Kocamla yatmak, sevişmek istemiyorum. Ne yapacağım?

Boşansak nafaka alamazmıyım ekonomik özgürlüğüm yok babam kabul etmek istemez bir çocuğum var ama bir şekilde yanımda olur istemesede annemgil duştan çıktım babanin evinde bu rahatlik yok boşanınca sürüneceksin dedi çocuğum var çocuk kimde kalır bosanma olursa adam bedel ödemeden boşanmak istiyor tek kuruş nafaka vermeden

Adamın yılları beni tehdit etmekle geçti korkutmaya çalışmakla geçti elimde değil yatmak istemiyorum her an sıkıştırıyor beni istemiyorum yemek yapmadım diye küfür etti yarında yapmam istediği yemeği yeter onun uçkurundan bıktım en olmadık zamanlarda da yatmak istiyor onunla yattığımda can çekişiyorum o an hemen bitsin istiyorum öpüşmek istemiyorum zorluyor beni ya içimden gelmiyor içim almıyor bana eskisi gibi yalvaracaksın dedi köpek dedi bende boşanirsak nafakami verirsin maaşının yarısı benim olur seninle de kimse evlenmez dedim hukuksal konulardan anlamam ama başım dik olmak zorunda yıllarca yalvardim ona beni bırakma diye ama o bana değer vermedi iti köpeği havlatti yengesi olacak boklarla muhattap etti beni pislik şimdi ona değer vermeyince değerli oldum onun için önceden beni görsün diye çırpınırdım şimdi elimi bile kıpırdatmıyorum onun için o beni istediğinde itiyorum hatta bana bende seni istemeyecem diyor oh oh diyorum mutlu oluyorum

Kocamla yatmak, sevişmek istemiyorum. Ne yapacağım?