Artık süslenmek püslenmek istemiyorum kocam sevişmek istemiyor ne yapacağım?

iyi aksamlar arkadaslar ben 20 kocam 30 yasinda bi kizimiz var gayet alımlı bakımlı orta güzel hamartlı çok dırdır etmeyen kibar genç bi kadınım. Yataktada istekli biriyim. Her yerimi agdalarim losyonlar spreyler parfumler parlaticilar ne deseniz dikkat ederin kocama yanastigimda istemiyo kalkmiyo diyo bana hep. Benim hevesim kirildi artik cok temas bagimlisi biriyimde ama kocam temastan gicik kapar opucuk istemiyorum der seks desen cani istese gelir yanima yalniz benim rizam onemli degil onun yaninda. Ben artik tuylerim ciksa afedersiniz almak istemiyorum yuzum dahil. Normalde kendim icin yaparim ama bu kocayi gordukce istemiyorum artik ya suslenmekde istemiyorum guzel kokmakta istemiyorum onuda istemiyorum seviyorum ama bi k8rginlik bi bikkinlik var bende :( kendine bi gelmiyo bide antidepresan kullaniyo cok takintili ve stresli biri benden bagimsiz olarak. Konusmada yok. Benim icimden artik bisey gelmiyo ona asla uzucek kotu biseyde yapmam ama iste bikkinlik geldi bana genc yasimda ne yapicam bilmiyorum yilbasida geliyo hicbiseye hevesim yok :((((
Artık süslenmek püslenmek istemiyorum kocam sevişmek istemiyor ne yapacağım?