- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
1 yılZor ama yürüyor bence. Bu cinselliği aktif olarak yaşamış olanın karakterine bağlı yani içinde sadakat yoksa baştan olmaz zaten, ayrıca yetinmek meselesi var birde dediğin gibi o hayatı en doruklar da yaşadıysa hiç yaşamamış birisini yetersiz diyerek üzüp terketmesi büyük ihtimal bence... bu iki duygu içinde yoksa hiç baslamasin o ilişkiye derim ben
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Uydurulabilir ve yürür, fakat bunu herkes yapamaz.
Sadece cinsellikle ilgili tarafları değil, karakter özellikleri de etkili olur. Çünkü bilen kişinin hiç bilmeyene öğretmesi ve yönlendirmesi gerekecektir. Öğretecek kişi bunu suistimal ederse sonuç iyi olmaz ve ilişki de yürümez.
Fazla ilişki yaşayanlarda olumsuz ve rahatsız edici tecrübeler olabiliyor. Böyle olmasındansa sıfırdan başlayan birisine olumlu şeyler yüklemek daha iyi olacaktır.
Tecrübe sahibi bunu bu şekilde yaparsa, hiç yapmamış birisi hem iyi bir şekilde öğrenecek hem de öğreten kişiye oluşacak bu ayrıca bağı sebepli aradaki çekim çok daha fazla olur.
30 Yorumla
Sözde erkekler bakirelerle yürütebileceklerine inanıp finalde mutsuz olup aldattıklarına göre, yürüdüğü söylenemez :D
23 Yorumla- 1 yıl
Değişik bir bakış açısı yine
- 1 yıl
Yürü be shdh
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAslında birinin tüm zevk noktalarını keşfetmesine yardımcı olmak, tüm hassas yerlere dokunmak onun bilmediği yolculukta ona şöförlük yapmak kulağa çok eğlenceli geliyor olabilir
42 Yorumla- 1 yıl
Çiçeğim 🎈🎈
- 1 yıl
Canım 🎈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılSelams 🌸 bence olabilir neden olmasın :D Burada önemli olan aşktır benim için eğer iki insan birbirini seviyorsa aşıklarsa her türlü anlaşırlar.. ve kimse de ayıramaz onları.. zaten gerçekten aşık olan cinselliğe değil önce güven aşk sevgi sadakat gibi duygulara bakmalı.. cinselliği arka plana atmaları lazım..
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBir şekilde kalıbına uydurulur gadası
10 Yorumla
1 yılHem pembe hem maviler olmak üzere herkes erkek tecrübeli, kadın bakire olmalı demiş ama ben tam tersini düşünüyorum, kadın daha özgür olabilir bu konuda ama erkek dikkat etmeli. Kendi hemcinsleri tarafından da dahil olmak üzere Kadınlara yapılan bu baskılara inat, ben söylenilenlerin tam aksi bir fikri savunuyorum hadi bakalım. Bir erkek olarak kadınlara yapılan baskılardan ben baydım baya.
20 Yorumla
u 1 yılBuradaki versus sanki tam olmamış gibi, çılgınlar gibi sevişen ile sevişmeyi sevmeyen birisi daha zıt gibi, yani hiç yapmamış birisi de belki yokluktan yapmamıştır bulunca ne yapacağını bilemeyiz sjsjsj
22 Yorumla- 1 yıl
Sevişmeyi sevmeyen demedik ki ama
- 1 yıl
👌
1 yılHiç yapmamış olmak veya deliler gibi yapıyor olmak hiçbir şey değiştirmez bu tamamen kafaların ve kâlplerin uyumuyla ve çekimiyle alâkalı, konu çok kapsamlı ve derin bir konu tek bir doğruya sahip değil 😃
40 Yorumla
1 yılKadınların geneli doğru söylüyor.
- Erkek mutlaka tecrübeli olmalı. Tecrübesiz erkek yarı yolda bırakabilir
- Kadın tecrübeli olmasa bile erkeğin kontrolünde çok iyi iş çıkartabilir.
30 Yorumla
1 yılHayır yürümez. Bir kez bile olsa seks yapmış bir erkek veya kadın karşı taraf ne kadar istese de hiç seks yapmamış bir karşı cins ile birlikte olmamalı.
31 Yorumla
1 yılEminim en iyi onların yürür bir diğerini bozar çünkü 😂😂😂😂 ( üzüm üzüme baka baka misali) 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Ya bilen üzüm bilmeyene dahaa çok baktıysa :D
- 1 yıl
😂😂😂😂
- 1 yıl
Her ihtimali düşünmek lazım 😃
1 yılFotodaki detaylar aklımı aldı sjajssjsj ilk başta zor olabilir ama yürür yinede bence.
15 Yorumla- 1 yıl
Sen prensessin 😃
- 1 yıl
Haklısın. Kraliyete layık dev bir ilişki lazım, olmaz öyle toy biriyle ayıp sjsjsjsjs
- 1 yıl
yiaa yaa aynen :D
- 1 yıl
Gitsin öğrensin öyle gelsin, sonra da eski sevgililerle ilgili kavga edelim nasıl bu kadar tecrübeli neler yaptı acaba diye. 🙄 Yok aşko, düşününce şimdi ben öğretirim ona gelsin, o kadar tecrübeli istemem sksjsjssj
- 1 yıl
😅 bu kanıya varmanı beklemekteydim jfjf
Bırakın bu işleri,
Para; ölüyü diriltir diriyi delirtir.11 Yorumla- 1 yıl
Para ne alaka
1 yılÇılgınlar gibi sevişen bir kadınla hiç seks yapmamış erkek bence gayet uyum sağlar
13 Yorumla- 1 yıl
Ancak İlk 1 ay acemilik olur sadece onu göz ardı etmesi lazım kadının
- 1 yıl
Mantıklı. Ama mantık işi değil bu. 😅
- 1 yıl
Mantık değil sabır işi zaten:)
Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Ten uyumu varsa çiftler birbirlerine uyumlanır. Yok öyle tek taraflı arzu 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Doğru.
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Eğer hiç seks yapmayan taraf erkekse tecrubesiz olduğu için sıkıntı olur bence cinsellikte, çünkü erkek cinselligi yonetir aslinda
40 Yorumlaklıma direk Hürrem geldi :D
https://www.youtube.com/embed/4fDioYAKGE020 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Bazı yetenekler sonradan kazanılabilir şeyler. Bence cinsellik de böyle bir şey. Tecrübeli birisi olarak, partnerimin yetkinlik kazanması adına elimden geleni yapmak benim kârıma olacaktır.
10 Yorumla
1 yılÇılgınlar gibi sevişen de anasının karnından çılgınlar gibi sevişerek doğmadığına göre?
30 Yorumla
1 yılben deneyimlemiştim ve çok tatlı anılar biriktirilebiliyor iliski yururmu bilemem tek gecelik biseydii
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılyapmamış taraf kadınsa sorun olmaz yürür eğitir öğretir zevk verir adam. Tersi olursa bence kadın sıkılır ben bu sala kla mı uğraşacağım der...
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Yürümez, çünkü yapmayan birisi kendisi gibi birisi olsun ister. Hadi diyelim o ilişki başladı illa bir gün kafasından geçmişe dair sorular geçecektir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Olur niye olmasın ama ben istemem! 😅
Hayalleri olan olsun, tecrübeli olmasın hayal harici! 😅10 Yorumla
1 yılYürür çünkü karşındaki taze çıtır sen tercubelisin herşeyi senle yaşayacak ve sende en dar noktarın hepsinin tadında bakacaksın yine
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBaşlarda sıkıntı çıksa da ilerleyen zamanlarda yürür
20 Yorumla Sevgi varsa yürür. Çok kişiyle çiftleşenlerin pek aşkla sevgi ile işleri olmuyor.
20 Yorumla
1 yılNe olursa olsun hiç yapmayannbiri bile birmkere yapınca çılgına döner bence 😄
10 YorumlaValla hiçbir fikrim bilgim tecrübem ya da düşüncem yok 😂
10 Yorumla
1 yılCinsellik çiftleşmek değil benim için doyuma ulaşmıcağım partnerle olmam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yürüyebilir ve hiç seks yapmamasına rağmen tecrübe edinebilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yürür. Bu konuda tecrübeli arayacak olsam profesyonelleri var zaten
10 YorumlaKademe kademe , aşama aşama öğretir tecrübe sahibi yaparsa neden olmasın
10 YorumlaYürü ayrıca fotoya bayıldım. Bdsm seviyosun demek
10 Yorumla
1 yılŞu görseldekini bi ara yaptım. Çok değişik bişey tavsiye ederim hemcinslerime
10 YorumlaZor partnerımın tecrubelı olmasını ısterım.
80 YorumlaHer şey cinsellikten ibaret değil bu ilişki fazla yürümez.
10 YorumlaÖnemli olan yapma sayısı değil ne yaptığını bilerek ve geliştirerek yapmak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Yanliz foto şahane bence 🫠🫠
34 Yorumla- 1 yıl
@kxnan sen de her yoruma atlama lütfen
1 yılMükemmel otomobil düşünelim Her türlü konfora sahip
Otomobili sürmek için mükemmel bir yol gerekir dağ yolunda taşlı toprak yolda bu otomobile yazık edersiniz umarim anlatabilmisimdir10 Yorumla
1 yılKadınlar için değil de erkekler için tecrübe şart..
40 YorumlaHiç yapmamis olan kadın mı erkek mi
12 Yorumla- 1 yıl
Farketmez
Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Soruyu anlamadım ama uydururuz diyeyim 😄
14 Yorumla- 1 yıl
Ne var ya anlamayacak dhdj
- 1 yıl
Yine yalan dhsj
Gizli Üye(36-45)1 yılÜlkemizde bakir erkek çok sayıda varken bakire kız yok denecek kadar az bu nedenle çoğu evlenen erkek ilk cinselliğini yaşamak için çoğu evlenen kadın da son cinselliğini yaşamak için evleniyor.
02 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka
Cevap sahibi1 yılYürür diyorum işte daha ne alakası olsun
1 yılEwet onu da ustastirir
41 YorumlaOlay libidoda bitiyor
30 YorumlaYürür tabi ki bi tarafta tecrübe var sonuçta
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yürür tabiki amasyada
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılAyak uydurması lazım yoksa başka türlü olmaz
10 Yorumla
1 yılYaptıkça öğrenir o da
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
1 yılSelams 🌹 zor olur..😃😃
10 Yorumla Seks!
Daha önce duydum galiba..🪶10 Yorumla
1 yılYürümez karşı tarafı tatmin edemez sıkılır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Seks yapa yapa. . alisirilar
10 Yorumla
1 yılHiç bilmiyorum benlik değil bu konular ksjsjss
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılİtina ile yetiştirilir
10 Yorumla Yapmamış olan da öğreniyor bir iki yapınca
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılherhalde daha uyumlu olur gibi geldi bana
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet kuvvet güzel
10 Yorumla
1 yılUyduruk şeyler bunlar
10 Yorumla
1 yılYürür. Bilen bilmeyene öğretir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. hiç yapmamış kadınsa uçar
10 Yorumla
1 yılUydurulmaz teyze
10 YorumlaGözleri bağlamak çok vahşice ya
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi