isteyen istedigi zaman cinsellik yasasin neden evlilik oncesi yasayinca sorun cikarip lincliyosunuz ki cinsellik yasamis her kadina baska gozle bskiyosunuz milletin ahlaki size mi kaldi ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSizi korumak için sadece az önce gördüm 3 yıldır tanıyor arkadaşıyla 3 aydır birlikte olmuş şimdi kız 2 aylık hamile çocuğun babası bunu terk etmiş şimdi kız kara kara düşünüyor ben ne yapacağım diye akıllı olun lütfen
03 Yorumla
Soran1 yılkorunsalardi keske
- 1 yıl
İşte onu yapmamışlar şimdi olan kim oldu kız oldu işte bu yüzden diyorum ben size kendinize dikkat edin her gördüğünüz kişiye kanmayın diye ben bunu deyince canım canımsın mal diye bana hakaret ediyorlar
- 1 yıl
İşte onu şimdi olan kim oldu bu kıza oldu ben burada kızlara kendinize dikkat edin deyince bana canım canımsın mal diye hakaret ediyorlar
En İyi Cevaplar
1 yılEvlilikten önce cinselliğe sıcak bakılmamasının birkaç nedeni var. Toplumumuzda ahlaki ve dini değerler, cinselliği evlilik çerçevesinde yaşanması gereken özel bir deneyim olarak görüyor. Bu bakış açısı, aile yapısının korunması ve sadakatin sağlanması gibi nedenlerle destekleniyor. Ayrıca, cinselliğin duygusal ve psikolojik etkileri göz önünde bulundurulduğunda, bu deneyimin evlilik içinde yaşanmasının daha sağlıklı olduğu düşünülüyor. Ancak, herkesin kendi ahlaki değerleri ve tercihlerine saygı duymak gerekir. Kişisel olarak, insanların kendi kararlarını vermeleri ve başkalarının seçimlerine saygı gösterilmesi gerektiğine inanıyorum. Herkesin ahlak anlayışı farklı olabilir ve kimsenin başkalarının özel hayatını yargılama hakkı yoktur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Başka gözle tâbi bakılır:) ayrıca yapan yapsın bizene?:)
03 Yorumla
Soran1 yılniye bakiliyomus
Gizli Üye(25-29)1 yılher iki cinsiyetede günah yargılama yapmam herkesin kendi görüşü ama ikiyüzlülük yapıp kadınlara yollu vb deyip kendi her boku yiyen erkekler nefretlik
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılİsteyen sevişsin. Erkekler de akıllı olup tecrübeli kadınlarla evlensin. Bekaret takıntısı çağdışı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAllahın en sevmediği günah hatta zinaya bulaşanı mel'un diye nitelendirmiş Allah yani lanetlenmiş demek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeklerin canım. Kızlar da bu canım erkeklere yaranmak istediği için canım
00 Yorumla
1 yılMilletin ahlakı bize kalmadı ama iliski yasamamisken bakire istemek en doğal hakkımız sadece
06 Yorumla
Soran1 yıloyle bi hak da yok yani
- 1 yıl
Varr
- 1 yıl
Sen kendin gibi bi çok ilişkiye girmiş biriyle evlen ben senin gibilerden uzak duruyorum
- 1 yıl
Isteyen istediği ile evlenir
Soran1 yılbakirelik bir kriter olmamali 😃
- 1 yıl
Tamam
Gizli Üye(18-24)1 yılah evladım bunu sana anlatmak imkansız biliyor musun
04 Yorumla
Soran1 yılniyeymis
Cevap sahibi1 yılduvar değilsin çünkü duvara anlatırım ama sana imkansız
Soran1 yılne alaka Şu an
Soran1 yılmantikli bi aciklaman olmadigi icin olmasin 😀😀
- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
1 yılBence de çok haklisin
00 Yorumla
1 yılben çok sıcak bakarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmek zorunda mıyız sizle
00 Yorumla
1 yılHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİstediğinlrle yat sana kim ne diyor
08 Yorumla
Soran1 yılolaylardan habersizsin heralde herkes baska gozle bakiyor
Cevap sahibi1 yılHerşeyin farkındayım sen istiyorsun ki insanlar açık açık göz önünde ilişkiye girsin
Soran1 yıloyle bi sey istedigim yok ama cinsel hayati olan kizlara da saygilari olsun
Soran1 yılne alaka
Soran1 yılne sig gorusler bunlar ya
Cevap sahibi1 yılSenin çocuğun rahat seks yapsın ister miydin
Soran1 yılevet isterdim
Cevap sahibi1 yılHerkes senin gibi olsa ortalık döl gölü olurdu
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bakirelik endişesi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi