Kocamla birlikte olamıyoruz, sevişemiyoruz. Ne önerirsiniz?

Biz yeni evliyiz eşimle zaten zar zor birlikte olduk korkum vardı hallettik ama hic bir zaman sevişip mutlu bir birliktelik yaşamayı beceremedik ne ön sevişme yapıyor ne okşama sadece gireyim bitsin işim gibi davranıyor bazen bosalamıyor bile o yüzden istekli olanıyorum bana da ölü gibi yatıyorsun kadınlığını kullan biraz diyip bağırıyor çağırıyor yaparken. Bir süredir reglim birlikte olamadık hiç ve korunma yöntemi olarak doğum kontrol hapı başladım o yüzden lekelenmelerimde ardına geliyor sürec 10 güne kadar uzadı bugün biraz yaklaşsın diye elini götürüyorum vucuduma elini geri çekiyor felan çok sinirlendim kalktım gittim ve bunu ilk mez değil çok kez denedim benim canım istediğim zaman ihtiyaçlarım giderilmiyor kadın olduğum halde ondan daha çok yaklaşıyorum adım atıyorum ama o ne zaman isterse öyle olacak kafasında bu duruma çok sinirlenip ağlıyorum prezervatifleri sinirden kestik makasla seninle de bir daha birlikte olmayacağım dedim ve ben böyle devam ederse boşanmayı bile düşünüyorum ne ilgi ne alaka nası bi erkek ben anlamadım gerçekten ve daha çok yeni evliyiz
Kocamla birlikte olamıyoruz, sevişemiyoruz. Ne önerirsiniz?