Ben ilk defa sevgilimle beraber oldum ve bir süre sonra ayrıldık. Ayrılalı 1 sene oldu tekrar biriyle cinsellik yaşamak istiyorum ama hem güvenemiyorum hemde bir duygu beslemediğim için istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet aşk olmayan biriyle de cinsellik yaşanır çünkü her cinsel ilişki aşk temelli olmak zorunda değildir insanlar bazen çekim merak tensel ihtiyaç yakınlık isteği arzu veya anlık duygular nedeniyle cinsellik yaşayabilir
Ama bu herkes için geçerli değildir bazı kişiler için duygusal bağ olmadan cinsellik rahatsız edici veya anlamsız gelir
Yani tamamen kişinin değerlerine ve duygusal yapısına bağlıdır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aşık olup severek cinsellik yaşamak istiyorsun yani sen değil genel olarak kadınlar böyle.. ama sonrasında ayrılınca aşkın sevginin bir önemi kalmıyor.. bence cinsellik yaşamak için birine aşık olmak sevmek değil onu istemek arzulamak ve güvenmek önemli
00 Yorumla
FB bulucamsın bende böyle bir ilişki istiyorum sadece cinsel birliktelik duygusal bir yakınlık hissetmeden sürekli sorgulanmadan aranmadan sadece cinsel ihtiyaçlar için birliktelik
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
6 aySeks için aşk gerekmez. Aşık olmayan birisi ile yapan çok fazla kişi var. Dürtüsel, hormonsal bir aktivite olduğu için aşk gibi güvene de pek ihtiyaç duyulmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
6 ayGüven olayına takılma çünkü erkekler işi bitince çekip gidecek gadası
20 Yorumla
6 ayAşık olmadan da yaşanır kanka
çünkü bazen beden duyguya
yetişmez enerji önce çarpar
sonra mantık gelir önemli
olan pişman olmamak ve
kendini güvende hissetmek
doğru kişi olunca haz da
doğru akar merak etme 🙂00 YorumlaBunu yaşayabilirsin seni çok iyi tahrik etmesi yeterli aşka gerek yok güven gelir zaten amaherkese güvenemezsin
06 Yorumla
Soran6 ayYinede gizlilik açısından güven gerekiyor bence
Soran6 ayTartışmaya gerek yok
Soran6 ayAnlamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
6 ay1. Duygu olmadan zımpara gibi olur cinsellik bana...
2. Helalim olmadan da zehir gibi bir şeydir cinsellik bana...
2'si de olmazsa olmazım.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayAşık olmadan da yaşanır kanka
çünkü beden çekimi bazen duygudan
bağımsız akar ama önemli olan
kendini güvende hissetmen ve
sonra piş00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayEvet duygusal şeyler hissettiğin birisiyle olmak istemek çok güzel ama bazen aşık olmasanda çok isteyeceğin birisi olur tabi bu hiç sevmediğin vs birisi olarak demiyorum hoşlanırsın aşık olmazsın ama çok istersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. aşık olmak herkese olabilecek bişi değil o nedenle sevmek daha önemli bence... sevdiğim ya da hoşlandıklarımla oldum
içine sinmiyorsa bişi yapma00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayCinsellik bir ihtiyaç bunu duyguya bağlamak saçma geliyor f*ckbuddy ilişkileri nasıl oluyor o zaman kızlar duygusal hissetmediği kişilerle yapamıyorlarsa?
020 Yorumla
Soran6 ayBütün kızlar aynı diye bir şey yok.
Cevap sahibi6 ayGizlilik ve güven oluşunca gayet yaşanır benim 6 aylık seks partnerim vardı aşık değildik ama yatakta uyumluyduk
Soran6 ayHm anladım
Cevap sahibi6 ayKaç yaşındasın nerede yaşıyorsun
Cevap sahibi6 aySenin için illa kesinlikle arada duygusal bağ mı olmak zorunda cinsellik yaşaman için
Soran6 ayEvet
Cevap sahibi6 aySenin işin yaş o zaman birini bulacaksın ondan hoşlanacaksın tanışacaksın tanıyacaksın ortak beğeniler arayacaksın sohbet ilerletmeye çalışacaksın flört sevgililik birkaç ay geçireceksin hatta bir yıl ondan sonra yavaş yavaş cinsellik konuşmaya başlayacaksın da seks yapacaksın ölme eşeğim ölme bu libidoya sahipken yazık olur
Soran6 ayYapacak bir şey yok
Cevap sahibi6 ayElin veya mastürbasyonda uyguladığın yöntemlerin yetmediği bariz belli böyle yapacak bir şey yok diyerek kenara atmak absürt
Soran6 ayEee napim peki elimden gelen bu
Cevap sahibi6 ayCinsellik bir dürtüdür vahşiliktir yoldan geçen alelade birine hiç ıslandığın olmadı mı veya herhangi birinin yaptığı bir hareket sende arzu uyandırmadı mı bu zamana kadar
Soran6 ayOldu ama daha sonra geçti gitti
Cevap sahibi6 ayDemek ki bak duygu olmadan arzu da olabiliyormuş tezimi doğruluyorsun o ıslandığın veya arzuladığın kişiyle cinsel ilişkiye girmiş olsan geçti gitti olmayacaktı f*ckbuddy ilişkisine dönecekti bunun bilincinde olalım ikimiz de
Soran6 ayArzuladığım kişiylr olmamasının sebebi de istememiş olmam ben kimseyi arzulamıyorum demiyorum ki duygusal anlamda bir şey hissetmediğim biriyle olsun istemiyorum kendim bunun bilincinde düşünüyorum bilerek yapmıyorum
Cevap sahibi6 ayTamam ama sen en başta duygusallık olmadan cinsel ilişki olmaz dedin şimdi benim tercihim bu yönde diyorsun duygusallık olmadan cinsel ilişki yaşanır özellikle bu kadar istekli arzulu libidon yüksekken gizliliğe önem veren biriyle düzenli şekilde seks yapılır hayatına biri girene kadar
Soran6 ayTamam isteyen istediğini yaşasın ben bçyle iyiyim
Cevap sahibi6 ayBirbirimizi gayet iyi anladığımızı düşünüyorum ne demek istediğimizi birbirimize iyi geçiriyoruz münazara yapıyoruz gibi düşün seviyeyi aşmadan sen bir tez sunuyorsun ben de senin tezine antitez üretiyorum
Cevap sahibi6 ayPek de iyi olduğunu düşünmüyorum sanki biraz dayanılmaz bir noktaya gelmişsin mastürbasyon yapmaktan artık keyif almadığın bariz belli 🙃
Soran6 ayAy yeter artık yazma yorum uzadı gitti
Cevap sahibi6 ayUzasın benim için problem değil ki muhabbet ediyoruz burada sonuçta 100+ yaptığım yorumlar da oldu benim muhabbetimi beğenip öbür tarafa geçmek isteyenle oradan devam ediyorum istemeyenle yorum üzerinden devam ediyorum ben diğerleri gibi direkt tanışmadan etmeden yaz diğer taraftan diyen bir tip değilim
Aynı durum bende de var 2 sene oldu ayrıldım ondan başka kimseyle olamadım , sanırım ilk görüş ve etki çok önemli bunun için
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 aykullanmasın seni benim gibi ciddi evlilik düşünen birini bul evlen
00 Yorumla
6 ayAnadolu yakasında bende arada görüşecek birini istiyorum gizlilik içinde
02 Yorumla- 6 ay
Daha önce gizlilik içinde buradan görüştüğüm oldu 4/5 defa
- 6 ay
Önce sohbet muhabbet et tanı ve ona göre hareket et
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
6 ayBeğeni cinsellik için yeterli beğenmen yeter ama bunu aşarak deneyim yaşaman lazım önce
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayduygu yoksa ihtiyaç için cinsellik yaşanmaz yaşanmamalıda
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBarda bir kızla tanıştım inanır mısın ismini bile sormak aklıma gelmedi canım bebeğim falan diyordum sonra bize geçtik işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
6 ayHoşlantı yeterli gibi hani o elektrik muhabbeti varya o uyumda olmalı. Bunlar olunca vucut butunlüğü zaten kendisi saglanıyor
00 Yorumla
6 ayBir senedir hiç
Bişey yapmadın mı hem yapacak isen sana değer veren biri ile yap04 Yorumla
Soran6 ayEvet bende öyle düşünüyorum
- 6 ay
Ayrıca korunmadan da yapma derim ona dikkat et
Soran6 ayEvet teşekkürler
- 6 ay
Şehir neresi sizin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayduygu beslediğinle yaparsın canısı.
10 Yorumla
6 ayAşık olmadığın kişiyle yapınca sadece ihtiyacını giderirsin
00 Yorumla
6 ayAşık olmasamda hoşlanmam ya da etkilenmem yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayDuygusal bakarsan biraz zor ama anlık tek seferlik düşünüyorsan fck body bulucan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBekarken olmustu evet
41 YorumlaGuvenilirim ve ustanbul uygunsa snada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
6 ayEeee bu bildiğin £sclik
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 605 cevap paylaştı. Duygusal seks olmaz f*ck boody gibi olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayBen yaşarım ama kızlar bilemem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
6 ayDuygusuz seks zevksiz olur bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayDeneyebiliriz
Hediyeler alirim sana. Ciddiyet bekleme ama her an yanında oluyum.:)00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayEvet ama herkes yapacak değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Önemli olan ilişkide iyi olmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
6 ayGüvenilir birini bulursan yaşarsın bence
00 Yorumla
6 ayO zaman yaşama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
6 ayYaşanabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır
00 YorumlaNormal her beraber olduğumuz kişiye aşık degiliz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
6 ayEvet.
00 Yorumla Yaşadım fena değildi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayYapma
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet col kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayDuygusuz istemiyo musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neden ama
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı