Kız arkadaşların cevaplarını merak ediyorum özellikle soruyu sorma sebebim şu aslında uzun zamandır devam eden güzel bir ilişkim var ama son bir kaç aydır görev dolayısı ile yoğun bir takvim geçiriyorum ve çok şehir dışına çıkıp geliyorum.. aramızda tensel uyum ve cinsellik yoğunluğu çok keyifli ve tutkulu iki tarafında zevk aldığı bir cinsellik yaşıyoruz.. ama son bir kaç aylık yoğunluktan ötürü cinsellik biraz sanki arka planda kaldı gibi oldu ve sevgilim bu durumdan şikayetçi çok istediğini ve çok özlediğini dile getirirken de agresif bir tutum sergiliyor tartışmalara yol açıyor bu durum? Son tartışmamız da onun tavırlarından ötürü patladım ve kalbini kırdım sizce nasıl bir yaklaşım segilemeliyim ona karşı?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
1 yılAh kadınlığın şanındandır özlediğimiz için agresifleşiriz aslında çok masum kendimden biliyorum 🥹 Durumu anlat güzelce fırsat bulduğunda da yanına git iletişiminiz tatmin etsin olmadı görüntülü ara falan görüşemiyorsanız ufak sürprizler olabilir falan onu mutlu edecek
1162 Yorumla
Soran1 yılEvet evet biliyorum onu kadınlar hakkında tecrübem çok önce bir duygusallık sonrası bir fırtına.. ? 😄 Bu arada teşekkür ederim önerin ve dinlediğin için ama aklımda güzel bir plan var aslında izin ayarlayıp bir kaç gecelik güzel bir sahil otelinde rezervasyon mu yapsam diyorum mesela bir kaç gün şöyle baş başa?
- 1 yıl
Ne demek rica ederim ayrıca çok güzel düşünmüşsün ikinize de böyle bir kaçamak çok iyi gelir her anlamda ve umarım senin gibi anlayışlı, düşünceli adamların sayısı artar 🥹
Soran1 yılAh teşekkür ederim gerçekten bunu bir iltifat değil de bir istek bir ihtiyaç olarak mı algılayalım? 😄
- 1 yıl
İkisi olarak da algılayabilirsin güzel ve kaliteli sevilmek hepimizin hakkı ne de olsa…
Soran1 yılMutlaka.. kadın varlık olarak sevildikce ve ilgilendikçe güzelleşiyor yeşeriyor çiçek açıyor çünkü.. ama erkekler olarak arada belli etmesek de bizim de anlayışa ihtiyacımız olabiliyor
- 1 yıl
Elbette karşılıklı şeyler bunlar kadın ne kadar beslenirse meyvesi de o kadar güzel oluyor işte aldığın sevgi ilgi alaka ve anlayış ona göre şekilleniyor
Soran1 yılBak yine bizi es geçmiş hiç bize değinmemis meyvelerden bahsetmiş 😄
- 1 yıl
Yiaaa hayırrr sizi es geçemem dediğim gibi karşılıklı şeyler sizin de sevgiye anlayışa ve güvene ihtiyacınız var elbette bunu sağlayan birini bulduğumuzda da değerini bilmek lazım size bunu vermeyen biri için çaba sarfetmek zaten boşa olur
Soran1 yılİşte şimdi oldu gibi gibi gibi.. şey dedim bir an acaba bizi duygusuz birer kütük parçası falan olarak mı görüyor tüm kadınlar
- 1 yıl
Duygusuz değilsiniz ama bazen ne istediğinizi bilmiyorsunuz sadece 🥹 sözüm meclisten dışarı jdjdjjddh
Soran1 yılHahaha şimdi sevdin mi sövdün mü övdün mü dövdün mü acaba? Meclisten içeri olsa zaten aman aman 😄 mesela ne istediğimizi nasıl bilmiyoruz evet yuvarlak masa toplantısı başladı
- 1 yıl
Sana lafım yok şu an jdjddjdjdj ama bazıları gerçekten sevilmenin ne olduğunu bilmiyor toksikliğe o kadar alışmışlar ki bunu görünce ne yapacaklarını bilmiyorlar değersiz oluyorsun cepte oluyorsun falan nerden biliyorsun diye sorma 🥹 Sorsan hepsi anlayışlı sevgi dolu kadın ister ama onlara layık görmeyip köpek çekenlere gidiyorlar…
Soran1 yılHahah Allah'tan yok diyorum ya birde meclisten içeri olsa neler olacak 😁 evet evet bu erkekler de var ya cidden bak seven hatunu değer veren kıymet veren kadını cepte görme olayı.. bu konuda çuvaldızı kendimize batıralım sorucam ama biliyorum çünkü bir zat yaşanmış sanki bir kiymetimiz bilinmemiş gibi dimi?
Soran1 yılGünaydınn bu arada da 😅 afedersin ama deveyi diken insanı.. sözü erkekler de çok doğru maalesef diye de ekliyorum.. ama karakter analizi yaptım biraz ben sana
- 1 yıl
Günaydınn evet bizzat yaşandı bir kere de değil.. Ben sevgiyle büyüdüm o yüzden sevgi ilgi alaka göstermekten çekinmem taktik vs yapmam ama şansıma hayatıma hep aşağılık kompleksli gerçek sevgi nedir bilmeyen adamları çektim 🥹
Soran1 yılBen onu nereden anladım biliyor musun allah senin gibi adamların sayısını arttırsın falan gibi bir şey dedin oradan anladım dedim ki bu öyle sıradan bir artırırsın mesajı değil içinde ince detaylar var dedim 😄
Soran1 yılAma gerçekten bu konuda çok şanslısın sevgiyle büyüyen bir kadın olma konusunda ama o şansın bence erkekler konusunda da tutması lazım bu arada hiç mandıra açmayı düşündün mü? zira hep karavana denk gelmiş ya da öküz familyası falan 😄
- 1 yıl
Sayınız o kadar az ki çünkü aşka sevgiye dair umudumuz artsın diye senin gibi adamlara ihtiyacımız var 😅
Valla keşke mandıra açsaydım en azından bi faydaları olurdu maalesef şansım bu konuda yaver gitmedi yani hepsi en başında ideal erkeği oynayıp sonunda ıssız adama dönüştüler sen çok iyisin hiçbir kusurun yok vs e o zaman değerimi bil değil mi 🥹 Bir tanesi bile arkamdan tek kötü laf etmedi sen de şunu yaptın demedi biliyor musun en çok da bu koyuyor
Soran1 yılAh teşekkür ederim gerçekten de.. burcumdan olsa gerek bir yelelerim kabardı yine her zaman duyuyorum bu tür şeyleri kadınlardan ama yine de yele ihtiyacı 😄 ya inanır mısın ne gördüm seni ne tanırım ama 6. Hislerim de aşırı derecede güçlüdür anında senin bir analizini yaptım bile ve bire bir aynısı bence.. yani illa ki kusurun vardır insanız da bence sende ki kusur o kadar kusur kadı kızında da olur kusuru kadar olur.. bence erkek dengeli ve net olmalı rollere taktiklere gerek yok erkek adam ne istediğini bilir ve ne istediğini hissettirir.. şey diyorsun dimi yapsaydım da bari bir sebebi olsaydı içim gam yemeseydi.
- 1 yıl
Aslan burcuyuz demek 😂 Elbette kimse kusursuz değil zaten ben de değilim ama sağolsunlar tek kusurum insan yerine koyup sevmek heralde diyorum… Ben olgun ne istediğini bilen bir adama denk gelemedim maalesef hepsi için en başında bir hedeftim sanırım everest gibi peşimden koştular sonra da olan bana oldu işte umarım bir sonrakinde bulurum öyle bir adamı dediğin gibi bir sebep olsa kafam da rahat olacak ama sorularla yarı yolda kalan hep ben oluyorum birini kolay kolay sevip güvenemiyorum da zaten boşa harcanmış bir sevgiyi daha kaldıramayabilirim 🥹
Soran1 yılO kadar belli oluyor mu ya hemen hiç de belli etmemiştim oysa dimi 😎 zeki kadının hali başka oluyor hahah gerçekten insanları insan yerine koyunca bence neydim ne oldum oluyorlar sevgiyi görmemiş erkekler sevgiyi görünce sapıtıyorlar bu konuda sana hak veriyorum ama seninde biraz seçici olman lazım sanki bu konuda? Ama iyi ya da kötü her zaman söylerim her şey insana bir tecrübe ağacı oluyor bence insanları tanımak adına hayatı yaşamı tanımak adına. Bu arada senin burcun ne? Nirvana everest falan ince ince de işlemişiz araları 😅
Soran1 yılBu arada anlık olarak olay yerinden bildiriyorum dün güzel ve uzun bir gecenin ardından sabah da kahvaltının yatıştırıcı ve sakinleştirici özelliğini devreye sokarak hatunun gönlünü almadık resmen gönlüne restart attık 👌🏻 dosya ekini şuraya bırakıyorum https://hizliresim.com/24ioo5u görev başarı ile tamamlandı 😎
- 1 yıl
Zaten herkesle beraber olabilen bir kadın değilim hepsi başında peşimden koşup bana ideal erkeği oynuyor benim sevgimi ve güvenimi kazandıktan sonra da gerçek yüzleri ortaya çıkıyor belli bir süreden sonra 🥹 İlk ilişkimin bana büyük katkısı oldu birçok ders çıkardım kendime daha çok değer veriyorum mesela mutlu olmadığım önemsenmediğim yerde kalmıyorum hayatımın merkezine koymuyorum insanları öğrendik bunları 😅 Koç kadınıyım benn
- 1 yıl
Aiyyy çok sevindim ortam harika görünüyorr tadını çıkarınnn mission is completed ✨
Soran1 yılZaten bir şey söyleyeyim mi bak ben sana dedim ya 6. Hislerim korkunç derecede iyidir diye mesajlarından ve verdiğin havadan bile anladım ben onu gerçekten kaliteli bir kadınsın bence eğer yanılmıyorsam ki çok zordur yüzde 000.1 falandır yanılma payım.. o yüzden hem seçici hemde duygu yönü çok yüksek bir kadınsın gibi sanki👌🏻 tabiki her şey tecrübe hayatta ve her tecrübe de ayrı bir deneyimdir. Şey gibi de bir durum var ama sende anlık sütten ağzı yanan yoğurdu vantilatör ile soğutup yermiş durumu? 😄oo Koç mu Koç kadını mı? normal şartlarda topuklarım neticeme vura vura kaçmam lazımdı çoktan
Soran1 yılAh teşekkür ederim bu arada sana tünaydın bana günaydın biraz rötarlı geldim Urla da hatunla baş başa iki gececik güzel birer gece geçirdik ve tüm problemler kendiliğinden çözüldü sanırım yani öyle duruyor 😅 sen nasılsın bu arada Koç kadını Banu neler yaptın hafta sonu?
- 1 yıl
Teşekkür ederim güzel yorumların için ben de yanıldığını düşünmüyorum 6. hislerinde 😅 seçiciyim evet ama yanlış seçici sanırım geçmiş tecrübelerime bakınca 🥲 duygusal yönüm güçlüdür evet ama mantığımı asla elden bırakmam duygular insana hata yaptırabiliyor malum… Ağzım yandı baya harlandı yani hatta üfleyerek yesem de bu sefer de boğazımda kalmasından korkuyorum 😅 neden öyle dedinn koç kadınları harika bence harbi kadınlardır koç olduğum için demiyorum ama aslanlarla da iyi anlaşırız 😂
- 1 yıl
Günaydınn zaten öyle güzel bir ortamda tekrar böyle konuları açmaya hiiiiç gerek yok tadını çıkararak en güzelini yapmışsınız özlem giderince agresiflik azalmıştır seni gördü ya tamam artık geçiyor o 😅 Ben iyiyimm dün fantafest vardı Ankara'da Ceza ve Tarkan dinledim harika iki sahneye şahit oldumm
Soran1 yılHahah 6. Hislerim bir zat teşekkürlerini iletiyor ayrı ayrı.. seçici oluşun güzel ama sanki son virajda bazı yanlışlar yapılıyor gibi daha doğrusu o son seçim biraz sıkıntılı seçiciyim ama yanlış seçiciyim 😅 bu yönde bana çok benziyorsun sanırım ya duygu yönüm benim de çok yüksek ama mantık her zaman ağır basar bende bu yüzden bazen duygusuzszun ithamlarına maruz kalmış olsam da.. aman boğaza dikkat en önemli organımsılardan birisi aman 😄 neden öyle dedim sence? 2 tane koç hatunu görmüş geçirmiş yaşamış bir Aslan olarak mesela hatta bir önce ki hatun koçtu benim hatta sana sizin hakkınızda bazı detaylar ve sırlar da verebilirim o derece yaşadım uyum harika da da sı var işte 😂
şöyle bir şey fark ettim biz bayağı senle PTT yoluyla mektuplaşıyoruz tarzında bir durum oluştu dimi? 😄
Soran1 yılAaa şey gibi oldu benim ki pamuk pamuk pamuk şeker yavru kedi gibi hiç öyle pençeleri falan yokmuşcasına ben ayarladım şerbeti 😁 aa ne güzel sende güzel bir hafta sonu geçirmişsin yalnız Ceza dinliyor oluşun ayrı bir güzel
- 1 yıl
6. hislerine ben de teşekkür ederim jdjdjdjd inan nerede hata yaptığımı bilmiyorum seçim konusunda birini kolay sevip güvenemiyorum sevince de kör mü oluyorum diyeceğim ama kimseye de bağlamıyorum kendimi o derece ideal erkek gibi davranıyorlar ben de inanıyorum işte 🥹 duygusal olmak güzel bize insan olduğumuzu hatırlatıyor ama mantık her zaman iyidir kaybedilmemeli valla göreceğiz bir sonrakinde boğazımda mı kalıyor gönlümde taht sahibi mi oluyor djdjdjd olunca artık daimi olsun istiyorum ya adamlara 5 6 ayda bir haller oluyor jdjdjdhdj Koç kadınları hakkındaki detaylarını ve sırlarını merak etmedim değill mektuplaşmak güzel bence tadını koruyor 😅
- 1 yıl
Şerbetin ayarı önemli ne de olsaaa değil mi 😂 Ceza muhteşem ya adam o yaşa rağmen öyle bir performans sergiledi ki aklın hayalin durur nefes almıyorrr
Soran1 yılOnlarda rica ediyorlar az önce konuştuk kendileri ile hahah aslında hata demeyelim de ona bazen şey yapıyoruz insan olarak sevdiğimiz de duygularımız ön plana çıktığında masumlasıyoruz ve karşımızda ki insanı da kendimiz gibi görüyoruz. Yine 6 hislerim diyorlar ki gerçekten hoş güzel ve zeki cıvıl cıvıl bir kadınmışsın diyorlar.
Ha birde diyorlar ki bu cıvıl cıvıl enerjiyi yanlış adamlarda tüketmesin artık diyorlar dipnot bıraktılar danışmanlık hizmetlerimiz mevcuttur 😄 Koç kadınlarının en sevdiğim yönü enerjileri.. gerçekten kadınsı yönünüz sıcak ılıman kumsallar gibi ve erkeğini mutlu etmesini biliyor.. Ha birde zekânız yüksek çok pratik bir zekâya sahipsiniz.
Ama bazen çok aksi ve inat olabiliyorsunuz 😄part 1 koç kadını nasıl mutlu edilir koç kadını nasıl idare edilir
Soran1 yılBu arada evet ya gerçekten bizim sohbet iyice mektub tadı vermeye başladı nostaljik oldu güzel bir tad ✉️ hahah tabi şerbet önemli ayarı da çok önemli tam zamanında ve yerinde vermek lazım ki damakta kalsın tadı.
Senelerin eskitemediği bir ses cidden çok başka bir düzey Ceza ve Sagopa ikisini de kaç kere canlı dinledim gerçekten çok başka bir seviye bu adamlar yine old hissettim hahshs- 1 yıl
Günaydınnn hisleriniz yine yanılmıyor efenim tariflerinize tam olarak uymaktayım djdjdjdj haklısın sevilecek yanlarımız kadar gıcık yanlarımız da var djdjdjd ben uyuzluk yapmayı çok severim bir konuda da haklıysam bir şeyi de aklıma koyduysam var ya üfff inadım inattır jdjdjd sevdiğimde tam seviyorum gözümüze bir perde iniyor gibi en güzel şekilde seviyorum karşı tarafı gözüme mükemmel geliyor vs en azından benim için öyle 🥹 O kadar korkuyorum ki bir sevgiyi daha yanlış insana harcamaktan bu konuda senden danışmanlık alabilirimm 😅 Part 1 in devamı gelecek miii
- 1 yıl
Ben memnunum bu durumdann djdjdjjd sen de şerbet konusunda usta gibisinn 😂 Ceza harikaydı ya cidden sagopa sahnede onun kadar iyi değildir bence
Soran1 yılSatırlarıma başlamadan önce hasretle selam eder gözlerinden.. diye başlayasım geldi sen düşün artık 😁
Soran1 yılGünaydınn hislerimiz yine yanılmamış ama bu sefer pek bir hak verdin gibi hani böyle katıla katıla bir hak vermek gibi tarif bir hoş karşılandı hahah diyorum ya evet evet en azından sen söylüyorsun en azından bu konuda inat yapmıyorsun şimdi şöyle ki Everest tepesine de çıkarır koç kadını Muş ovasına da indirir adamı? hahah sende ki o zaten uyuzluk demiyim hadi de o muzurluk ve muzipliği hissediyorum ben arada her ne kadar yapmasan da bana ama içinde var kaçıyor arada 😁 yok yok bu sefer danışmanın olarak öyle üzecek öyle dengesiz dengesiz canım canım hareketlere girecek adamlara izin yok elimde kürekle bekliyorum ona göre 😅 gelsin miii?
- 1 yıl
Yiaaa djdjdjdjjd sen baya moda girmişsinn ben de sonuna sevgilerimle banugiller yazayım madem 😂
Soran1 yılHahah nasıl bir ustalık o acaba hanımefendii şey yapamadım onu şimdi şerbetin de ustalığı mi olurmuş ki? 😄 Sagoyu da bir kere olsun sahne de izlemen lazım derim ama ceza da harika şimdi mamını mamını mamını diye bir giriyor nereden çıkıyor anlamıyorsun
- 1 yıl
Evet evet baya katılıyorum çok katılıyorum hislerine jddjjddj her zaman açık iletişim ve dürüstlük tarafındayım hdjdhd dediğin o kadar doğru ki bak son ilişkimde gerçekten çok sevdim ama ayrılırken o kadar soğukkanlıydım ki bence o bile beklemiyordu kddjdjd birazcık muziplik de lazım değil mi amaa çok sıkıcı oluruz sonra keşke adamların alnında yazsa biliyor musun dengeleri sonradan şaşıyor bunların çok çabuk etkileniyorlar kafaları karışıyor bize ne istediğini bilen adam gibi adamlar lazımm ay ben de kazmamı alıp geliyorum 😂 Gelsiiinnn
- 1 yıl
Konuşma tarzın düşünce yapın eylemlerin bence usta olduğunu gösteriyor fazlasıyla her konuda usta olan biri vardır değil mi 😂 ah tam o dediğin kısmı video kaydına aldımm adam nefes almıyorr
Soran1 yılHahah evet çok katılıyorum bayağı bayağı katılıyorum e şimdi yani bir koç kadınından bahsediyorsak bir çiçek gibi düşünürsek eğer iltifat ve hoş sözler de biraz toprağı suyu gibidir enerjisini yükseltir değil mi? Ruhunu tazeler falan? 😄 Evet net iletişim her zaman iyidir mesela sen çok planlı bir kadınsın ama anlık değişimler ve anlık ruh halleri de var sende pozitif olarak bahsediyorum bundan birde sizinle çok güzel dedikodu yapılıyor oo patlat mısırı al içeceğini aman sabahlar olmasın 😁 beklemiyordu tabi çünkü morz oldu kaldı bence.. lazım lazım tâbi ki de ama iki muzip bir ipte nasıl olur bilemedim çünkü bende çok muzip bir insanım fark ettin mi bilemedim o dengeleri korumak adına ben küreği ağızlarına vurmak için kullanacaktım ama sen kazma diyince direkt gömme işine giriyoruz gibi hissettim hahah
Soran1 yılOoo bak bak bak yalnız sende bayağı detayları yakalamışsın tabi şimdi yani benim de bu son mesaja fena katılasım geldi 😎😄
- 1 yıl
Bence herkesin toprağının beslenmesine ihtiyacı var erkeklerin de çok hoşuna gittiğini düşünüyorum övgünün ve iltifatın evet planlı olmayı seviyorum ama anlık şeylere ve değişimlere de açığım her zaman ah dedikodusuz bir hayat düşünemiyorumm djdjdjjd bence de kaldı öyle ve iyi oldu hepsi de geri dönüyor biliyor musun… İlişkilerde denge önemlii ben muzip olduğum kadar ciddiyimdir de jdjdjdd ben direkt gömme taraftarıyım kökten çözüm jdjdjdjdj
- 1 yıl
Çok fena katılabilirsiniz efendim olanı söylüyorum 😂
Soran1 yılAh işte şimdi oldu bak bazen kadınlar bunu unutuyor biliyor musun lar diyorum çünkü çoğunluk böyle hani erkek işte ya mantığı var oysa ki evet her ne kadar sert dursak bile bizde ihtiyaç duyuyoruz sevdiğimiz hatundan bir kaç övgü ve iltifat.. benim burç birde ekstra olarak bayağı ihtiyaç duyuyor çaktırma 😁 haha anlık değişimlere açık entelektüel bir ruh ama dedikodu da geleneksel bir ruh ile karşı karşıyayım tam olarak şu an çok yönlü bir koç kadını.
Neydi o söz at gibi giden it gibi? Erkekler hakkında bir kaç ufak bilgi sızdırabilirim içerden 🤔 denge çok önemli tabi bende çok planlı programlı bir adamım mesele ve ilişkim de ağırlığımı korurum tabi dışarda ve dışa karşı ama beraberken ohoo dersin ki bu adam o adam mı 😅 hahahha sen bence küreği bulunca aha suç ortağımmmı buldum diyip kazmayı kapıp geldin gibi 😂
Soran1 yılO zaman çok fena teşekkür ediyoruz sezgilerinee 👌🏻😄
- 1 yıl
Bence unutulacak bir şey değil ya sevgi ilgi hepimiz için var ben erkeğimi de yüceltmeyi severim yani ilişki içinde iki taraf da birbirini yükseltmeli diye düşünüyorumm kesinlikle tam olarak çok yönlü bir kadınım herkese yetişip dengede tutabiliyorum hepsine ayak uyduruyorum bir şekilde djdjdjdjd bizim samimiyetimiz zaten herkese aynı olmaz ki beni de dışardan soğuk sanıp tanıyınca bambaşkasın diyen insanlar oldu fazlaca 😅 Ne bileyim sen kürek deyince ben de kazmamı hazırlamıştım 😂😂
- 1 yıl
Rica ediyoruuuzz ✨
Soran1 yılİşte bu yaa cidden bak bu bence bir ilişkide en güzel şey bu iki tarafında birbirini yükseltmesi birbirini yüceltmesi ve birlikte o enerjiyi yaşamak 👌🏻 bu arada yükseltmek derken hani duygu şeysin de 😄 çok yönlü sende benim gibisin en resmi ortamlarda resmi entelektüel ortamlarda entelektüel mangal başında geleneksel miss samimiyetin sıcak içten ve karşılıklı olanı makbuldür senin dış görünüş ve iç dünyan hakkında da analizler yükleniyor.. sen öyle diyinceden millet nikah masasına gider biz mezar başına kazmaya hahah
- 1 yıl
Kesinlikle öyle diğer türlü o ilişkiden hiçbir verim alınamaz kii her anlamda yükseltmesi lazım çiftlerin birbirini djdjdjd aynen öyle yerine göre tam bir hanım efendi yerine göre de ev kızı modu jdjddjjd analizlerini merakla bekliyoruum ben bu konuda pek iyi değilimdir 😅 ee gelinlik değil kazma alınca elime anca mezar başına giderim yani jdjdjdjdj
Soran1 yılHer anlamda kısmında bayağı bir anlam var yalnız ama bende her anlamda kısmına her anlamda katılıyor ve bir zat uyguluyorum neyse şimdi oralara giremiyorum da sen anladın beni 😁 yerine göre de tam bir muzur? Hahah.
Doğru damatlık yerine kürekle gelince karşı taraf ne yapacaksın mecbur kazma aldın geldin hahah evet birazdan analizlere başlıyoruz hazır mıyız?- 1 yıl
Anladımm çok iyi anladımm 😅 Aynen öyle muzurluk severiss. Evet yani kazma konusunda benim bir suçum yok djdjjddj Hazırııııızzz
Soran1 yılTabi öyle de anlaşılmak da istemezdim ama tam yerine rast geldi manzara koydu 😅 hahah kazmayı küreği bırakalım en azından şimdilik bir oturalım birer kahve içeriz çünkü sen çok güzel kahve yapıyormussun öyle dediler
Soran1 yılMesela şey seziyorum sende böyle dışardan biraz keskin sert ve ulaşılması zor bir görüntü veriyorsun işte zor kadın havaları birazda buzlar kraliçesi ki gerçekten normalde bence duvarların var keskin hatların çizgilerin, sınırların var gerçekten zor bir kadınsın ama bunlar sadece seni dışardan tanıyanlar için ve ya görenler için geçerli ama o alanı açtığın insanlara da yani senin içini bilen gören insanlara karşı da çok sıcak eğlenceli fedakar cıvıl cıvıl bir yönün var.. mesela şey dedirtiyorsundur eminim ya bu kızdan bu kız nasıl çıktı falan.
Mesela dişil yönünde çok sıcak ve yüksek ama o yönünün de level gibi bence belli bir levele geldiğinde görebiliyorsun o yönünü sırıkla atlama gibi olmasa da 300 metre engelli parkur tarzı engelleri aşabilene farklı modlar leveller açılıyor?- 1 yıl
Evet kahveyi güzel yaparım bi ara sırf bu sebeple bana kitliyorlardı hep 🥲
- 1 yıl
Yazdıklarını ağzım açık okudum desem djdjdjdj çünkü gerçekten öyle gerçek benliğimi dişiliğimi sadece kendime yaklaştırdığım izin verdiğim insanlar görebiliyorlar bende ya siyah vardır ya beyaz net ve keskinim bu yeteneğini nasıl kazandın acaba harika çünkü fal falan da bakıyor musun jdjddjdj
Soran1 yılİlk mesajla çok güzel kahve yaparım diyerek girip son mesaj da fal da bakıyor musun diye bitirmen yalnızzz 😁
- 1 yıl
Evett nasıl bağladım amaa 😂
Soran1 yılSon zamanlarda gördüğüm en güzel bağlama şekliydi cidden Kayserililik falan var mı sende? Hahah
- 1 yıl
Ya kddjdjjd teşekkür ederimm kayısı diyarı malatyalıyım ben aslen jdjddjdj
Soran1 yılHahaha biliyor musun hissettim yaa dedim oralardan bir yerlerden çünkü bu pratik zeka.. anca bu topraklardan gelir 😁
Soran1 yılÇok da uzak sayılmaz gerçi bizim oralardan geçiyorsunuz Malatya'ya giderken
Soran1 yılKayısılar oldu mu sepetlere doldu mu hey? Gönderdiğim çoraplar ayağına oldu mu Malatyalı 😄
- 1 yıl
Kayısılar oldu oldu çoktan geldi bugün iki kutu malatyadann jddjddjjd bu arada hiç sevmem malatyayı 🥲 Sen nerelisinnn
Soran1 yılZaten Malatya'da sevilecek iki şey var biri kayısı diğeri de senin gittiğin zamanlar falan dicektim de demeyim dimi 😄
Soran1 yılAma Deren de çok güzel gerçekten ve Kanyonlar.. 👌🏻
Soran1 yılBen aslen şöyle ki anne Kayseri baba Adana sen de tam arada Malatya ama ben doğuma büyüme Ege
- 1 yıl
Ben en son 6 yıl önce falan gittim düşün ben de sadece yiyeceklerini seviyorum jddjdjdj Ufak bir düzeltme ile evet darende güzeldirr Egeli misin.. Benimkiler de gele gele Ankara'ya gelmiş işte çok şanslısın 🥹
Soran1 yılHahaha bu Malatya aşkı karşısında ne desem az kalır şimdi o derece bir Malatya aşkı 😂 Malatya'ya iki kez geldim gez çık ye kayısıyı kaç cidden.
Yalnız o konuda cidden biraz seni üzeceğim ama Ankara 'ya defalarca geldim bir türlü sevemedim ya bana çok resmi soğuk ve kurak geliyor Ankara üstelik memur olmama rağmen.
Ama Ege gerçekten harika bir bölge bence gevrek boyoz da cabası- 1 yıl
Malatyada yeme içme muazzam ona lafım yok 😂😂 ben 25 yıldır ankaradayım ben sevemedim ki jddjdjdj klasik olacak ama denizli memleket bi başka yiaaa
Soran1 yılHahah sen gidince yiyip içip kaçanlardansın o zaman e Kayseri'ye geldin mi hiç mantımız var sucuğumuz var pastırmamız var şibitimiz yağlamamız varrr yani varda varr.
25 yıldır Ankara 'da olup da hâlâ bu enerji ve sıcaklık vallaha maşallah tü tü tü 🧿 gerçekten de öyle İzmir bir başka ya çok seviyorum birde sosyal ve gezgin bir ruhun varsa off- 1 yıl
Kayseriye yol üzerinden geçerken uğruyorum sadece ama yağlamanız çok güzel ya çok severimmm kendimi Ankara’ya yedirmiyorum diyelimm teşekkür ederimm İzmir e hiç gelmedim ama bir gün mutlaka geleceğimm
Soran1 yılDiyorum ya ben genelde Malatya yolu üzerinden Kayseri'ye geçiyorum yağlama enfes enfes bir yaparım bir yaparım parmak falan kalmaz dedim yağlamayla birlikte bizim günaydını da yedi herhalde 😄 evet yoksa insanın cidden ruhu paslanır Ankara 'da İzmir de gezilecek görülecek yerler listesi çıkartcamm ben sana
- 1 yıl
Günaydını yemiş olabilirim ama tünaydın var elimde olur muu jdjdjdjd güzel bir listeye hayır dememm aslında arkadaşım evleniyor kasımda İzmir'de belli mi olur yolum düşer belkiiii 😅
Soran1 yılHahah olur olur 12-30 13:30 arası öğle yemeği yetişir mi? Benimkinde ketçap mayonez olmasın sıcak servis ve eve paket olsun yanında içecek de artık çay falann yok demem 😁
Aaa Kasım da İzmir cidden başkadır bak belki denize bile girebilirsin uslu bir kız olursan 😅- 1 yıl
Oooo iyi ki tünaydın dedik borçlu çıktık he djjdjdjdj bakalım iş güç durumu el verirse ufak bir kaçamak hiç fena olmazz 🥳🥳
Soran1 yılHahah e ben seni uyardım bir kaç mesaj önce subliminali verdim annem Kayserili bak dedim bizim oralardan geçiyorsunuz dedim kayseri vurgusu yaptım e tamam borç falansa içmeyiz ya tamam.
Evet evet zaten düğün bahane kaçamak şahane gibi olacak senin olay sanki- 1 yıl
Günaydınn tamam tamam bişi demedim yiavv kdjdjdjdj düğün birkaç saatlik şey ne de olsa İzmir'e gitmişim o kadarr
Soran1 yılSanki demliği istedik yaa bi sürü laf yedik şimdi çay var mı yok mu? Tamam 1 kilo çayı da alır gelirim gelirken tamam hahsh e burada akraba falan var mı kalacak?
- 1 yıl
Ya kffjdjdjd sen hiçbir şey getirme hepsi benden Malatyalılar misafirperverdir lütfenn yok maalesef çok kalma şansım olmaz muhtemelen 🥲
Soran1 yılHahah yaaani yanii o kadar lafı yedikten sonra borç morc doyduk çok şükür hanımefendiii ama bizde öyle bilirdik yoksa Malatyalıları hanii 😄 aa ama gelmişken şöyle 4-5 gün kalsaydın keşke anca tadı çıkardı izmirin
Soran1 yılhttps://hizliresim.com/bowxp8j
De şarj ve peros yumuşatıcılık çalışmalarımız hızla devam ediyor- 1 yıl
Malatyayı sevmesem de insanı iyidir yaaannniii ya işte konaklama sıkıntı iş durumu sıkıntı izin vs bakicasss jddjdjdj
- 1 yıl
Şifreliymiş attığın fotoğraf göremedimmm
Soran1 yılHahah yok yok şimdi Allah var hani Malatyalı çok dostum oldu hatta Malatyalı badim de vardı karakoldan yedirmeyi icirmeyi çok severler bana da sen ne biçim Kayserilisin diyorlardı hepp hahah neyse en kötü bizim yazlığın anahtarını veririm sana kına gecesini de bizim bahçe de yaparsınız falan 😂
Soran1 yılHahah şifre sizden bir item zeki bir koç kadını olarak şifreyi hemen çözmen lazım ip ucu olarak da Malatya denince akla hemen onun... adı gelirr
- 1 yıl
Malatya aşırı ya yeme içme konusunda her öğün beslerler yani adamı bıkmadan usanmadan djdjdjdjdj uuuu beyefendi bir de yazlığınız var demekk şansınız x2 olduuu djdjdjdjf kına gecesini nasıl yapacaklar bilmiyorum ben erkek tarafıyım jdjdjdjdjd
- 1 yıl
Ya fldjdjdjdjj tekte açtım fotoğrafı kahkaha atarak djdjdjdjdj afiyet olsunn çalışmaların karşılığını alıyorsundur eminimm 😏 banugiller alkolün tadını bilmez jdjdjdjd
Soran1 yılBirde en sevdiğim yönünüz eti bol kullanıyor oluşunuz et giren yere dert girmez diye boşuna dememiş atalarımız 😏 teşekkürler hanımefendiii var var ben gitmediğim de bir Kayserili olarak hemen kiraya veriyorum haftalık ve ya günlük olarak bazen tâbi şimdi komşuluk hatırı var sizin kirayı da ona göre hesaplarız falan hahah gelirken kayısı falan gelirse bir sepet kadar şey yaparız 😁 kına gecesine gayet uygun aboow görümce mi oluyorsun sen şimdi bu halde 😂
Soran1 yılGünaydınn bu arada ahajsh işte zeki bir koç kadını her ne kadar küçük olsa da büyük bir testti tek atarak ödüle hak kazandınız.
O yamuk gülüş o yamuk gülüş? 😂 Tabiii tabiii sonuç olarak karşılığını alamayacağımız işe girmeyiz güzel bir karşılık aldık aramızda kalsın ahshs aaa aaa banugiller yeşilci aycı mı yoksa- 1 yıl
Evet her yemeğe et koymaktan aşırı zevk alıyorlar ya djdjdjdjdj çok iyi yapıyorsun değerlendiriyorsun mis gibi insanlar da düzgün kullandıktan sonra hiç problem olmazz istediğin kayısı olsun jddjjddjd daha yeni iki iki koli geldi de yarısını reçel yaptık kdjddjdj yaaani görümce sayılabilirim jdjddjjd
- 1 yıl
Günaydınnnn tek atmak benim işim yiaaa kdjdjddj karşılığını aldığına çok eminim zatenn 😛 içenlere saygım var ama ben ne sigara denedim ne de alkol merak da etmiyorum jdjdjdjddj
Soran1 yılAz önce PTT memuru geldi kapıya banugiller ortalık karışık dikkat et her an sana da gelebilirler.
- 1 yıl
Ay noluyo noluyooo ne istiyorlarmışşş
Soran1 yılAyy diyorlarr beleş mektubu buldunuz beleş olunca zarfları pulları yalayıp yalayıp yolluyorsunuz diyorlar hani bunun damga vergisi diyorlar Ankara İzmir mektup hattına resmen t... ettiniz diyorlarr
- 1 yıl
E ne yapalım canım aaa mektuplaşmaya da erişim engeli getirecekler utanmasalarr djdjdjdj
Soran1 yılHahah dij güçler olayın farkında PTT olayın farkında Banugiller hshsh
Soran1 yılSizin orada et koymaktan bizim burada Ege de ot koymaktan aşırı zevk alıyorlar ot severim ama rakının yanında meze olarak yoksa gönlüm hep etten yanaa.. evet evet gerçekten zaten verdiğim insanları seçiyorum biraz yoksa olay sadece kira ve para olsaydı herhalde temiz çarşaf yetişmezdi yazlığa emeklilere veriyorum genelde sıfır sıkıntı gençler hor kullanıyorlar biraz hshsh aaa bir dk şimdi kim illa kayısı diye direttigimi söyledi ki yanii reçel var dedin de yok ben illa kayısı mı dedim aşk olsun 😄
Soran1 yılgenelde böyle tek atar mısın? Sen var yaa senn.. eminiz bayağı yaaani? 😄bu kadar temiz ciğerli biri ile sohbet etmek bile içimi temizledi bir nebze olsun hashh
- 1 yıl
Bunlar her ameriganın oyunu jdjdjdj
- 1 yıl
Ben genel olarak yemek yemeyi sevdiğim için her türlü gider jddjjddj haklısın elbette iyi seçmek lazım zararlı da çıkabilir insan öyle hor kullananlar yüzündenn sana benden iki kavanoz kayısı reçeli o zaman jddjdjdj
- 1 yıl
Bi erkekler konusunda tek atamıyorum işte 🥲
Soran1 yılHep ameriganın mektup oyunları bunlar hahah
Soran1 yılYeşilaycı da olunca tabi boğaz daha bir tatlı geliyor dimi.. Sende hemcinslerinin sinir olduğu yiyip yiyip kilo almayanlardan mısın? Bir değil iki değil iki iki kavanoz ekmeği reçele bandıkca seni hatırlatacak bir hediye hahs
Soran1 yılOnu ben dicektim de demiyeyim dedim 😄ama artık tek atmadan önce sek bir danışmanın var şu an da mesajlarını okuyorsun hatta
Soran1 yılBu arada günaydınn yazlığa geldim aslında hatunla yazlık keyfi yapacaktık bugün ama İngiltereden teyzesi geldi iptal oldu bende kendime kahvaltı hazırladım şu an teyzesine en içten dileklerimi döküyorum içimden 😁
Soran1 yıl- 1 yıl
Ay evet kilo alamadığımı nerden bildinnn jdjddjjdjd
- 1 yıl
Bundan sonra tanıdığım erkekleri sana danışacağım sevgili danışmanım ve akıl hocam kdjdjddjd
- 1 yıl
Kendini adil yıldırım gibi hissettiğin zamanlar oluyor mu jdjdjdhdhd
- 1 yıl
Günaydınnn yazlığın tadını bu sefer sen çıkarıyorsun demek jdjdjddh umarım teyzesi çok kalıcı değildir de telafi edersiniz aynı şehirdeyseniz zaten her türlü halledilir yiaa benim de bir tatile ihtiyacım var sınavı bekliyorum anca ekim başında gideceğim 🥲
Soran1 yılHanımefendi burada tecrübe bilgi ve 6. Hislerin vücut bulmuş hali bir adam yatıyor 😎
Soran1 yılHahah biliyor musun tam onu dicektim bende şimdi okudum mesajı o şapkalı adamın ismi neydi herkese emirler tavsiyeler yağdıran bir adam vardı diye alta sen yazmışsın 😂
Soran1 yılAma seninki özel danışman olacak halka açık değil 👌🏻 ahhs belirtmeden edemeyeceğim
Soran1 yılVallaha teyzesi bir hafta daha burada önümüzde ki hafta dönecekmiş tekrar teyzesi gidince ben bir teyze faturası çıkarıp acısını çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi çıkarma yazık de hemen 😁 aa ne sınavı? Aslında Eylül Ekim en sevdiğim aylar biliyor musun daha sakin ve daha serin oluyor ne sınavı bu seninki? Ona göre gaz vericem
- 1 yıl
Tünaydınnn tecrübeli ve bilgi birikimli olduğunuzda hemfikiriz efenim kddjdjdj
- 1 yıl
Adil yıldırım kadınların kahramanı adam resmen jddjdjdjdjd ama ben onu tanımadan önce de uyguluyormuşum zaten taktiklerini
- 1 yıl
Elbette özel olacak herkesle paylaşamam lütfenn
- 1 yıl
Ama kızın elinde olan bir şey değil ki ne yapsınn teyzesi her zaman gelmiyordur muhtemelen tee yurtdışından geliyor nasıl olsa dimi yazııık dkdjdjdjd kpss sınavına gireceğim yiavv bitse de kurtulsamm ekimde antalya nasıl olur senceee
Soran1 yılteşekkürler efenim teveccühleriniz pek hoş 😎 yalnız az önce yanlışlıkla yorumları açtım uzun halini hakketten de PTT haksız da sayılmaz şunlar mektup olsa hiç düşünmedim hahah
Soran1 yılBana kız arkadaşlarım hep arkadaşlarım bir YouTube sayfası aç sadece kadınlara özel sana da bir şapka ayarlayalım falan diye takılıyorlar zaten biliyor musun 😂
Soran1 yılAhaa lütfennn lütfenn özel danışmanını kimselerle paylaşamaz lütfen şapkasız ama olsun
Soran1 yılTamam tamam şimdi yani tabi ki İngiltere'den gelmiş teyzesi de yani tam da araları düzeltmiş tam gaz devam ederken sıcak rüzgarlar eserken mi geldin be teyzemm tamam sakin olmaya çalışıcam çıkarırken 😄aa KPSS sınavı mı? Nasıl gidiyor peki çalışmalar? İlişki danışmanlığının yanında konsantre ve motive + gaz danışmanlığı da almak ister misin? Ama hoca yönüm biraz serttir uyarayım 😄 ya Antalya çok güzel çok seviyorum da aşırı nemli oluyor yine o aylarda biraz daha iyi lara tarafları falan
Soran1 yılBu arada iyi akşamlı gece üstleri 🌸
- 1 yıl
Günaydınnn buraya baya yorum yağdırdık haklısın ptt isyan edebilir 😂
- 1 yıl
Bana da hep influencer olmam için gaz veriyorlar jddjdjjd podcast falan da olur hddjdjdj
- 1 yıl
Önemli olan şapka değil ki yiavv danışmanın kendisiiii
- 1 yıl
Aranız düzeldi ne de olsa siz teyze gidene kadar stabil tutun yeterli sonra acısını çıkarırsınız zatenn dkdjdjdj çalışmalar bir yere kadar iyiydi sevgili danışman hocam ama artık çok bunaldımmm 🥹 Kemer tarafına gideceğim gibi ben tatileee
Soran1 yılYeniden yeni güne merhabalar merhaba güneş sana merhaba deniz sana ve günaydın banugiller sana
Soran1 yılHahah makyaj yeteneklerinddn ötürü mü? Yok yok biz böyle iyiyiz dedin mi?
Soran1 yılİşte beklediğim danışan performansı yaa nasıl da ôvüyor danışmanını 😎
Soran1 yılÇok şükür aralar bu ara kayısı kıvamında bir ara bol ekşi limonata gibiydi ama sıcak da ekşi de iyi gidiyor şimdi yani.. bu arada ben özleyince yani özlem duygum yüksek olunca pek iyi şeyler olmuyor teyzecim ve banugiller + yengesi haberiniz olsun hshsh bunalıcaz daralıcaz yorulucaz ama o sınavdan iyi bir not alıcazz dimi? Bak cidden cetveli aldım eline başındayım.
Ah güzel güzel kemer de güzel ama bence bahar tatili yapacaksan bu konuda da şapkasız bir şekilde rehberlik yapacağım sanırım sana hahshs nasıl bir tatil istiyorsun ruhen anlat bakayım ona göre bir menü hazırlayalımm- 1 yıl
Merhabalarr sevgili akıl hocam sinemadan taze çıktımmm geldim buralaraa
- 1 yıl
Makyajdan ziyade komik reelsler ya da mekan tanıtımı vs hazırlanma videoları falan bilmiyorum ya ciddi zaman ve sabır isteyen şeyler hepsi
- 1 yıl
Eee birbirimizin kıymetini bilmemiz lazım ne de olsaa eximin wp durumuma bakmasına ne diyorsun peki djdjddjjdj
- 1 yıl
Ben de özleyince hiç iyi şeyler olmuyor o yüzden seni anlayabiliyorum jddjdjdjdj Ay inşallah yaparız bişiler sınavda ama yüce rabbim bana hiç sayısal zeka vermemiş sağolsun jddjdjjdd ya kemerde bi otel bildikleri hoş böyle butik orada konaklayayım diyorum e zaten araba da var gezerim etrafı da bir yandann kafa dinlemek istiyorum şöyle bi arınayım negatiflerden iki tane de düğün var orada da kurtları dökeriz yeni iş dönemine bomba gibi girerim djdjdjdjd
Soran1 yılHaha bildirimler arka arkaya banugiller diye gelince dedim bir bakayım sinemadan çıkılmış hangi filme gidilmiş hoş geldin yavrucum gece seansına hahah
Soran1 yılOo bak buna eminim tutar çünkü çok enerjik ve kıpır kıpır bir izlenim veriyorsun taa buradan bile tam senlik ama çok zaman gerekiyor haliyle de boş gezenin boş kalfası da olmak lazım bunun için 😂
- 1 yıl
Hoşbuldummm iyi yapmışsınn deadpool a gittim harika bir filmdi eğlendimm
Soran1 yılOoo tilki kürkçü dükkanına gelmiş demek ki gittiği yerde soyup soğana çevirdiler bunun tüyleri istediği ilgi alaka falan bulamayınca limana yanaşmış da exin sende hâlâ niye duruyor bakim ne dedik yeni çehreler yeni insanlar yeni duygular demedik mi geçen ders de?🤔
- 1 yıl
Çevrem cidden benden çok istiyor bunu djdjdjjdj ama ben hep iş hayatında olduğum için buna hiç fırsat bulamadımm 🥲
- 1 yıl
Ben her şeyi hemen silemiyorum ya bir dönüm noktam var bir anda sıfırlıyorum hazır hissedince 🥲 ama inan bakacağını hiç düşünmemiştim fotoğraf da herkesin bayıldığı bir fotoğraftı bak senden sonra çok iyiyim pozu oldu tam djdjdjdj
Soran1 yılAhaa o konuda eğer hocana benziyorsan azıcık bile olsa vay haline özlenenin diyesim geldi hhsh ama olacak olacak sayısal sözel güzel özel özgür özel ne varsa yükleniyoruz dimi? Vallaha kemer de güzel evet çok bulundum kemer de tarihi olarak da gezecek yerler var ama tam o mevsimlerde kafa dinlemelik tazelenmelik bir tatil istiyorsak mesela Urla ve Eski Foça da değerlendirilebilir ve ya Muğla Dalyan senin kurtların bir dökülesi var zaten hissediyorum bomba gibi hahs
Soran1 yılGel ortak gurme hesabı açalım eğlenceli mekan ve lezzet gezileri aşırı uyumlu bir kimya yakalarız o konuda eminim en güzeli tarafı da bedava yer içer gezer adios yaparız 😂
- 1 yıl
Muhtemelen benziyoruz içimden başka biri çıkıyor benim jdjddjdjdj deniyorum yüklenmeyi 🥹 Antalya biraz da düğün bahanesiyle oldu yiavv iki düğün bir gün arayla hem onlar aradan çıkar dedim hem de bi tatil yapar gelirimm
- 1 yıl
Ay çok güzel olurdu biliyor musunnn zaten şu hayatta bir yemek yemeyi bir de uyumayı çok seviyorum jdjdjddjhd
Soran1 yılTabiki belli bir dönem belli bir nokta olduğunda daha doğru bir tazelenme oluyor silerek sıfırlayarak ama.. yine de geçmiş de kalan her toz tanesi temizlenmediği sürece burun tıkar hapşırık yapar o yüzden mikropları ne yapıyoruz? Yalnız evet poz nasıl bir poz görmesem de havayı aldım kudurtmalı tarz da mı? 😁
Soran1 yılBanugiller pandagiller ya da koalagiller olabilir mi sadece soruyorum? Hahsh
- 1 yıl
Mikropları temizyoruzz bence yaklaştı zaten benim saatim de hissediyorum jdjjdjdj evvet kudurtucu yani öyleymiş arkadaşlarım öyle söyledi kddjdjjd
- 1 yıl
Kesinlikle koalagillerrr bayılırım koalaya yastığım bile var jddjdjddjd
Soran1 yılBanugiller günaydın yavrucum şaka maka derken sonunda banı yedik.. sana ugulamadan yazamıyorum yorumla cevaplaya basıyorum KS kapanıp tekrar açılıyor söyledim sana farkındalar dedim hahahs
- 1 yıl
Günaydınnnn yiaaa ban yiyecek bir şey yapmadık ki ama üzüldümmm 🥹
Soran1 yılAh aramıza PTT dış güçler ameriga derken iç güçler KS girdi banugillerr kıyamam sen neye üzüldün bakimm 😄
- 1 yıl
KS zaten olur olmadık her şeye ban atıyor burada yedim daha önce de birini zorbaladığım için djdjdjdjdjd akıl hocamı kaybedicem diye üzüldüm djdjdjdj
Soran1 yılÖnce Chrome grip oradan giriş yapıyorum girişten sonra son yoruma inmek için Uludağ'da kayak yapar gibi kay kay kay aşağıya iniyorum son yorumu bulmak için sonra yorumla diyorum hocanın kıymetini bil hiç bir danışman için bu kadar çaba harcamaz hshs zorbalanmak ne kadar haksa zorbalamak da o kadar haktır yavrucum hak etmese sen zaten zorbalamazdın 😎 ayrıca sen bavulları yavaş yavaş topla hocan çıldırmadan önce taşınmaya başlıycaz gibi yavaş yavaş
- 1 yıl
Ayyiii ben uygulama kullanıyorum o yüzden zorlanmıyorum bu kadar şu an hocamın değerini daha çok anladım bavullar kapıda duruyor ndjddjdjd
Soran1 yılGünaydınn günaydınn 🌸 işte böyle hocamızın da arada hakkını verelim ôvelim mutlu edelim hshsh ben bu kadar hazır beklemiyordum ama bir el arabası falan alıp geleyim mi çok mu bavullar eşyalar falan?😂 Bugün taşınma işlemlerini başlatıyoruz hocan birazdan geliyor kapıya ama sakin kal lavaşa sarma isteği falan gelirse tamam mı?😁
Soran1 yılAslan kadar aslan kebap kadar kebap hocan geldi 😎
- 1 yıl
Selamlarrrr ben her şeyin hakkını veririm her daimm jddjdjd tek bavulum var yiaa fazlalıkları bırakıp geleceğim ağırlık yapmasın bize değil miii aslan gibi aslan kısmında okeyiz ama kebap kısmını bilemedimm kebap da lavaş arasında iyi olur yaanniiii 😂😂
- 1 yıl
Soran mı diyeyim yoksa sen mi gerçek adını söylemek istersin bir buçuk acılı adana kddjdjdjdjd
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar Ne Diyor
0
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Düzenli bir ilişkide cinselliğin yeri ve yoğunluğu nasıl olmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler