Saçlarından tutup, istenen bölgeye doğru yönlendirmek, ağzını aç demek değil de çenesinden tutup açtırmak gibi..
1 ay
Saçlarından tutup, istenen bölgeye doğru yönlendirmek, ağzını aç demek değil de çenesinden tutup açtırmak gibi..
Konuşmadan yaptırmak. Ellerimle yönlendirmek. Ve genel olarak itaat etmek emir almak şehveti tutkuyu daha çok arttırıyor
Bişeyleri yaptırmak daha zevkli Ş)
Cevap
2Cevap
O an her şey çok seksi ve şehvetli gelebilir insana. Tutup duvardan duvara vurmak da, canını acıtmasını istemek de. Yaptırmak o hükümdarlık, bunu yapabiliyorum hazzı çok başkadır. Sonrasında kediye dönüp boyun eğmekde sekse dahildir.
Duvar: Ben ne alaka..
Duvarın soğukluğu insanı diri tutar.
Kim demişse yalan demiş..
Bazı şeyleri duymak değil yaşamak gerekir demek.
Hemen bir soğuk duvar alayım kendime..
Duşa gir, şöyle bir duvara sırtını yasla deneyimlerini paylaş
Soğuk tutar beni, yaslayamam.. Sonra hasta olurum falan mazallah..
Hadi bir an önce inşşşş
Öleyim yani, öyle mi..
Bence sakıncası yok 😄
Püü sana be..
Sana püü be sanırsın yağmurlu günde su vermiş 😒
Yav hiç demiyor gencecik adam, belki sevdiği var, seveni var, kavuşacak... 😒
Seven sevdiğine, sevdiğini desin. Banane ben mi kurtarcam dünyayı.
E ölürsem nasıl diyeceğim.. Kavuşana kadar ölme de çabuk..
100 yaşına kadar kavuşmazsan ölmeni mi bekliycez. Diyemem. Sen ölene kadar acele et
Tüh, yemedi.. 😕
Asla işlemez. Tez zamanda.
Hala bela okuyor ya.. Kime yapmışım sanki.. 😏
Cümlen eksik. Beni kimse alakadar etmez. Ben şahsi olarak bundan zevk alırım hadi inşş
Ne yapmışım olacaktı.. Tabutçu musun sen hayırdır..
Sen öl, hediyem olsun sonraki masraflar benden sen düşünme
Ben de zaten ölünce masraflar ne olacak diyordum.. Gözüm açık gitmem artık, yaşasın..
Sana en konforlu kimsesizler mezarlığından yer ayırırım ayıp ediyosun
Mezarıma şey yazdır; ağlarsa anam ağlar, geris mobil ağlar..
Uyusana sen 😒
Prensip gereği uyku saatim var..
Geçmiş 😒 saati öne çek, çek ki insanlık bu cümlelerini görmesin gözlere yazık. (Kötü espiri demek için bile dilim varmadı)
Espri mi yaptım ben şimdi.. Uyku saatim var benim.. Hem ne demişler; gece uykusu gelmez, yari güzel olanın.. 😒
Anladık aşk acısı çekiyorsun, sakin ölmeyeceksin. Allah şifanı versin
Vay be.. Nasıl anladın.. Oysa hiç belli etmemiştim..
Anlamamayı tercih ederdim ta kiiii göze sokana kadar
Abartma be..
Ben mi 🙄 göz yaşların sokakları yıkadı
Öyle demeyeydin iyiydi..
Ne varsa bam bam bam 😂😂
Bu başka sorunun goygoyu olmalıydı. Bu kadar şık yorumumu gittin p*ç ettin ya 😒
Derde bak ya.. 😬
Senin derdinle mi dertlenecem hele bi de böyle görüşlerde 😂😂
Görüşün ne önemi var bunun için.. Biraz hümanizmci ol.. 😕
İnsan severim, sen hariç 😄
Dert milletin içinde yana yakıla anlatılmaz. Varsa derdin sana doğrusunu yanlışını söyliyecek kişiye anlatırsın o da sana belki ışık olur. Halka açık sevda da, kin de yaşanmaz. Herkese söz hakkı vermemeli insan
Ben insan değil miyim.. :/
Anlattım az önce.. Sağ olsun 2 saat konuştuk telefonda.. Kaldı ki ben teselli, avuntu, ışık olacak şeyler istemiyorum.. Birilerine dert anlatmayı da.. Sadece yazayım, içimdekileri dökeyim kafi..
İçindekileri dökerken yine senin toplayacağın kalsın aklının bi kenarında, benden demesi.
Öyle misin? Bazen şeytanlaşıyosun 😄
Başkasının dağıttığını toplamak yine bana düşüyor desene.. Olsun, problem değil bana..
Melek zamanındaki şeytan bu değil mi.. :/
Başkası da senle dağıldıysa, her türlü hesap sana kitlenecek.
Meleklik ve sen mi aynı cümlede mi?
Gğzelim görüşüm p*ç oldu 😒 keşke başka soruna yazsaydım
Ben bundan kaçar mıyım sence? Bir daha dağılmayacağının garantisi olsa keşke..
Aynı bedende hatta..
Hay senin görüşüne ya.. Taktı görüşe arkadaş..
Felsefik bişey yazmışım senin ağlıyacağın güne denk geldi haber versen sana özel soru açardım 😂😂
Kaçmalısın, kaçmalıydın. Seni burdan eleştirmek istemiyorum 😄 sana düşen bedeli ödiyeceksin belli ki belki de hiç olmaması gereken şekilde
Bana felsefe değil, Edebiyat lazım.. :/
Kaçmam, kaçamam.. Burayı, buradakileri görmüyorum duymuyorum ben.. Bedel ödemekse bana düşen, tur bindirdim ben bence.. Alacaklı sayılırım..
Soru edebiyat değil felsefe isterdi ve gerekeni yaptım.
Görmediğimin duymadığın o insanları sen dahil ettin kendi elinle. Bedeli bu yüzden biraz kabarık olabilir bırak tur bindirmeyi yarısına ulaşmamış olabilirsin. İşin kötüsü senin adına kendi acına kendin ek yapıyorsun bu savaşın kazananı olmayacaksın üzgünüm.
Ben gördüm göreceğimi, duydum duyacağımı.. Bir savaş varsa, kazanman için yok etmen lazım diğer tarafı.. Ben bunu arzulamıyorum.. Ortada kontrolsüz bir güç var ve bu hiç adil bir yarış değil..
Belki çokca var olmalı, karşı değil yan taraf olmalı. Neyseeee bu meseleler bence böyle konuşulmamalı
Kafiyeli kafiyeli konuşma ya.. Zaten teşhir ettim kendimi ziyadesiyle.. Uyumuştur herkes, dikizlemezler korkma..
Ben ne korkcam be 😄 toplayacak bişeyler kalmıştır yazık etme demeye çalışıyorum anlamıyo da uyu sen uyu algıda kapanmış
Haber mi geldi sana kalmıştır diye.. Az önce öldürüyordun şimdi yazık etme oldu.. Seninki kapanmış.. 😒
Bence hala ölmen için ortam varsa kaçırma 😄 kimseden haber alıp onu ulaştıracak tiniyette değilim. Ağlıyon derdini dinliyom işte. Yok arkadaş yaranamazsın
Hiç zamanı değil şimdi.. :/
Hala kapalı ya.. Haber gökten mi geldi, ayan mı oldu, belirdi mi anlamında dedik.. Uyuryazar mısın yoksa..
Bi da düşün tam vakti gibi, hadi be.
Haber yok, anlamıyo. Bedelini sessizce ödesen belki de oturup dinlesen belki de fırsat versen bugün var olan acın var olmazdı.
Senin de aşk acını dinlememeliydim var arkadaş oturmuş tavsiye veriyorum 😂😂
Ben yatıyom ne halin varsa gör
Sessiz kalınca zararı daha büyük oluyor bende.. Habire dolar bir yerden boşaltamazsa patlar insan..
Tamam sağ ol yine de..
Yapmak zevkli. Yine benn 😂ya sen Allah aşkına bıraksana şu kızı artıkk bişeyy dicemm var ya kankisi şey sormuş engellemek falan seven engellden cıkarır sen kızı engelledin de o çıkarasın mı diye şey yapıyor anlamadım onu, ulan bu ne ya bölümlük dizi gibi izliyorum valla ahhaha iyi ki varsın
Engellemedim..
O mu engellemiş
Geçen günn yorumum almışlar🥲 Keşke seni cidden sevecek insanla karşılaşsan (benle)
Gizli..! Kayboll
Kaba olma ya
yaptırmak daha zevkli
Yaptırmak daha zevkli
Sırayla, ikiside zevklidir
Erkeğin yaptırması zevkli 😌
Herkesin harcı değildir yaptırmak
İkiside
yaptırmak
Bilinçli olarak yapılması 😋
Bende
düşünelimm
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.