Cinsel Yaşam 3 ay Cinsellikte yeni fantezilere açık mısınız? Lisbeth_salander Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Cinsellikte yeni fantezilere açık mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. fantezi sevmem 0 0 Yorumla
Omer2730 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. Ben cinsellikte herşeye açığım sınırsız bir erkeğim ama maalesef ülkemizdeki çoğu kız henüz buna açık değil. 🥲😭 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gurup ve escinsel ilişki haricinde her türlü ilişkiyi deneriz 0 0 Yorumla
Crawled Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 3 ay Pek sınırları olan birisi değilim partnerim ne isterse denerdik doğrusu 0 0 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Fanteziye göre değişir, türlü türlü işler dönüyor bu mecrada. 0 0 Yorumla
Areyz Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Bu fanteziye göre değişir yenılıklere açığız 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sorun yeni fantezilere açık olup olmamamız değil sorun o fantezileri uygulayacak hatunun olmaması 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Evet, fırsat varsa aklındaki her şeyi denemek lazım. Bazılarını seversin, bazılarını sevmezsin ama kendini tanırsın. 0 0 Yorumla
Ruyaitabir Takip Et Xper 5 Yaş: 46 3 ay Cinsellikte SINIR olmaz ki. her şey SINIRSIZ olmalı... Sende? 0 1 Yorumla Lisbeth_salander 3 ay bencede Yorumla
huddamberkay Takip Et Xper 4 Yaş: 18 3 ay Travesti hayal ediyorum dayı ama hayalden cıkmoyrum sonra başa bela alırız 1 0 Yorumla
Tarikkkkk_ben Takip Et Xper 5 Yaş: 22 3 ay Köle olmaya açığım. Acaba Size ulaşabilir miyim? 0 0 Yorumla
İstanbullu_Deli Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Her tür yeniliği severim. sınırları sevmem 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bana uygun olursa evet. 0 0 Yorumla
Arzuahmet Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Oldukça evet 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şiddet olmaz 😃😃😃 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet tabiki de 0 0 Yorumla
sophıe23 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 3 ay Grup harıc 3 1 Yorumla niggative 3 ay En zevklisi o zaten 😄 Yorumla
Serkan98144 Takip Et Yoda Yaş: 39 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Her zaman acigim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
fantezi sevmem
Ben cinsellikte herşeye açığım sınırsız bir erkeğim ama maalesef ülkemizdeki çoğu kız henüz buna açık değil. 🥲😭
Gurup ve escinsel ilişki haricinde her türlü ilişkiyi deneriz
Pek sınırları olan birisi değilim partnerim ne isterse denerdik doğrusu
Fanteziye göre değişir, türlü türlü işler dönüyor bu mecrada.
Bu fanteziye göre değişir yenılıklere açığız
sorun yeni fantezilere açık olup olmamamız değil sorun o fantezileri uygulayacak hatunun olmaması 🤣🤣
Evet, fırsat varsa aklındaki her şeyi denemek lazım. Bazılarını seversin, bazılarını sevmezsin ama kendini tanırsın.
Açığım ama b*ku çıkmadıgı sürece. Grup mrup yok yani :d
Evet her zaman açığım fantezi Dünyam çok geniş bu konuda
Cinsellikte SINIR olmaz ki. her şey SINIRSIZ olmalı...
Sende?
bencede
Travesti hayal ediyorum dayı ama hayalden cıkmoyrum sonra başa bela alırız
Köle olmaya açığım. Acaba Size ulaşabilir miyim?
Her zaman hazırız
Her tür yeniliği severim. sınırları sevmem
Çok uç şeylerde yokum
Evet bir sürü fantezi ama konuşulmalı öncesinde
Her zaman
Bana uygun olursa evet.
Oldukça evet
Evet
Evet , ne gibi mesela
Son damlasına kadar
Şiddet olmaz 😃😃😃
Evet tabiki de