Karşı tarafı kontrol etmek için onun saçlarının arsasında mı olmalı yoksa başın altında bağlayıp keyfine mi bakmalı? Farklı objektiflere de açığız tabii ki💆♀️ #reda
Bu o anki duruma göre değişir ama oral yaparken çikolata ile orala lezzet katmak gibi bir fantazim var ayrıca memeleri ve vücudu okşama veya vajina ve kalça okşamakta ayrı bir zevkli olur ama kadının o an ne istediği de önemli tabiki
Ayrıca zeytin yağı ile eşinin vücuduna masaj yaparken oral yapmak hatta kadına oral yaparken yüzüne fışkırarak rahatlaması çok ilgimi çekiyor
Nereyi bulursa orada ya. Mesela kadın erkeğe yapıyorsa testislerle ilgilenilebilir. Erkek kadına yapıyorsa ya vajina parmaklanıp klitoris emilir ya da klitoris okşayıp vajina emilir vs vs
15
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Sevgilim saçlarını kazıtıp duruyo :d ben keyfime bakıyorum o yüzden
Ama o daha iyi kavrasın diye saçlarımı at kuyruğu yapmayı tercih ediyorum :d
Yerine göre değişir bazen sadece ağzını kullanır 2 ellerini tutup kenetlerim onu bazen de bir eli ile penis sivazlayip başı ağzında bir eli ilede testisleri okşar bazende 2 eli ile yapıp oral seks yapar
Bugün sanırım ikinci kez bir yere yazıyorum aslında ne sormuş olduğunuz değil nasıl sormuş olduğunuz sorunun kaldırılmas ya da kaldırılmamasını belirliyor siz genele hitap etmiyorsunuz kişiye özel yaptığınız için kalkıyor
Kadın ve erkek her ikisi de göbeğin alt kısımlarında ve kasıklarda hafif baskı uyguluyor olmalı, ya da göğüslerde geziniyor olmalı veya serbest dolaşımda da olabilir. 😉
ben bacaklarının arasına girmiş dil darbelerimi ve ılık nefesimi orada hissettirirken sen de parmaklarını saçlarımın arasına geçirip başımı daha da bastırabilirsin :)
Ben kadına yaparken elimin biri kalçasında biri göbeği ve göğüslerinde oluyor kadın da genellikle kafamı tutup vajina sında istediği yere yön vermeye çalışıyor