3 yıllık ilişkimde yeni yeni cinsellik yaşamaya başladık fakat erkek arkadaşımın bu konuya bu kadar istekli olduğunu yeni öğrendim. Ben cinsellik yaşamaya başladığımdan beri aşırı şekilde pişman oluyorum, sanki bir suç işliyorum gibi, sevgilimin benden yararlandığı düşüncesini bile kafamda kurarak o an ki ilişkiden zerre keyif almıyorum. Ben bu durumdayken erkek arkadaşım ise aşırı keyif alıyor, ve her anlamda tatmin oluyor. Geleceğe dair korkularım, ya da bu düşünceler beynimi kemiriyor. Cinsellik yaşamak yerine o an bir kahve içip sohbet etmek daha mantıklı geliyor bana. Çok sık yaşanmıyor zaten cinsellik 15-20 günde bir, ilişkimiz asla buna odaklı değil ama sevgilimin bu kadar istekli oluşu beni korkutuyor. Sizce ne yapmalıyım? Bu düşünceler saçma mı? Maddi durumlardan dolayı da yaptığımız diğer aktiviteler pek eğlenceli geçmiyor. Cinsellik gözüme batıyor soğuyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbu konuda konuşmalısınız senin endişelerini anlaması ona göre hareket etmesi gerek evet bedensel birleşme oluyor peki ya ruhlarınız zihinleriniz onlar başka yerde bu şekilde zevk almanda rahat olmanda mümkün değil seks boşalmak için rahatlamak için yapılan bir eylem olmamalı
02 Yorumla
Soran+1 yılRuhuma bedenime ve kalbime dokunan ilk erkek o. Sadece bana göre biraz daha rahat ve detaylı düşünmez. Hayatı anlık Yaşar. Ben ise iyice her şeyi düşünür anı yaşamayı unuturum. Mesela ilgisiz biraz ne yalan söyliyeyim ama karakteri öyle yani 3 yıl oldu. Bu beni uzaklaştırıyor, cinsellik yaşamak da haliyle pek rahatlatmıyor.
- +1 yıl
hala bir tarafın ona söylenecek en ufak bir lafı sözü kaldırmıyor onu koruyorsun hemen ama yine de o seni mutlu edemiyor. insanlığına diyecek bir durum yok sadece cinsel açıdan değerlendiriyorum, eskiden dokunuyormuş demek ki şu an dokunmadığını ikimizde biliyoruz.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖncelikle selam kardeşim sanırım ilk ilişkin senin bu cinsel anlamda (tahmin ediyorum sadece) bayanların sorunudur bu hep çok bayan arkadaşım oldu benim sevgilim veya normal dertleştiğim arkadaş bu senin yazdığın sorunu çok dinleyip dertleştim bana çok bayan söyledi daha önce evli olmadan evden gizli yapılan cinselliğin endişesi ya hamile falan kalırsam acaba beni kullanıyor mu? Endişesi kafalarda hakim bu yüzden bayan arkadaşlarım orgazm ve zevk almama olayındanda bahsetti buda ayrı bir sorun tahminimce sendede aynı sorun vardır sevgilinin her türlü zevk alması olayı bütün erkeklerde vardır sonuçta bir erkek işe başladınmı her türlü zevkini alır senin o an zevk almaman kafandaki endişeler onun umrunda olmaz şimdi kardeşim sen bu adamla bir cinsel hayata girişmişsin zaten bu endişelerinden kurtulmaya bak ona bahsettin mi ben hiç rahat değilim diye? Konuşmak her şeyin ilacı var mı kafanda beni yarın bir gün terk eder endişesi ilk cinsellik yaşanan kimse ile bu endişe hep hakimdir genelde ikinci ücüncü ilişkilerde takılmaz ve sonrasında ama benim esas tahminim ailen var mı bilmiyorum? Ama evden gizli yaşanan cinselliğin sana endişe verdiğini düşünmüyor değilim yanılıyormuyum acaba cinsellik yerine bir kahve demişsin çünkü sevgilin sana karşı ilgisiz mi acaba? sağlam harbi bir adamım yanında sen onunla yaşadığın her şeyden mutlu olman lazım cinsellikte dahil buna cinsellik yaşanan sevgililiklerde bayan bir nevi eş gibi olur iki imza bana göre boş ben çok bayanla oldum yaşım itibarı ile ve hiç bir sevgilim benimle beraberken bir endişe yaşamadı sahip çıktım her konuda derdine kadar üstelik
04 Yorumla
Soran+1 yılAbicim teşekkür ederim güzel cevabın için evet tespitler çok doğru bu benim ilk ilişkim. Sevgilim çok ilgili değil ama bana olan sevgisinden eminim Uzun sürenin vermiş olduğu alışkanlık monotonluk sağlıyor bizim için beni bunaltan bu. Ailem de cinsellik yaşadığımı bilmiyor fakat sevgilimi babam dahil olmak üzere herkes biliyor ben 19 yaşında bir genç kızım evlilik için erken ama sevgilimle geleceğimizin belirsiz olması beni cinsellikten uzaklaştırıyor. Siz bana ne önerirsiniz? Hem ilgisizlik hem de yaşadığımız cinselligin beni kaygılandırdığını nasıl söylerim? Cinsellik yaşamak istememesinden korkuyorum bu sefer de kaşı yaparken göz çıkartırım
Cevap sahibi+1 yılŞimdi biliyorsun abicim kardeşim olan olmuş yaşanan yaşanmış cinsellik başlamış ve tabiki bu sevgilin senin el ele tutuşup gezdiğin bir çocukluk aşkın değil bir nevi karı koca gibisin bir defa bu endişelerin tüm ilk ilişkisini sevgilisi ile yaşayan bayanlarda vardır böyle kafanı bozup durma sevgiline ilgini alakanı sevgini aşkını hep göster maddi durum demişsin herşey maddiat değildir benim 3 katlı villada yaşayan bir dediği iki olmayan bayan arkadaşım var ama mutsuz boğazda sevgilim ile yemek yedim diyip mutlu olan haftalıkla çalışan arkadaşımda var (Yemek karışık tost ayran) Ama mutlu!!! Sen yaşa sev ilgili ol cinsellikte yaşa ama demişsin ev bilmiyor diye bu konu hassas mutlaka ve mutlaka iyi korun cinsellik yaşadığını öğrenebilirler en fazla kızarlar kızlarını sokağa atacak halleri yok ama hamile falan kalırsan bu tahminimce kabul görmez aile yapımız bellidir ülkemizde ortalama olarak sakın korunmadız izin verme asla diyim sen bu adamla ilerde evlenirsin evlenmezsin bilemeyiz buna kader diyelim yaşamadan yazsaydın yapma derdim ama şimdi bunu konuşmak gereksiz sevgiline kaygılıyım gibi bir konuşma yapmak yanlış kaygı duymak ilişkilerde şöyle olur adam seni her buluşmada kullanır ve işi bitince gider o zaman kork derim yani seks arkadaşı olmaktan bahsediyorum anladığım kadarı ile böyle bir durum yok monotonluk hepimizde var ben evliyim ve hergün aynı diyebilirim biliyorsun bu aralar zor zamanlar da geçiriyoruz aklına bir başka sorun gelirse yaz seni rahatlatayım benim hayatım roman olur samimiyetime inanman için de ben bakire olmayan bir bayan ile evliyim uzun yıllardır senin yaşadığın sorunlar onda da olmuş o ayrı bir konu anlst dersen anlatırım.
Soran+1 yılAbicim çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız, sevgilime açmadım bu konuyu açmayacağım da dediğiniz gibi beni arzulaması çok guzel bir şey bende gencim ve doya doya yaşayacağım ilişkimi. Hayat bi bekaret zarından ibaret değil. Aile baskısı toplum dayatması derken ilişkime odaklanamadım kafamda kuran çok düşünen biriyim bu düşüncelerden kurtardınız beni. Tekrar sağolun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kardeşim sana bir tavsiyede daha bulunacağım bu durum resmen bir hayat dersi niteliğindedir kendimin yaşadığı ve bir çok insanın yaşadığı çok kötü bir sorundur. Olmayacak şey olur ve bir gün bu ilişkin biter ve günün birinde başka bir aşka yelken açarsın sakın olaki yaşadığın bu ilişkin ile işgili yeni sevgiline eski özel anlarını anlatma ve sorarsa merak ederse cevap verme geçiştir bir şekilde biliyorsun çok erkek eski yaşananları merak eder kurcalar eğer şaka yolu ile bile bir şey anlatırsın bu yeni ilikinide başına bela olabilir bayanlar seni bilmiyorum ama fazla konuşmayı sever ve anlatır abi ne olur nasıl sorun yaşabilirimki deme ne olur biliyormusun eskini kafaya takar ve geçmişi yüzüne vurur ve her kavga tartışmanda üstelik bu yazdığım konu önemli bak benim eşim zamanında bir hata yaptı ve fazla konuştu bende engel olmadım evlendikten bir süre sonra eski olanları kafaya taktım onu çok üzdüm hakkım olmadan üstelik o haklıydı ben yoktum o zaman çünkü bu yazdıklarımı iyi oku ve bir gün lazım olabileceğini sakın unutma kendine iyi bak saygılar (ilişkilerde ayrılık diye bir şey vardır ve geçmiş yeni sevgili ve eş veya eş adayına anlatılmaz)!!!
+1 yılKarşınızdaki kişinin düşünceleri sadece cinsellik olursa korkmalisiniz tabikide size olan samimiyeti size verdiği huzur mutluluk bı sinema bı yemek doğada mangal gezme tozma çay kahve içme düşüncesi yok şemalı yatağa gidelim dusuncesi ise zaten yanlış yoldasınız demekdir hayatı güzel yasamalisiniz ama herşeyden azıcık bende cinselliği çok seviyorum bayan arkadaşım yok ama olduğunda hep yatak düşüncesine girmiyorum bu sapiklikdir kendi isteklerinin dogrultusudur hep benim dediğim olsun düşüncesidir siz bence. o insandan hoşlanmıyorsunuz platonik ve size yatakda iyi bı zevk veremiyor buna gercekden eminim buda var DUSUNCELERİNİZDE sadece kendini tatmin ediyor. Ona şişme bı bayan hediye edin ☺️☺️☺️☺️
00 Yorumla
+1 yılCinsellik karşılıklı zevk almadır sadece sevgilin almayacak sen de alacaksın o yüzden yararlanma vs olmuyor. Karşılıklı zevk alma durumu olduğundan.. 3 yıl gayet uzun bir süre ciddi bir ilişkideysem karşımdaki kişinin yapısına göre cinsel ilişkiye girerim bazıları elde edince soğuyor ve bırakıyor ama performansımı iyi de ayarlarsam onu kendime bile bağlayabilirim.. Bana gmre düşüncelerin saçma geldi cinsellik odsklı bir ilişki değil ve kullanıldığını falan hissediyorsun ztn sevgilinin amacı bu olsa anlayabilirsin kolayca
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
16Cevap
Sen bir kadınsın. O da bir erkek. Senin şu an cinsellik hormonlarından çok doğal olarak hayatta kalma isteğinden ötürü kendini koruma güdülerin daha ön planda. Toplumun cinselliğe bakış açısı da ortada. Ama senin asıl problemin güven problemi. Erkek arkadaşına güvenmiyorsun. Güvenmediğin içinde kendini tamamen ona bırakamıyorsun. Sana şunu söyleyeyim. 20 günde yapılan seksle erkek seni kullanıyor olamaz. Kullanacak erkek her fırsatta seninle seks yapmaya çalışır. Ayrıca erkek arkadaşının seks yaparken bu kadar istekli olması gayet normal. Sevdiği kadın için deliriyor, seni çok istiyor çünkü sana gerçekten aşık. O bir erkek bundan daha doğal ne olabilir? Karşındaki erkeğin daha önce bir seks tecrübesi var mı?
32 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba evet tecrübesi var. Beni aşırı istediğini farkındayım. Sadece dediğiniz gibi tam olarak güvenmiyorum. Bu aralar zaten bu düşünceler arttı. Doğal olduğunu farkındayım ama nedense sevgilime karşı rahat olamıyorum, kendi düşüncelerime engel olamıyorum.
+1 yılKorkutan ne?
İstekli bir erkekle başa çıkamama endişesi mi
Beni ortada bırakır korkusu mu?
Sen sevgiline sonuna kadar güvensen bence seksten suçluluk duymazsın. Ya da yetiştirilme tarzı olarak kafanda hala tabu bu olay ve evlilik öncesi cinsellik seni tedirgin ediyor. Sebep ne olursa olsun eğer bu ona karşı olumsuz hissetmene ve ilişkinize yansıyorsa konuşun derim31 Yorumla
Soran+1 yılBen de keyif alıyorum, aksine beni istememesi de beni üzerdi. Zaten her anlamda arzuluyorum onu sadece yetiştirilme tarzı ve sevgilimle geleceğimizin belirsiz olması biraz tedirgin ediyor.
+1 yılSelamlar
Ciddi ilişkide cinsellik belli süre sonra düzene girer zaten gerilmeni gerektirecek bir durum yok sakin ol seks yaptığın için kimse seni suçlamaz evliler nasıl cinsel ilişki yaşıyorlarsa yani nasıl bir cinsel hayatları varsa sizinde öyle olabilir rutinleştirmemeye dikkat et yeniliklere açık ol ama o derse yap kendi düşüncelerini ileriye sakla onun dışında başka korun sakın hamile kalma seks olabilir bu bir suç değil.10 YorumlaYahu neden sen kullanilmis oluyorsun ben bu durumu anlamiyorum bi kere orgzm beyinde baslar beyninde sacma seyler yer edinirken o asamada istesen de zevk alamazsin. Bu biiir. Ikincisi seks tek tarafli degil 2 taraflidir. Ama boyle kullanilmak vs diyince bi tek erkek zevk aliyor kadin almiyo gibi geliyor kullaga tan tersj kadin daha cok zvk alir cikin su kafadan.
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında haklısınız, gelen yorumları okuduğumda fark ettim, yanlış düşünüyorum sanırım erkek arkadaşımı kafamda yanlış yorumlamayı alışkanlık haline getirmişim. Ayrıca ben üniversite okuyorum mesleğini eline alan kendi ayakları üstünde duran bir kadın olacağım, hiçbir erkeğin beni kabul etmesine ihtiyacım yok. Beni geren düşünce buydu aslında. İlgisizligi biraz kafamı karıştırmıştı o da 3 yıldır aynı yani bir anda ilgisiz olmadı.
- +1 yıl
Bende sevgilimle 2. Bulusumda sekks yaptm sen 3 yil diyon. Sktrp giderse gitsin dunyada erkek mi kalmadi ve unutma eskisinden hep daha iyileri geliyor. Şu an eski sevgilimle sadece bulusup seks yapioruz ama kullanilmis olmuyoruz ikimizde. Eger bana kotu bencil davransaydi buna devam etseydm ben kullanilmis olurdum ama saygida bi sorun yok. Seni de seviyomus işte. I
- Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar aslında yapılması normal şeyler. Yani birlikte olan kişilerin birbirlerine karşı cinsel çekim yaşamaları ve bunu uygulamaları gayet normal. Hatta olması gereken bu. Ama kötü duygular içerisinde olman tamamen yaşadığımız toplumun yapısından ötürü. Bizim toplumumuzda cinsellik için biçilmiş düşünceler belli. Haliyle ister istemez bilinç altımıza işliyor. Bu konuda nasıl olacağın tamamen sana kalmış. Kafanda ne kurarsan aklında, fikrinde ve yaşayışında sadece o olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru, sanırım biraz toplumla alakalı. Sevgilim de öyle beni kullanacak biri değil. Ailesiyle de tanıştım, kendisi de kibar davranıyor cinsel anlamda.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünyaya bir kere geliyoruz; bu yüzden takmayın, umursamayın. Size zevk veren bir şey ve ciddi bir ilişki içinde bunu yaşamak sizi stres altına sokmamalı. Beni fiziksel kusurlarımdan dolayı kimse sevmeyecek. Diyelim ki sevdi; penisim küçük, ince ve yamuk olduğu için kadını memnun edemem ve ona rezil olurum, yani hiç ilişki yaşayamayacağım. Şükredin ve tadını çıkartın. Bir şey daha yazacağım ama yanlış anlamayın lütfen, niyetim kötü değil: zaten cinselliği yaşamışsınız artık; devam edin gitsin.
32 Yorumla
Soran+1 yılEstagfurullah yanlış anlamadım asla. Sevgilim yeterince iyi bu konuda dediğim gibi cinsellik esnasında beni de önemsiyor. Ama bu aralar kafamdaki düşünceler onun tüm hareketleri dahil cinsellik gözüme batıyor.
Cevap sahibi+1 yılO zaman durun, nasıl rahat edecekseniz. Eğer isterseniz yaparsınız zaten.
+1 yılbu durum türk toplumunun bekaret odaklı düşüncesinden kendini rahat bırak sen bi zardan ibaret değilsin
81 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle, ama yaşadığımız her cinsel anlamda şeyden tiksinmeye başladım, utanıyorum resmen. Sevgilime aşık olmama rağmen
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel hayatı olmuş bir sevgilim var benim de. Onun beni ne kadar çok istediğini biliyorum ben de onu çok istiyorum ama kuralım var. Evlenmeden cinsellik asla yaşamam. Sevgilime daha en başında bunu söyledim zaten, o da saygı duydu. Keşke sen de sınırı koysaydın kuzum, canın sıkılmazdı böylece
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeks aynı zamanda kadınada zevk verir, hatta kadınların cinsel dürtüsü daha fazla, yani kendini rahat bıraksan hiç bi sorun olmaz
51 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsiniz, sevgilim zaten beni mutlu etmek için çaba da harcıyor. Onu da mutlu edeyim istiyor ama işte toplumun dayattığı düşünceler beni pişman ediyor
Zevk alan sadece o değil niye seni kullanmış olsun ki 3 yıl olmuş istememesi garip kaçardı
32 Yorumla
Soran+1 yılBeni mutlu etmeye çok uğraşıyor, sadece herhalde tecrübesiz oluşum biraz kendimi geri çekmeme vesile oluyor.
+1 yılnormal bu aileden kaynaklı kücükken cok kötü sey dedikleri icin icin rahat olmuyo ama ilerde alısırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem aslında rahat ve bilinçli bir aile. Karakter gereği biraz uzaktım böyle şeylere. İlkimi yaşadığım için onunla biraz daha hassasım. Bi de ilişkimiz hep duygusal yoğunluktaydı, şimdi cinsel olunca biraz tedirgin oldum
- +1 yıl
kadınların duygusalllık takıntılarınıda anlamıyoum illa asık olcaklar
- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız isen zorlama.. ama. ileri gitmiyrosaniz çok da. sikintinyok
02 Yorumla
Soran+1 yılTam anlamıyla yaşıyoruz cinsellik, rahatsız değildim ama sanırım aktivitelerimiz azaldığı için malum korona, iş güç. Cinsellik yaşamamız gözüme battı aşırı. Acaba gerek var mıydı ciddi ilişkimize cinsellik katmaya diye düşündüm. Masumluğu kalmadı gibi gelir ya insan o duygu işte 🥲
- +1 yıl
Ama olmuş artık pişman olmamliisn.. önüne bak.. afeedersin ama. o zaman duramaSiniz artık ikinizde.. bu işler böyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence abartmadan birşeyler yaşamamalı bi erkeğin kadın tenine ihtiyacı var ve bunu sende bulamadıkça ya sıkılcak ya aldatıcak erkeği tatmin et rahatlat ki başkasına gerek duymasın kendini bozdurmadıkça bi sorun yok diye düşünüyorum
60 Yorumla
+1 yılİkiniz arasında oturup konuşun. Yetişkinsiniz elbette ihtiyaç yaşanacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle ilgisi nasil peki ilgileniyor mu sexs bittiginde donup gidiyormu bu da onemli ama kendini kullandittirma derim
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla gitmez, yemek yeriz, beni eve bırakır arar. Yani seks odaklı değil ev tutuyoruz genelde evde vakit geçiriyoruz. Ama istekli biraz ve bu aralar da vakit ve maddi olarak aktivite yapmadığımız için cinsellik yaşamak biraz tedirgin etti sadece
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İleriye yönelik planlar yapıp beraber oluyorsan zaten yanlışı orada yapıyorsun.. yaşamak için olmalısın yoksa o düşünceler hep aklında olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım haklısınız, geleceği düşünmek beni delirtiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizimde 4 yıl oldu bizde uzak mesafe ilişkisi buluştukca ilişkiye giriyoruz,
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi insan ister, bizde 3 ay sonra okullar açılınca mesafe ilişkisi yaşayacağız
Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Çocuk da cinayet işlemiyor hani
40 Yorumlahaftada 1 çok mutlu olduğunuz gün yapın
10 YorumlaEvlenmeden seks yapmayin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBol fantezilerle olmalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Abartılmadan karşılıklı isteyerek olmalı…
00 Yorumla
+1 yılÖlün lütfen
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyakında ayrılır senden
00 Yorumla
+1 yılKusursuz olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani arada gerekli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz