Selam KS ahalisi! Modern zamanın en büyük cinsel sorunlarından biri de monotonluk.. Bu monotonluk kırılmazsa ilişkiyi bitme noktasına bile getirebiliyor. Siz bu konuda nasıl tedbirler alıyorsunuz?

Selam KS ahalisi! Modern zamanın en büyük cinsel sorunlarından biri de monotonluk.. Bu monotonluk kırılmazsa ilişkiyi bitme noktasına bile getirebiliyor. Siz bu konuda nasıl tedbirler alıyorsunuz?

Monotonluk olgusu günümuz dunyasının doyumsuzluğundan kaynaklanıyor bence. Sekste monotonluk neden olsun. Yemek yerken böyle bir değişikliğe ihtiyaç duymuyoruz mesela.
Fanteziden kasıt nedir burada önemli olan o aslında
Anladım 🙂
İkna ettim gülüşu bu 😀
O detayları vermesem 🙂
Evet, fantezilere açığım. Açıktan da öteyim. Ama bu yolculukta yan yana yürümek ve keşifleri birlikte yapmak gerekiyor.
p*rno filmde veya internette gördüğünüz bir fanteziyi hemen ve aynı şekilde yaşamayı talep ederseniz bu saygısızlık olur. Muhtemelen ters teper ve eşiniz/sevgiliniz de kendisini kullanılmış hisseder.
Sizi heyecanlandıran bir fikir varsa bunu yaşamadan önce aynı ilhamı ve heyecanı eşinize de hissettirmeniz gerekir. Sonrasında hayal ettiğiniz fanteziyi kendinize uyarladığınız şekilde ve gerçekten kendiniz olarak yaşayabilirsiniz.
Renk katacak fanteziler olabilir ama saçmalamaya da gerek yok tabi fantezi yapacağız diye.:) akla mantığa, mideye uygun olmalı
Cevap
8Cevap
Hayır ben fantezi sevmem cinsellikte
Fantezi olabilir, eşler aralarında bunu paylaşmalı ve eğer uygulamak mümkünsede yapmaları ilişkiyi canlandırır
Farklı pozisyonlar denenmeli mi sence
fantezide sınırım yoktur ama kendim partneri aşağılayan küçük düşürücü olmayanlar
Belli sınırlar içerisinde açığım. Ama fantezi diye de her şeye mübah gözüyle bakmam
Her fanteziye açık olamam
Cinsel hayat sevmiyorum
Saçma sapan şeyler olmadıkça (grup bibi) evet
Her şeye değil
açık değilim
Görselin tam terside güzeldir :)
Oyuncaklar ilgimizi çekiyor bu aralar
Vibrtor kelepçe penis halkası vs
Siz ne deniyorsunuz
Hiç değilim
Tabbiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?