Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Yaşanmamalı elbette bir çok sorun ve riske açık bir durum hele ki Kadın için adam işini görüp terkedebilir. Veya hamile kalabilir evlilik işi bozulur. Veya kadın yalandan hamileyim deyip adamın başına bela olabilir. Vs vs uzar böyle bazıları yatakda nasıl olduğunu öğrenmekten felan bahsetmiş ne alaka Evlenince oğrensen olmuyor mu yani varsa eksik ona göre duzeltmezmi yani havadan sudan bahaneler Sonuç olarak evlilik güvencedir. