Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu soruyu kadınlara yöneltmemin nedeni benzer bir durum yaşayan var mı onu bilmek. Hemen konuya geçeyim, 2 yıllık evliyiz bu sürede toplasanız 5 kere vajinal birleşim olmadı. 1 yıldan sonra ilk defa bugün tekrar denedik yine olmadı. Tıptaki karşılığı nedir bu sorunun adını bilmiyorum ama hatta bunu yazarken çekiniyorum mahremimi açtığım için ama vajinismus mudur nedir tıptaki karşılığını bilmiyorum birleşme olmuyor. Acı çekiyor beni itiyor mesela, çoğu pozisyonda girmek nerdeyse imkansız. Yaşadıklarım beni çok üzüyor, ben ki evlenip defalarca birlikte olmayı hayal eden, geçmişte evlilik harici hiç ilişki yaşamamaya gayret etmiş gururlu biriyim ama şu anki durumum resmen acı veriyor. Ayrılma gibi bir düşüncem yok çünkü onu çok seviyorum. Tüm kalbimle hatta gerekirse bir ömür doğru dürüst seks olmasın yine ayrılmak istemiyorum. Yalnız kaldığım vakitler kendi kendimi tatmin ediyorum bu haldeyim. Sizin de böyle bir probleminiz oldu mu, neler önerirsiniz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl2 yıldır beklemek yerine keşke bir cinsel terapiste uzmana gitseydiniz. Eşini seviyorsan al bir uzmana götür büyük ihtimal vajinismus ve cinsellik konusunda bilinçdışında bir travma var birkaç seansta bilişsel davranışçı terapi ile bu sorununuz çözülür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu problemi yaşayan çok fazla evli çift var ama neden bir Dr a görünmeyi denemesinin bu iki yıl içinde anlamadım.
Çünkü bunun tedavisi de var terapi ve tıbbi destekle hiçbir sorun kalmıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gitmememin bir sebebi var, eşim TC vatandaşı değil ve henüz oturum izni almadım, bu yüzden doktora göründüğümüzde oturum izni olmadığından ülkeden deport edilebilir. Gittik diyelim ne değişebilir, vajinal şeklini mi değiştirecekler ne yapılabilir ki?
Cevap sahibi+1 yılYavrum ilişki yaşamama sebebiniz kadının vajina kaslarının kendini o an kasmasi. Ve Dr bu kaslar için yumuşatma tedavisi uygulayacak ve bir daha bu şekilde kendini kasıp kapatmayacak. Hatta bu tedavi sürecinde iyileşene kadar iğnesi bile var bunun gecici o gecelik gevşeten vurduğun zaman ilişkiye girebiliyorsun. Her şeyi geçtim tıp bu ölümden başka her şeye çare üretebilir.
(+ Kadın kaç yıldır burada kaçak olarak demek Allah belasını versin böyle ülkenin mülteci doldurdular.)
Soran+1 yılDurum sandığınız gibi değil kendisi mülteci değil Azerbaycan'dan geldi, sığınmacı olarak gelmiş olsaydı dediğiniz gibi vatandaşlığı zaten savaş sığınmacısı olduğundan veriyorlar. Bunda farklı prosedürler gerekiyor. Eşim sokakta mahsur kalıp TC'ye sığınan biri değil onu bir düzeltelim. İkincisi başka yere de yazdım çoğu pozisyonda vajinasına ulaşamıyorum. Yeri bir garip anlayamadım. Gençliğimde 1 sevgilimle birlikteliğim olmuştu ondan tecrübem var ama bunda her şey bambaşka. Rahim ağzına ulaşamıyorum bile çoğu pozisyonda
Cevap sahibi+1 yılPardon yanlış anladım o zaman sıkıntı yok.
Bende sana diyorum ki kaslar kendini kastigi için rahmin ağzı kapanıyor ykk gb oluyor ve bunun tedavisi mümkün. Ya eşine gider geçici bir oturum izni alır Dr a başvurursun ya da daha çok çekersin bunu cunku müdahalesiz düzelmez
Kızlar Ne Diyor
Oncelikle bu durumu yasayip asan cok insan var bunu evde cozemessiniz aciyosa kadin aciyodur.2 yil beklemeniz cokkk sacma karinida alcaksin psikolojik seyanslar olur vajumisun tedaviside var onlara gidin
03 Yorumla
Soran+1 yılpsikolojik sorun mu yani, mesela afedersin kaşık pozisyonu var, o şekilde birlikte olmaya çalışırken resmen ulaşamıyorum. bilmiyorum ya hiçbir umudum yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinüsmus psikolojik psikiyatri ve doğum doktoru yardımı iyi gelir birazda yaklaşım önemli ağrı çekmeyeceği jel ve kremler var araştırın iyice geçmiş olsun normal şeyler hepimize olabilir utanacak bişey yok
05 Yorumla
Soran+1 yılutandığım yok aslında da çok üzülüyorum.
Cevap sahibi+1 yılÜzülecek bişey yok birinin soğuk kanlı olması bu konuya el atması şart genelde travmatik çocukluktan gelen tabular ya da eş baskısı ya da yapısal utanma sonrası rahat olamama gibi şeyler var temelde doktora gidip bakılsın birde ön sevişme gibi flim gibi şeyler uzun tutulup bakılmalı duş sonrası kaslar daha rahatta açılır
Soran+1 yılaslında bu konularda tecrübeliyim yani haldır huldur başlamam her türlü ön hazırlık oluyor ama başka bir yorumda da belirttim, afedersin bazı pozisyonlarda ulaşamıyorum bile. arkadan sarılınca falan
Cevap sahibi+1 yılKasıyor kendini rahat değil tek bir pozisyona sahiplemiş kendini fanteziye falan alışkın ya da sınırsız birşeylere açık değil zamanla olucak onun kendiyle arasında birazda evlenirken biliyordu ne olacağını ceviz oynamaya gelmediki bazen kötü laf kamçıdır azim ettirir kendiyle yüzleşir yapmıcaksada yapar gayret eder insan merhametine güvenip daha da yayılıyor belli acısada öldürmez ki o işi parayla yapan var ve neler çekiyorlar birax soğuk kanlı olup kararlı net tripli ol bazen
Soran+1 yılüzmek istemiyorum, kendini sorunlu hissetmesini asla istemiyorum. hep söylerim hatta lütfen kendini üzme, kötü hissetme ne olur derim sevgiyle sarılırım. yerimde başkası olsa sırf bu yüzden ayrılmak isteyebilirdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durum doktor yardımı ile çözülebilir. Vajinusmus olabilir.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar