Sevgilimle 3 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Kendisi yabancı ama birbirimize değer veriyoruz. Çoğu kişi ilişkimizi kıskanıyor o kadar güzel bir ilişkimiz var ama ben onun vücudunu görmek istiyorum.
Görüntülü görüşüyoruz üstümü cikarcam diyor bende sorun değil görebilirim dedim kızdı. Bende dedim seni rahatsız ediyorsam söylemem dedim o da rahatsız etmiyor dedi söylemek istediğin herşeyi söyleyebilirsin dedi. Ne yapabilirim nude için?
Not: Başka biri değil sadece onun vücudunu istiyorum. Onunla evlenmek istiyorum. O da evleneceğimizi söylüyor.
Görüntülü görüşüyoruz üstümü cikarcam diyor bende sorun değil görebilirim dedim kızdı. Bende dedim seni rahatsız ediyorsam söylemem dedim o da rahatsız etmiyor dedi söylemek istediğin herşeyi söyleyebilirsin dedi. Ne yapabilirim nude için?
Not: Başka biri değil sadece onun vücudunu istiyorum. Onunla evlenmek istiyorum. O da evleneceğimizi söylüyor.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nude atmzsan ayrılırım de seviyorsa atar hjk
O kadar uzun süredir bir ilişkideyiz bu ilişkiyi yıpratır
Çok kez ayrıldım yani ama böyle sebepten dolayı ayrılamam 🤣
Ozaman sen nude at
Hmmmm
Erkeğin nudesi ne işe yaricak ki
Bir ilişkide her şey karşılıklı olmalı
Ben atarım ya sıkıntı değil de benim vücudumu kız ne yapcak sjndsnndnd
Poster yapıp duvara asar
Hoslandigin erkeğin vücudu senin hoşuna gider miydi? Çirkin bir vücudum var mesela.
burada atan kızlarda var şansını dene
Burdan istemiyorum 🙂 sadece sevgilimin nudesi.
Konuştuğum biri var arada nadir zoraki konuşuyor neyse.. demin yazdım başkası sandı hemen flört etmeye geçti ne midesiz erkekler var sürekli seks seviyorum diyip duruyordu acayip garip hissettim
Evet çoğu erkek çok eşlilik istiyor. Bazıları tek eşli. Erkeğin kendi seçimi