Ben seks yaparken sevismeyi, öpüşmeyi , dokunmayi seviyorum sevgilim ön sevişmeden hoşlanmadığım için şikayetçi fikirlerinize ihtiyacım var herkes bir kalipta yaşamak zorunda mi ön sevisme olmadan seks yaparken sevismek anlamsiz mi?

Ben seks yaparken sevismeyi, öpüşmeyi , dokunmayi seviyorum sevgilim ön sevişmeden hoşlanmadığım için şikayetçi fikirlerinize ihtiyacım var herkes bir kalipta yaşamak zorunda mi ön sevisme olmadan seks yaparken sevismek anlamsiz mi?

Ön sevişme seksin olmazsa ise olmazıdır kadın vücudu erkeğe göre geç ısınır sekse bu yüzden ön sevişme ne kadar uzun olurda kadın sekse o kadar hazır olur ve haz alır erkek sadece kendini zevkini düşünürse direk birleşmeye geçer ama kadını önemsiyorsa haz alsın istioyrsa kalorifer gibi kadının vücudunu ısıtmalı dokunmalı öpmeli temas etmeli sözcükler söylemeli erojen bölgeleri öğrenip sadece dil ile değil el söz nefes göz ile de tahrik etmeli dokunmalı sevmeli böylece uzun ön sevişme sonrası kadın vücudu hazır hale gelir zevkte haz Nirvana’ya ulaşır. Kadın mutlu oldukça haz aldıkça erkekte alır muazzam bir fiziksel birleşme olur iki tarafta hiç bitsin istemez bu lezzetli seks
Biz de ben direk birleşmek istiyorum ve o şekilde sevismek istiyorum
Gerçek hazza ön sevişmeyi uzun tutarak aşama aşama giderek ulaşırsın
Birleşmede zaten sevişme devam etmeli el teması dil teması göz teması hitap etme seslenme başka lezzeti o olmazda olmaz zaten
Cevap
14Cevap
İkisi de olmalı. Ama kıvamında tabi. On sevismeyi çok Uzatıp baymamak gerek. Tam zamanında geçiş yapıp, yaparkende sevisilirse daha uzun ve kaliteli ve tabi daha zevkli olur.
Seks esnasında sevişmek bu işin nirvanası, diğerleri çöp
Seks esnasında sevismeyi seviyorum ben o ön sevişme yapalım direk birleşmeyelim istiyor
sence oral seks ön sevişme içinde geçiyor mu yoksa seksin kendisi mi
Seksin başlangıcı oral seks zaten
Ön sevişme olmazsa olmazımdır saatlerce ön sevişmeyi uzatabilirimm
Ön sevişme olmazsa olmaz tabi icabında çiftler birbirini yalamalı, öpmeli
Seksin başından sonuna kadar sevişmeyi bırakmamak her an sevişmek önemli bence.
Onsevisme olmali zvek heyecan katar arzuyu arttirir.
On sevişmesiz seks yavan ekmek yemek gibidir hiç çekilmez sevgilini değiştir bence
Ön sevişmeyi sevmeyen benim ben seks yaparken sevişmeyi seviyorum o beni değiştirecek o zaman
Evet bence sen fikirlerini değiştir ön sevişme sexe ıslanmaya sertleşmeye hazırlık tır çünkü.
Seks öncesi sevişme önemli
Yaparken sevişmek ama hepsi ayrılmaz bütün bence
Çok önemli çok sevilir
Ön sevişme olacak ki
Seksin tadına varacaksın
Sevişme her anında
Ne gerek var
Artık biri olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?