Once dogru insan o mu pisman olmayacagin aytilsan da seni kullansa da iyi ki ilkim o oldu diyecek misin diyemiyorsan hic dusunmeden kabul etme ileride bunun vicdan azabini cekme
Eğer o işe ihtiyacın varsa. Onun dışında başka biri ile sxtg yap. Ama nude falan atma. O nunla sxtgn yaparsan ilk fırsatta seni kandırıp yatağa atar sonrada dediğim gibi bi kaç ay zevkini alıp kaba etine tekmeyi basar
@soran sen yapmaktan utanmiyorsun biz deyincemi cildiriyorsun.. aklini basinatopla.. erkekler avci ruhlu. seninle beraber oldugu an baska avin pesine dusecek.. kotulugune konusmuyoruz. Bursa bekaretimi verdim terketti deyip aglayan cok kiz okudum
abi neyden korkuyorsunuz ki. Anlayışlı bir adamla karşılaşırsan dur dediğinde duruyorsa sorun olmaz. Önemli olan durması gereken yerde zorlayanına denk gelmemekte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Once dogru insan o mu pisman olmayacagin aytilsan da seni kullansa da iyi ki ilkim o oldu diyecek misin diyemiyorsan hic dusunmeden kabul etme ileride bunun vicdan azabini cekme
Kabul ettiğin gün
O nun için artık sıradan biri olursun biraz daha takılır zevkini alır bi kaç ay daha.
Sonra seni şutlar haberin olsun
Eğer o işe ihtiyacın varsa.
Onun dışında başka biri ile sxtg yap.
Ama nude falan atma.
O nunla sxtgn yaparsan ilk fırsatta seni kandırıp yatağa atar sonrada dediğim gibi bi kaç ay zevkini alıp kaba etine tekmeyi basar
Hay senin kadinligina acir diye korkmus ar utanmadan dolayi degil ruhunun bekareti gitmis zaten yasa gitsin onemi yok artik pek
Acı olucak diye tırsıyorsan bunu ona söyle öyle yapsın yavaş yavaş alışırsın zaten ön sevişmeyide yapman lazım ellerle parmaklarla başlayın
Zaten yapma da seni kullanıp atacak olan sana olacak
Anlık acı olabilir, hiç olmayabilir de. Rahat ol, korkacak bir şey yok.
Zorunda değilsin, reddet. Zaten evli değilsiniz, baskılamaması lazım.
Zihnini korkularından arındır ve rahatla, kendini kasma.
Benim gibi olgun ve tecrübeli erkekle antremanlara başlayabilirsin öncesinde.
Millet beyin ameliyatına giriyor kafataslarını kesiyorlar senin korktuğun şeye bak.
acimasindan cok deger mi? bekaretini vereceksin bedavadan
Çok basit oldu her şey. Çok üzülüyorum bu durumları normal gibi göstermelerine
Parayla mı versin
Evlenmeden vermesin mesela
Sanane mk kimsin sen anam mısın babam mısın ne hadle karışabiliyorsun hayatıma
Sakin ol şampiyon
Dediği şeyin karşısında nası sakin olmamı bekleyebiliyorsun bunlar insanı sinir hastası eder yemin ediyorum
Ne alaka?
Bi bas şurdan ya
@soran sen yapmaktan utanmiyorsun biz deyincemi cildiriyorsun.. aklini basinatopla.. erkekler avci ruhlu. seninle beraber oldugu an baska avin pesine dusecek.. kotulugune konusmuyoruz. Bursa bekaretimi verdim terketti deyip aglayan cok kiz okudum
Sonra da hangi hastanede kaç paraya diktiririm dicek xhrjfkg
bakireliğe önemli değilse bence tecrübeliyse asla korkmana gerek yok bazı şeyler acıyı zevke dönüştürür
Kazık gibi bir şey. Çivi diye duvara çak.
Of ilk geçen kanlarda akıyor 😱
Korksanda korkmasanda olmedigin surece yiyeceksin o malafati
gerçekten eminsen ve istiyorsan denemeden bilemezsin
5 aylık evliyiz. Eşimle hala birlikte olamadık korkuyor
ahshah ilerde ben
abi neyden korkuyorsunuz ki. Anlayışlı bir adamla karşılaşırsan dur dediğinde duruyorsa sorun olmaz. Önemli olan durması gereken yerde zorlayanına denk gelmemekte
Bundan kaçış yok yani bunu yiyeceksin
Kalemle yap kendini ilkndjd
Tecrübe konuşuyor heralde
abla doğru söylüyor , aşağıdaki konuşma için dedim
Bilgilenmen lazım ayrıntılı.
Azıcık acıyacak tabii. Kaçışın yok.
Korkanin cocugu olmaz
Korkunu yenmelisin bu konuda
Bende aşamıyorum
Seviserek asarsin zaten kendilinden olur
Girmeden yapın sizde
oluk oluk kan akacak