- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Evet bence kessinlikle oral olmadan ilişki kessinlikle olmaz benim için oral seksten çok daha zevklidir.
Cilve aslında en çok kadına yakışır kadınım erkeğine samimi davranması ve ona karşı rahat olması bence cilve böyle bir şeydir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
7 ayOral şart değil ama olduğu zaman çok güzel oluyor. Çünkü cinselliğe bir adım kala gibi bir durumdur. Cinselliğe ön hazırlık ve cinselliğin ortasında dinlenirken soğutmamak için çok iyidir. Cilve ise bir kişiyi tahrik etmektir ve kadınlar çok iyi yapıyor. Biraz istekli olduğunu belli etmek yeterli olacaktır.
00 Yorumla
Şart deyil ama istege bağli kadin isterse olur
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Oral şart motor yağsız çalışmaz
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ay🔥 Kodu kopyala:
```
Kanka hiçbir şey şart değil 😌
Oral, cilve, dokunuş… hepsi tercihtir, zorunluluk değil.
Cilve dediğin şey beden diliyle başlar; göz, ses tonu, hafif dokunuş.
Yani olay teknik değil, atmosferdir; arzuyu hissettir, gerisi kendiliğinden gelir 😉🔥
```00 Yorumla
7 aySoruyu hep erkek progiller cevaplamış ve hepsi de istemiş. Kadın profillerden pek vevap yok gibi.
Bir kadın ilişkide öpüşmeden sonra ve sevişmede oral yapmayı istiyor mu, erkeklerin oral ile başlatma isteğine katılıp katılmadıklarını, tepkilerini hiç yazmamışlar...00 YorumlaSadece öpüşme yeterli bence, cilve zarif ve yavaş olmalı.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı.
7 ayBunun hakkında tek diyebileceğim şu oral mide bulandırıcı bir durum bence. Cilve konusuna gelince yaşamadığım için ne söylesem boş...
15 Yorumla- 7 ay
Neee benden uzak olsun tiksiniyordum iyice tiksindim sağol 🤮🤮🤢🤢
- 7 ay
Yav arkadaşım git başımdan 🤢🤢
- 7 ay
Gizli Üye(30-35)7 ayBen kadinimin cildirmadi için her şeyi yaparım. İlk başta oral bu. Onu ne kadar çıldırtırsam o kadar cildirtilacagimi biliyorum çünkü ;)) yerim ben onun her yerini
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oral evet yaparizda yaptırırız keyiften alırız veririz. Cilve erkeği ilişkiye çeken etkileyici konuşma ve hareketlendir. Gidiklsna yatırıp öpme kucawma elini tutma sürtünme gibi olur
00 Yorumla
7 ayCilve içinden gelen bir şey yapan var yapamayan var ve oral şart bence olmalı mutlaka
30 Yorumlaşart bence ben oral olmadan zevk alamıyorum
82 Yorumla- 7 ay
Konuş kankam görsün cahiller
- 7 ay
Oral önemlidir olursa daha güzel olur
7 ayŞart ve cilve nasıl yapılır konusuna gelirsek bence cilveli olunmaz doğulur.
31 Yorumla- 7 ay
@helebidinle00 evet
Ortaksız asla seks kahvaltısız başlanan güne benzer hep eksiktir.. ve eksik olan her zaman eksik kalır başkası tamamlar sonra 😉
21 Yorumla
7 ayOral şarttır ama yapmasını bilmeyen okadar az kişi varki veya yapmak istemeyen bu yüzden ciddi anlamda bazı cinsellik konularında fakirlik yaşıyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Oral yapmayı daha cok severim. Kişiye göre değişir..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Bence şart yani olmazsa olmaz Çünkü yemek yemeye çorba ile başlarız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. şart değil ama olması lazım. oralsız seks yıldızsız geceye benzer
00 Yorumla
7 aySart tabi düşünsene seks öncesi vajinanın 30 40 dk yalandigini titredigini o ıslaklık varken içine girildiğini
*M yalamak çok güzel bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
7 ayevet oral şart
10 Yorumla
7 ayOral olmazsa olmaz cilve nasıl yapılır bilmiyorum
10 YorumlaOral olmasada olur cilve olursa güzel olur
10 YorumlaOransız sekse seks demem🦂
72 YorumlaOral önemli. Eksikliği can sıkar
10 Yorumla
7 ayDuruma göre degişiyor rahat ve zaman sıkıntın yoksa oldu bittiye girmeden partnerimle her şeyi yaşıyoruz
00 Yorumla
7 ayKesinlikle şart karşılıklı
13 Yorumla- 7 ay
Bana göre önsevişmenin finalidir oral. Hazırlığın ve başlangıcın sonu. Sevgiyi ve karşı tarafa "seni tatmin etmek istiyorum ve edicem" demenin vücut bulmuş halidir bana göre :)
- 7 ay
Peki ya sence
7 ayoral şart değil ama cilve şart iki taraf için en önemli şey cilve ve erkeğin kendini kontrol etmesi
00 Yorumla
7 ayHer kadına oral yaptırılmaz. Bazıları ısırmak istiyor. Haketmiyor
03 Yorumla- 7 ay
😂😂😂
- 7 ay
Hiç sorma
- 7 ay
Bazıları ısırmak istiyor derken çok kadınla beraber olduğunu ifade ediyorsun... Bu çok kadının yatakta erkekten başka neler isteyip, istemediği hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misin?
7 ayErkeğin yapması şart ama kadın istemezse yapmasın
10 YorumlaŞart
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Oral şart zevkli olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayBunlar cinseligin tuzu baharatidir olmasssa olmazz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
7 ayOralsız seks zevksizlik
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sen kendin yapman daha iyi amasyada
00 Yorumla
7 ayOralsız seks geçiştirmelik oluyor sanki 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
7 ayOral şart değil bazen olmuyor tabi
00 Yorumla
7 ayŞart değil kadına zorla yap demem
00 Yorumla
7 ayOralsiz seks lastiksiz araba demektir
00 YorumlaŞart değil
10 Yorumla
7 ayŞart tabiki canim
10 Yorumlaolmazsa olmaz bence
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayOral olmazsa hiç oralı olmam bile
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çam ağacı diyorum anlarsın
00 Yorumla
7 ayOral şart
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence şart
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
7 ayŞapşart
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayŞart şart
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Yani bence şart ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Oral şart
00 Yorumla
7 ayşarttır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Oral olmazsa olmazım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası