Cinsel Yaşam Bu durum normal mi ve ilişkiye girmeye korkuyorum, ne yapacağım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 2 ay önce kürtaj oldum kürtajdan sonra sürekli adet oldum 1 buçuk ay boyunca şimdi düzeldi ama şimdide çok gaz çıkartıyorum Güncellemeler1 yıl Port saatim geldi Bu durum normal mi ve ilişkiye girmeye korkuyorum, ne yapacağım? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nickbulmayanherif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kürtajla gaz çıkarmanın ne alakası var. Kürtajı popo dan yapmıyorlar. O gaz çıkarma yediklerin yüzünden. Suçluyu yanlış yerde arıyorsun. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok kanama yaşadım ya 2 ay boyunca ne bilim alakası olabilirmi Yorumla nickbulmayanherif 1 yıl Yok tatlım gaz çıkarmak bağırsaklarla alakalı, o da yemek içmekle alakalı. Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Normal ama psikolojik olarak kendine çok baskı yapiyorsun 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet gerçekten çok zormuş Yorumla samedjackson 1 yıl Tabiki kolay bir durum zaten değil ama keşke bu durumları öğrenip o kafayla yapsaydin çok bilmeden mi yaptirdin kurtaji Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla samedjackson 1 yıl İşte o çok kötü olmuş keşke bilinçli olsaydin Yorumla Soran 1 yıl Aldıracağım hiç aklıma gelmemişti ondandır Yorumla samedjackson 1 yıl Olabilir ama yine de olmak üzereyken ya da bu kararı verirken bir sorsaydin bilir kişilere ama artık iş işten geçmiş Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gaz yemeğinden kaynak veya çok falza hava yutuyorsun değişik yaptığın bişey var mı kürtaj etkilemz 0 20 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum artık üstüste oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya olur ama Kürtaj ile alaski yok yeme şeklini degismisndr veya yediklerini üstün açık uyuyor olabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Hepsi var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onlardan kaynakli ama rahatsz olmuyorsan problem yok sadece sen gaz çıkarmyrsn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sal gitsin Yorumla Soran 1 yıl Çok rahatsızım valla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rahatsz olacak bir durum yok inan bu ara gaz çıkaran kadına para ödeyen var fart fetis olan 😀 Yorumla Soran 1 yıl Yok artık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla bunu yapan arkadaşım var Twitterde ve kadn sağlam para kaldırıyor ciddi kitlesi var 25 k takipçisi Yorumla Soran 1 yıl İğrenç ben o pslklerden değilim Yorumla Soran 1 yıl Kendi halinde biriyim kürtaj olmak zorunda kaldım sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok ya estağfurullah işin esprisi yani çok takma gazın bile değerli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😀😀😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Iyyy gaz değerli olur mu 🤮🤮 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kız inanmıyorsun dimi yemin ederim ki birçok yapan kadn var ve su an manyak para kazanıyor kadn yaptığını videoya Alp. 500 lira satyr 😀 Yorumla Soran 1 yıl Şaşırmışlar nediyimki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ekonomi her türlü vuruyor Yorumla Soran 1 yıl Ne diyimki çaresizlikmi diyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynn öyle yoksa kim ister ve kendini kullandracağima. adami. kole gibi kullanyr Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bir sure girmeyin diye doktorun uyarmistir zaten 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Uyardıda zaten 2 ay oldu Cevap sahibi 1 yıl Sure gectiyse sen iyiysen dene Soran 1 yıl . bence 1 ay daha Cevap sahibi 1 yıl O zaman yapmazsin
cihangir028 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İlişki yasıyormusun 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Kürtajdan sonra hayır Yorumla cihangir028 1 yıl Cok ıyı tedavi olman gerekiyor... en az 6 ay ilişkiye girmesen sorun olur mu... Yorumla Soran 1 yıl Olmaz iyi tedavi oluyorum zaten de bidaha ilaca hiç biseye gerek yok dedi Yorumla cihangir028 1 yıl Sabırlımısın... dayana bılırmısın... Yorumla Soran 1 yıl Tabikide dayanabilirim yeterki sağlıgim yerinde olsun Yorumla cihangir028 1 yıl Tebrik ediyorum seni...😇😇 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evli misin gaz önden mi çıkıyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Önü arkasımı var ossrk Cevap sahibi 1 yıl Evli miisnÖnden cıkaranlarda var Soran 1 yıl Bekarim Cevap sahibi 1 yıl Normal bnceİlişki ye girme bnce bi süre
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kac haftalikri aldin 0 7 Yorumla Soran 1 yıl 4 .. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gaz bişey olmaz ya sal sal salabildigin kadar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl oldun bugünde devam ediyormu gazin Yorumla Soran 1 yıl Aksamlari Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani akşam yatakta oluyorsa rahatliktandir bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aslında varya evde ya da odanda teksen sesli sesli patlat rahatlasın icin Yorumla Soran 1 yıl Bokunu çıkarma tamam Yorumla
atomkarinca97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Evli misin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla atomkarinca97 1 yıl Biraz ara ver bence ilişkiye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kürtajla gaz çıkarmanın ne alakası var. Kürtajı popo dan yapmıyorlar. O gaz çıkarma yediklerin yüzünden. Suçluyu yanlış yerde arıyorsun.
Çok kanama yaşadım ya 2 ay boyunca ne bilim alakası olabilirmi
Yok tatlım gaz çıkarmak bağırsaklarla alakalı, o da yemek içmekle alakalı.
Normal ama psikolojik olarak kendine çok baskı yapiyorsun
Evet gerçekten çok zormuş
Tabiki kolay bir durum zaten değil ama keşke bu durumları öğrenip o kafayla yapsaydin çok bilmeden mi yaptirdin kurtaji
Evet
İşte o çok kötü olmuş keşke bilinçli olsaydin
Aldıracağım hiç aklıma gelmemişti ondandır
Olabilir ama yine de olmak üzereyken ya da bu kararı verirken bir sorsaydin bilir kişilere ama artık iş işten geçmiş
Gaz yemeğinden kaynak veya çok falza hava yutuyorsun değişik yaptığın bişey var mı kürtaj etkilemz
Bilmiyorum artık üstüste oldu
Ya olur ama Kürtaj ile alaski yok yeme şeklini degismisndr veya yediklerini üstün açık uyuyor olabilirsin
Hepsi var
Onlardan kaynakli ama rahatsz olmuyorsan problem yok sadece sen gaz çıkarmyrsn
Sal gitsin
Çok rahatsızım valla
Rahatsz olacak bir durum yok inan bu ara gaz çıkaran kadına para ödeyen var fart fetis olan 😀
Yok artık
Valla bunu yapan arkadaşım var Twitterde ve kadn sağlam para kaldırıyor ciddi kitlesi var 25 k takipçisi
İğrenç ben o pslklerden değilim
Kendi halinde biriyim kürtaj olmak zorunda kaldım sadece
Yok ya estağfurullah işin esprisi yani çok takma gazın bile değerli
😀😀😀😀
Iyyy gaz değerli olur mu 🤮🤮
😂😂😂
Kız inanmıyorsun dimi yemin ederim ki birçok yapan kadn var ve su an manyak para kazanıyor kadn yaptığını videoya Alp. 500 lira satyr 😀
Şaşırmışlar nediyimki
Ekonomi her türlü vuruyor
Ne diyimki çaresizlikmi diyosun
Aynn öyle yoksa kim ister ve kendini kullandracağima. adami. kole gibi kullanyr
Bir sure girmeyin diye doktorun uyarmistir zaten
Uyardıda zaten 2 ay oldu
Sure gectiyse sen iyiysen dene
. bence 1 ay daha
O zaman yapmazsin
İlişki yasıyormusun
Kürtajdan sonra hayır
Cok ıyı tedavi olman gerekiyor... en az 6 ay ilişkiye girmesen sorun olur mu...
Olmaz iyi tedavi oluyorum zaten de bidaha ilaca hiç biseye gerek yok dedi
Sabırlımısın... dayana bılırmısın...
Tabikide dayanabilirim yeterki sağlıgim yerinde olsun
Tebrik ediyorum seni...😇😇
Evli misin gaz önden mi çıkıyor
Önü arkasımı var ossrk
Evli miisn
Önden cıkaranlarda var
Bekarim
Normal bnce
İlişki ye girme bnce bi süre
Kac haftalikri aldin