Sevgilim sürekli nude istiyor. Kabul etmeyince de böyle bir konuşma geçti aramızda ne demek istiyor ya aklımı kaçırcam akıl verin ne yapmalıyım? nude istemek
Bu adam seni sevmiyor. Çok net söyleyebilirim ki tek amacı birlikte olmanız. Resmen başkasıyla olurum diye seni tehdit ediyor ve ne yazık ki sen de tersleyeceğine alttan alıyorsun... Adamdaki şu üsluba bak resmen sana değer vermiyor. Tek diyebileceğim bu adam seni üzer be abla. Bu üslupta konuşan bir insanla değil bir ömür geçirmek, aynı masada bile oturulmaz. Zaten adam bunu düşünmüş ki istesem başkasıyla olurum diye tehditvari konuşuyor. Bunu söyleyen adam, bunu düşünen adam muhtemelen fırsatını bulduğunda bunu da yapar... İnsanın zihniyeti neyse sözleri de onu gösterir. Üzgünüm ama sen de bu aşağılayıcı üsluba karşılık alttan alıyorsun. Yazık...
Halen sevgilim diyorsun ve bu kadar taviz vermene sasirdim verecegin cevap suydu madem sen boyleyim seviyorum ayagina yalan soyleyip bana hakaret ediyorsun bende boyleyim yar saclarin lule lule ibine sana gule gule diyecektin kalkmissin birde hayatim diyerek cumlene basliyorsun uzatma kisa ve net ol yol ver
Sana bu kadar hakaret eden bir insanla nasıl durabiliyor sana saygısızı yok. Bu kişi seni zerre sevmiyor seven insan böyle mi der. Tam tersi sevdiğine değil hareket böyle bir seyi söylemekten korkar ve özür dilemeye çalışıyor bu tam tersi yüz bulmuş seni takmıyor bile insan yerine. Ayrıl kurtul bu kişiden. Seninle sırf cinsellik için birlikte. Istediği alsa direk yüzüne bakmadan terk edip gidecek. Ben senin yerimde olsam bu kişiye doğduğuna pişman ederim o sözleri de bir güzel yerdi
ac gözünü acileeeen bu seni kullaniyor laflara bak 1 de üste cikmaya calisiyor, baska biriyle yatarim ne demek? seni tehdit edemez ki tehdit bu bildigin, üstelik seni igne ucu kadar da sevmiyor, yaparsan da popona ilerde tekmeyi vuracak, bunla iletisimini kes derhal
Böyle bir canım evrimleşmemiş primata halen daha sevgilim diyorsan eğer söyleyecek pek bişey yok bide dalga geçer gibi senden istemem bile seni sevdiğimden demiş 😂😂😂
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
bir şeyi merak ediyorum burda senden istemem bile seni sevdiğimden derken ne demek istemiş
Gider başkasını ayarlar iki günde s*kerim. E git yap o zaman. Buna cevaben hayatım diye başlayan cümle. Özür dilerim ama beynin harbiden küçük. Gram sevmiyor yani seni bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
böyle bir insana nasıl sevgilim diyebiliyorsun sende hiç gurur yok mu adam yazmış zaten sen aklın yok diye gerçekten aklın olsaydı bu adamı engeller yolunu ayırırdın bu senle işini bitirdikten sonra seni bir köşeye atacak demedi deme
saçmala ya seni kullanan birine sabredilir mi sen bu kadar ucuz birisi değilsin... ayrılınca yok erkekler şöyle veya böyle diye söyleneceksin hiç kimseye güvenin kalmayacak 5 para etmez biri için kendi hayatını sıkıntıya sokacaksın... değmez
Kullanıyor. Sabretmen beklemen sana hiçbir şey kazandırmaz. Değişmeyecek. Atınca da bitmeyecek daha fazlasını isteyecek. Kötü biriyse bunları kullanıp daha beterlerini yapacak. Sen sanıyor musun ki bu fotoğraflarla şantaj yapanlar kızlara hiç seni seviyorum demedi? Aksine hepsi aşkım bebeğimle yola getirmiştir.
Yapacağın tek şey var yol vermek. Geri kalan bütün seçenekler sana kaybettirir.
En İyi Cevaplar