Cinsel Yaşam Bağlamak mı yoksa bağlanmak mı daha çok haz verir size? Volkan_Bulut Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Daha keyifli hangisi? Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl ? Kimsin Güncellemeler1 yıl soruyu sorduğum maksadı anlayan özelden de yazabilir arkadaşlar :) Bağlamak mı yoksa bağlanmak mı daha çok haz verir size? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Bana bağlayıp hareketsiz veya savunmasız bırakmak zevk verir. 1 0 Yorumla
Forkurtulus Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kolay kolay bağlanamıyorum o yüzden yorum yapamayacağım 0 5 Yorumla Volkan_Bulut 1 yıl Farklı manada sormuştum ama neyse :) Yorumla Forkurtulus 1 yıl Ulan 😅 Yorumla Forkurtulus 1 yıl Gizlenemiyorum da sil yorumu xbeındjd sineiim bzouldu Yorumla Volkan_Bulut 1 yıl Bi takip atsana Yorumla Forkurtulus 1 yıl Hayır. Yorumla
çilekli_limonata Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Bağlanmak 🙂 1 1 Yorumla Volkan_Bulut 1 yıl Vayy cidden mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bana bağlayıp hareketsiz veya savunmasız bırakmak zevk verir.
Kolay kolay bağlanamıyorum o yüzden yorum yapamayacağım
Farklı manada sormuştum ama neyse :)
Ulan 😅
Gizlenemiyorum da sil yorumu xbeındjd sineiim bzouldu
Bi takip atsana
Hayır.
Bağlanmak 🙂
Vayy cidden mi