Seksi
Güzel/yakışıklı
Kıvrak
Ateşli
Çekingen
Doyumsuz
Şirin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
o zaamn kadinlara biraz tavsiye veriirim aradiklarim icin..
hand-blow job gibi hadiselere girince elinizin ayarı olsun. kopartır gibi sarılmayın.
dişlerinize mukayyet olun. bir yerden sonra keyif yerine acı veriyor.
şu belinizi kırmayı öğrenin arkadaş. bu kadar zor olamaz bu iş.
asla ve asla ölü moduna geçmeyin. sevişmenin başında erkeğin yaptığı hareketin tersi yöne hareket edin. boşalma evresi yaklaştıkça hareketleri aynı yöne getirin. ama hareket edin yani.
kontrollü olmayın. ay orayı elleme vay burası acıyor diyip bokunu çıkarmayın. sıkıntınız olan şeyi konuşmadan çözün. mesela mıncıklanmasını istemediğiniz yeri konuşarak dile getirmektense o eli ordan alıp istediğiniz yere götürün.
eller her daim kullanılabilir uzuvlardır. illa bir yeri okşaması gerekmez bazen sıkması bazen sarması, bazen sadece yumruk yapmak bile + puan kazandırır.
ön sevişme esnasında kendi bedeninizi bölgesel kullanın. kadın bedeninin her noktası görsel olarak estetik sahibi olduğunu unutmayın. erkeğin bedenine saçınızın teli dahi temas etse bazen tahrik unsuru olabilir. bu avantajı kullanmasını bilin. burdan her yerim herife değsin sonucu çıkarmayın. nokta nokta diyorum. kıskaç gibi sarılmayın adama bırakın o sizi sarmaya uğraşsın.
son olarak erkek her halükarda tatmin olabilen bir varlık. o yüzden kontrolü elinizde tutun. kendi keyfinize göre ilişkiyi şekillendirin. ''ön sevişmeyi kısa tutuyosun jack'' demeyin. uzun isterseniz uzun tutun. herifin nabzını yoklamasını bilin.
ama damari hissedin lutfen saksoda damar damaga yapistirip hissedin..
Ahahahhahaha Jack sen olduğunu daha baştan anladım 😂😂😂ama yazdıklarının çoğuna katılıyorum bak bunlar artık bilinmeli😉
öncelikle prezervatif kullanmak zorunda kalmak istemem.

