmiyorsa devam edebilirsin..
10 Yorumlamal senin mülk senin ve bunlarla yaşayacağın zevk senin.
10 Yorumlayo son derece keyıflı korunmayı bılırsen ve ıyı partnere denk gelırsen tabı
10 Yorumla
+1 yılBence yanlış değil hijyene önem verirsen yani şahsi fikrim böyle. ❤️
10 Yorumla
+1 yılbakış acısıyla ilgili şeyler bunlar kişiye göre değişir.
13 Yorumla- +1 yıl
@Emre5341 yanlış
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. En büyük risk hastalık onun dışında canın nasıl isterse öyle yap
10 YorumlaMerhaba hangi bara geliyorsanız bana söyleyinde bende geleyim malum benimde ihtiyacım var )))
11 YorumlaBen çok özelim pompa Bulmaca çöz çöz çöz pompaların coştun
10 Yorumla
+1 yılYapmayı düşünmüyorum yapanda kendi bilir ben karışmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence yanlış olan bir şey yok, herkesin kendi tercihi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılkarşılıklı olan şeylerde yanlışlık olmaz isteyen taraflar memnun ise
10 Yorumla
+1 yılBağlanmak sana göre değilse olabilecek şey bu tarz. Ya da duygu barındırmayan bir seks ilişkisi. f*ck yani. En azından daha güvenli olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil bende kocamdan ayrı kalınca tek gecelik ilişki yaşıyorum
129 Yorumla- +1 yıl
İyi yaaarak yiyorsun edepsiz
- +1 yıl
Aldatıyor kocasını neden öyle dedin diyorsun bide
- Cinsel Yaşam konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yıldeğil herkesin kendi zevki ve kararı
100 Yorumla
+1 yılSana göre doğruysa bize göre yanlış olması neyi değiştirir?
10 Yorumla
+1 yılHer tenin tadına bakıyor gibisin böyle yemek tadan gurme gibi 😅
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biraz. Değişiklik iyidir😂😂
- +1 yıl
😅😅aynen bende öyledim farklı ten farklı tat ama kimisi büyüklüğü görünce çekiniyor
Soran+1 yılNe mutlu sana djdjdjdjjj
- +1 yıl
😅😅aynen peki sen buradan mı buluyordun ben buradan da böyle farklı yerlerden de buldm
Kendine uygun goruyorsan diyecek bir sey yok senin olay cinsell tatminlik gibi duruyor
10 Yorumla
+1 yılben bunu yanlış bulmuyorum , ben yaşıyorum ama temizlik ve hijyenönemli kişisel bakım ve cinsel korunma yöntemleri önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu sorman bile yanlış. Hem çok günah hem de saçma
05 Yorumla
Soran+1 yılGünah olup olmadığını sormadım. Ona bakarsan senin saçın açık bir şekilde profil koyman da günah. Hiç oralara girme
- +1 yıl
İksi de aynı şey değil senin yaptığın daha büyük günah
Soran+1 yılSonuçta ikisi de günah büyük küçük ne fark eder? Beni yargılayacak konumda değilsin.
- +1 yıl
Hayır her günahın büyüğü ve küçüğü var aynı şey değil sen daha çok günaha girersin zina zaten büyük günah anal desen o da günah demek ki senin günahın daha büyük
- +1 yıl
Pardon anal başka soruyorla karıştırdım. Günah sonuçta
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden yanlış olsun ki buda bir ihtiyaç keyfine bak
84 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhhhk... elimde tuttugum biskuvi paramparca ettim,, guzel soru
10 Yorumla- Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem