Fake bir hesap hikayelerime bakıyor. Ondan şüphelenmeli miyim?
Evet arada fake hesaplardan bakıyordur
Hayır asla bakmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fake bir hesap hikayelerime bakıyor. Ondan şüphelenmeli miyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence peşine düşmez düşmemesi gerekiyor yapacağını zannetmiyorum
Resmen yediyse umrunda bile olmaz mı diyorsun? Güya reddettiğim için değil kimseye söyleme dediğim için sinirlendi. Hakaret etti ve engelledi
Şimdi ben öyle demiyorum ki zaten öyle bir teklifte bulunmam
Ama herhangi bir şekilde reddedilen bir insanda birazcık gurur varsa peşine düşmez diye düşünüyorum
Bilemiyorum. Yıllardır resimlerime bakıp beni hayal ediyormuş. Benle beraber olmak istiyormuş. Sesimi duyunca bile yükseliyormuş. Mastürbasyon filan yaptı telefonda düşün. Bende sanal gerçek istemiyorum hiç bir şekilde bu yaptığını da kimseye anlatma peşime saçma sapan adamlar düşmesin dedim diye bana defol git salaak, seninle konuşmayı işte bu yüzden bitiriyorum diyip engelledi beni
Yıllardır mastürbasyon malzemesi yapmış beni, bir de bunu itiraf etti, gerçekte gelmezsen bile telde yapıyor gibi konuşalım dedi. Kabul etmedim
Bu da çok aşırı derecede abazalık
Şaşırdım
Kaç yaşında kendisi
37 yaşında. Eski iş arkadaşım. İlk tanıştığımızda çok efendiydi, kibardı, yanıma gelirken bile izin isterdi ama hep bir alttan beğendiği ile ilgili imada bulunuyordu. Geçen yaz da ilk kez seni seviyorum, sana itiraf etmem gereken şeyler var demişti. Ben arkadaşlar sever birbirini duymak istemiyorum dedim geçiştirdim. Şubatta tekrar dedi seviyorum seni , unutmak yok saymak istiyorum ama sana zaman zaman yükselen hislerim var diye. Mart gibi çok özledim seni dayanamadım senden çok hoşlanıyorum diye ağlamaklı ses kayıtları attı. Ve finali senle beraber olmak istiyorum, reelde olmazsa bari telde yapıyor gibi konuşalıma bağladı
Anladım
Bence daha fazla merak etme madem seni engelledi sen de onu mu engelle
Açıkçası bundan sonraki görüşme ve buluşmalar senin açından pek iyi olacağını sanmıyorum sonuçta ortada bir mevzu konu var ve bunu ikiniz de biliyorsunuz ve telefonla veya real'de tekrar konuşur buluşursanız bu ona cesaret verecektir
Senin düşünceni de pek umursayacağını düşünmüyorum o yüzden uzaklaşmanı öneririm engelde sil hayatından aklından ona dair hiçbir iz bırakma derim
Nasıl benim düşüncemi umursamaz derken? Zorla sahip olmak isteme gibi mi?
Her şey olabilir aklına gelen gelmeyen her şey
Riske girmeye değer mi?
