Cinsellik konuşmak için kapımı aralıyor amacı ne tam olarak
Soru detayda? İple bağlanmak hoşuna gidiyormuş?
Cinsellik konuşmak için kapımı aralıyor amacı ne tam olarak
Geçenlerde bir tane kiz yazıyordu erkekler abaza diye o kız buraya bir gelsin bakiyim o kadar da artistleniyordu olmayan beyniylen
Gelsin çağir ben isim bile veririm - buradaki kullanıcı adınıda mesajların resminide atarım her yerden sıkıntı yok usta 😀 Seni yanlız bırakmam
Bak erkeklerde yok değil var.
Kızlarda hem altif abaza var hem pasif yani ünide kampüs girişinde indirsem açsam kavga çıkar kim oturucak diye erkekler o kadar ulu orta şettmezler ama kızlar görse kopartır 😀😀
yok daha seksler
Yok ondan değil hani cidden öyle birşey düşünüyorsa o istediği konuyu açar yürütmeden soheti engellerim onu ona takıldım şu an
Cevap
2Cevap
Ilginc yani ipten kastı neymis ki acaba
Gerçekten bağlanmak fiziksel olarak? Gelip beni bağlamalısın kendimi çözeyim kendi kendime diyor
Valla ilk defa boyle birseye dek geliyorum ne yalan soyleyeyim :D
Deniyormu yoksa gerçekten konu açilsin mi istiyor
Şanslı adamsın 😂
Düzgün bir şekilde konuşuyorduuk hiç böyle birşey söylemedi ve sevgili düşüncemizde yok 2 mizinde
Kızın konuşma tavırlarında sürekli kabul edici çok fazla sorgulamayan bir yapısı var mı?
Sorar herşeyi detaycı biraz hiç buluşmadık terbiyeli bir şekilde normal şekilde konuşuyoruz hayır şimdi belki istiyor yasıyım diyorum sonra belki deniyor diye düşünndüm?
Ilginc bir fantazi
Normal bir şekilde konuşurken ve kızla hoşlantı falan aramızda böyle birşeyde geçmedi arkadaşca sohbet yani bunu söylemesi ne demek yani?
Hayır cinsl birşey açmaya çalişiyorsa şut edicem ama deniyor olabilir mi bunu öğrenmek istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar