Eşimle cinsellik yaşamak istemiyorum kendini zorla öptürmeye çalışıyor, ne yapmalıyım?

Eşim beni cinsellikten soğuttu obez bir kadınım neyimi beğeniyorsa 140 kiloyum

Eşimle cinsellik yaşamak istemiyorum kendini zorla öptürmeye çalışıyor, ne yapmalıyım?
cinsellik yaşarken göbeğimden yaklaşamıyor birleşme yaşanmıyor vücudumuda beğenmiyor giyinikken sevişmek istiyor benimle haklı birsey diyemem hatta şaşırıyorum bu halimle beni nasıl istiyor benimle nasıl yatmak istiyor diye zayıflamamı istiyor ama bunu takıntı yapmıyor mide ameliyatı olmak istedim kabul etmedi birsey olur diye korktu

Bedenimi sevmiyorum beğenmiyorum yatamıyoruzda eşimi istemiyorum çünkü saygısız bir adam beni savunmuyor

onu sevmiyorum ekonomik psikolojik şiddet uyguluyor bana taciz ediyor beni istemiyorum zorla öpüyor o böyle yaptıkça soğuyorum iki ay olacak yatmiyorum zorla öpüşmesi midemi bulandırıyor kendine bakmadan konuşuyorsun diyeceksiniz ben kendimin farkındayım

En iğrencide şu kendini öptürmeye çalışıyor ya istemiyorum istemiyorum hakaretlerini sövmesini unutmadım hayatı kolaylaştırmıyor ev işlerinde yardım etmiyor bıktım ondan bildiği tek şey sevişmek cinsellik

Yanağını dudaklarıma koyuyor öpeyim diye midem bulanıyor içimden gelmiyor öpmek sevgi dilenilmez ya beni savunması gerekirken ortadan kayboluyor ama sorunlarım olduğunda ortadan kayboluyor ev işleri olduğunda obez olduğum için belim ağrıyor o zamanda ortadan kayboluyor

Ona dokunmak bile istemiyorum o bana dokunduğunda rahatsız oluyorum kendi yaptı bunu soğuttu kendinden

Boşan demeyin hiçbir desteğim yok çocuğum var ailem yanımda değil