Hayır değmez tabi. Ayrıca bunu yapan biri ile kaç yıllık geçmiş, arkadaşlık ve itiraf edeyim hoşlantım olsa bile olması imkansız zaten. Mastürbasyonu beklemiyordum hiç. Keşke ilk itiraf etmek istediğim şeyler var dediğinde dinleseydim dedim. Bunca zaman muhatap olmazdım. İçim de ısınmazdı. Üzüldüm açıkçası
Yani olayları insanların bakış açısı farklıdır kendin gibi görmemek lazım bu büyük hata olur her konuda her açıdan
Ama vardır bundada bir hayır tecrübe olarak algıla üzme kendini
Umarım öyledir , yine biraz atlattım. İlk hafta çok daha kötüydüm. Mastürbasyona mı şaşırayım, reddettim diye yediğim hakarete mi şaşırayım, arkadaşımdan oldum, sevgili olamadık başka bir şey olmak istedi, şok üstüne şok
Yemişim öyle arkadaşı
Bırak arkadaşsız kal daha iyi
Senin düşüncen çok farklı karşısındaki tamamen senden farklı
Dedim ya çok fazla düşünme sıkma canını kafanı dağıt
İşte arkadaş da değiş, seviyorum hoşlanıyorum dedi ama derdi sevgi aşkta değil, tek derdi yatmak ama sorumluluk almadan. Beyefendi peri padişahının oğlu sanki de ben sadece zevk için ona koşucam. Sevdiğimi hissettiği için mi bıkmadan cesur davranabildi diye kendime kızıyorum bazen. Bazen de senle ilgisi yok, aradığı o olduğu için şansını denedi boş ver diyorum kendime
Yok be ne alakası var kendini niye kızıyorsun
Bu konuda daha çok şeyi söylerim de burada olmaz şimdi
Neden olmaz
Detaylar ağır gelir gerek yok
Bana mu? Sen yüz verdin filan mı diyeceksiniz
Yok canım olur mu öyle şey
Karşındaki insanin sana karşı tutumu artık senlik bir durum olmaktan çıkmış
Saplantı sapkınlık gibi mi
Bunu sana karşı söyleyip yapan sadece sana karşı yaptığını mı düşünüyorsun ya da sadece sana mı yapar?
Herkese bunu deneyip düşenlerle beraber mi oluyor diyorsunuz? Olabilir. Herkese sapıktır belki
Yok bunu herkese yapamaz
Nasıl yani? Kimlere yapıyor? Yüz bulduklarına mı? Kendinden hoşlandığını düşündüğü kadınlra mı?
Sen yaz bana ben anlatırım sana
Bu arada yazmak zorunda değilsin Emir Baki gibi oldu kusura bakma
Stalk yapsa ne olur. Belliki ezik biri.
Neden ezik olduğunu düşündünüz? Reddettim diye mi?
Reddettiğin için sana hakaret edip engellediği için.
Ezik olmasa hakaret etmeye gerek duymazdı diyorsun. Belki de haklısın. Omu gözümde fazla büyütmüşüm ama onda haklısın
Adam gibi konuşmak varken engel atıp hakaret etmek nedir. Çocukça işler.
Aynen adam gibi ifade et kendini
Kesinlikle öyle. Erkek dediğin korkmaz, aciz hareketlerde bulunmaz. Problemlerle yüzleşir.
Hayır, niye vakit kaybetsin
Bilemiyorum. Yıllardır resimlerime bakıp beni hayal ediyormuş. Benle beraber olmak istiyormuş. Sesimi duyunca bile yükseliyormuş. Mastürbasyon filan yaptı telefonda düşün. Bende sanal gerçek istemiyorum hiç bir şekilde bu yaptığını da kimseye anlatma peşime saçma sapan adamlar düşmesin dedim diye bana defol git salaak, seninle konuşmayı işte bu yüzden bitiriyorum diyip engelledi beni
Eski iş arkadaşım. İlk tanıştığımızda çok efendiydi, kibardı, yanıma gelirken bile izin isterdi ama hep bir alttan beğendiği ile ilgili imada bulunuyordu. Geçen yaz da ilk kez seni seviyorum, sana itiraf etmem gereken şeyler var demişti. Ben arkadaşlar sever birbirini duymak istemiyorum dedim geçiştirdim. Şubatta tekrar dedi seviyorum seni , unutmak yok saymak istiyorum ama sana zaman zaman yükselen hislerim var diye. Mart gibi çok özledim seni dayanamadım senden çok hoşlanıyorum diye ağlamaklı ses kayıtları attı. Ve finali senle beraber olmak istiyorum, reelde olmazsa bari telde yapıyor gibi konuşalıma bağladı
Hesabın açık mı?
Evet ama iş için kullandığım hesabım. Sadece profil resmim var.
Yapcak bişi yok. Bakar bakar gider
O mudur diyorsun
Olsa ne olacak ki?
Merak işte benimki. Bir de pişman olsun istiyorum sanırım yaptıklarına
Bakabilir aşkım
Hayır asla bakmaz diyenler var da. Kendi hesaplarından zaten engelliyim. Bir sürü fark hesap var bakan. Sadece birinden şüphelendim