sonra arzulu, ateşli, doyumsuz olmalı

Fantezilere açık olmalı

Ve bardağın dolu tarafını görmeli

🤣🤣🤣🤣
Puhahhahah hepsi yine bardağın dolu tarafı gibi süper🤣🤣🤣😂😂😂😂ateşli ve doyumsuz olsun tabi:)
👍😎😘
Cevap
41Cevap
Aşık olduğum kadındır sadece
Yatakta herkes libidosu yüksekk hareketlii kasmayan yeni fantezilere açık hemen yorulmayan birini arar.
Doğruuu
Cilveli Arzulu ve istekli kadın herzaman 1_0 öndedir
Sen erkek kısmına cevap vercen 😂😂😂😂
Ahahah haklısın canm katılıyorum😂😂😘
@Maturemale haha yaa ben kadını örmek verdim ama 😂 niye hatamı yüzüme vurup beni mahcup ediyorsun 🤣 ben kadını soruyor sandım 🤣🙈🙈🙈
@Maturemale tamam cevap veriyorum Erkekte baskın karakter olmalı ve tutkulu olmalı 👍👍 😂
Aaa ben 😂
Bence Bi 2 şıkkı değiştirip yerine sunlari koyabilirdin ; 1) oldu da bitti diyip yana devrilenler ve 2) ben zaten profum diyip eliyle ayağının yerini karıştıranlar 🤔🤔
Ahahhaah güzell😂😂
Bunlar olmadığı için katılamıyorum ama 8. Seçeneği seçiyorum arkadaşım adına sugar olanlar 🤣🤣🤣 o öyle yaptı 🤣🤣
Ahahahah deli
Arkadaşımın düğünü var benden 2 yaş büyük bu arada ilk kez evlenecek yaptığı seçimi yazdım sadece sana 🤣🤣
Bunların hepsinin olduğu kadın bence. Şirin olması eksik olabilir ama diğerleri kesinlikle olmalı. Şirin de olursa 3 gün uyutmaz :)
Ahhaha hepsi olunca zor uyursun tabi zaten😂😂
Parça parça olursa da yatakta 3-5 kadın olması lazım birbirlerini tamamlamaları için :)
Yatakta aranan kadın, yanımızdaki soğuk ve isteksizse telefona sarılıp aradığımız kadındır 🤣🤣🤣
Meşgule atabilir, o ayrı 🤣🤣🤣
Puhahahh ben de diyorum ne diyo 😬😬🤣🤣🤣
🤣🤣🤣
Valla kadınlar mizah yeteneği olan zeki erkeklerden hoşlanırlar denir de... Senden bi ışık görmedik henüz 🤣
Sen anca oku oku gül... Hiç deme "bu adam her yazdığıyla beni güldürüyor" diye
Seksi, güzel, kıvrak, ateşli, bacaklarını tam açabilen 🤣
Ahahah öyle de mi varmış tam açamayan yani😂
Bacaklarını tam açabilene henüz denk gelmedim 🤣
Önce aşka inanacak, aşk ile sevecek ve aşk ile sevilecek. Sonra mı, bu saydıklarının hepsi...
Peki güzel☺️
Ateşli bir kadın göbeeeene vurdurur adamın :)))
🤭🤭😂😂😂😂
Şimdi bunu uzun uzun yazarımda kısaca
Sen
Ben
😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vaaay😎😂
😎😉😂
Ateşli, doyumsuz, seksi ve hırçınım. Doyurabilen ama aynı zamanda doyumsuz erkek olmalı.
Hepsinin keyfi farklı tabi ama çekingen utangaç olan daha farklı hepsinin üstünde bir şey diyebilirim sessiz sakin birinin içinden çıkan canavar bütün şıkların üstünde olabiliyor 😬
Kadın fiziğiyle erkek becerisiyle özel olur sanırım
Kadın güzel olursa seçeneği o :)
Zevkleri o kız fiziğiyle yaşatır bence ve özellikle yüzeysel zevkler konusunda
Doyumsuz şehir efsanesi olabilir, ateşliye razı olunur:)
Doyumsuz , ateşli isterler
Biz ne isteriz onları değil bizi söyleyelim💋
Ateşli olabilir
Aynenn
seksi güzel kıvrak ateşli doyumsuz 😈
Hahhaaj eee bunlar olsun da şirin de olmasa da olur 😬😂
Wooooowww baaaaakk baaak bu çok iyiydiiii şu ana kadar sorularımda verdiğin en güzel cevaptıı 😎🤩😈
Haha hepsi güzeldi ama bu harbi cuk oturdu anlamında dedim😂😉
Uyumlu seksi verici
Hınm
Tek bir seçenek seçmek haksızlık
Bikaç tane seç sen de:)
Kıvrak, ateşli, doyumsuz. Bunlar zaten seksi yapar o yüzden onu almadım
Hepsi neden yok seçeneklerde
Hahahah hepsi diye burdan yazdın işte😂
Benim tercihim yüzdeliğini hesaplarsınız
İstekli cilveli, seksi :)
Hımm güzel
Bu gidişle çapraz ateşe tutulcaz senle haberin olsun
Ahahhahaha ay dur savaş çıkmış gibi çarpraz ateş falan😬😬😂😂
Yatakta aranılan tek şey kadın
Gerisi teferruat
Ahhahah
Senin o yazdıklarının olması için partner lazım kendi kendime neyin şeklini yapayım boş yatakta
İşte o da hangisi olsun onu sorduk ya
Önce onu bulayım söz söyliycem hangisi diye z şıkkı hepsi
Tek yatmayı seviyorum
Aaaa neden
Hiç birisi. Doğru cevap bence iyi doyuran olmalı 😉
Nefes alsın yeter.
Hadi be🚬
Sabaha kadar saatlerce seks yaparım 🔥
Ateşli diyosun
Her kadının ateşini alırım ben öyle boş konuşmam erken bosalma sorunum yok sertleşme problemim yok iyi becerirm yani ;) ve daha. 18 yaşındayım ;)
Senin gibi olsa yeter 😋
Niye sadece 1 şık seçebiliyoruz
Ateşli, doyumsuz, seksi.
ateşli ve doyumsuz
Güzeel:)
senı tarıf edıyorum :)
Kişiye özel olan.
Tamam kişiye özel olanın özelliği hangisi işte
Her kişinin tutkusu farklı tetiklenir, şahısları tek tek sorguya çekmen lazım amirim. Kim ne ister bunu bilemeyiz ki insanlar tam doyumsuzluk modunda. Çoğu ne istediğini bile bilmiyor.
Genel olarak herkesin seks için bi tercihi vardır bunu yorumsal olarak değil de anket olarak sordum o yüzden.. yani seçenekler de oldukça belirgin 7 tane temel özellik verdim içinde varsa aranan seçer geçerler diye😉
Minyon arıyorum. Diğerleri sonradan kazanılabilir
E çok var:)
Evet var ama bana denk gelmiyor
Nefes alan tabi ki
Ahahah
Kesinlikle atesli
Güzeeel
Yakışıklı ateşli doyumsuz ve tabiki de kıvrak😂
Haksız mıyım?😂
Oooo güzel cevap kadınların sevdiği cevaplar😂
Ateşli kadın
Güzel tercih
Sen hangisisin
Seçeneklerin genel toplamı dermişim😬😬😂🤣😂🤣
Ooooo daha fena 😍😍😍
Kıvrak ✅
Güzel seçenek:)
Çarpışkan
Ahahah o zaten her türlü oluyo o sırada😬😂😂
Hıı merak etme yatakta çarpışkansa normalde de çarpışkan olur o zaten her türlü😂😂
Ahahhaah yok yok ben biliyorum senin kastettiğin türü 🤣🤣
İstek önemli
Güzel
Seni hangisi ifade ediyor merak ettim 😘
Bi kişi daha sordu H-hepsi 😬🤣🤣😂
E hepsi
Hahah güzell
Aranmayan...
Hepsi
Ateşli kıvrak seksi olması
Sen 😃
Seksi kıyafet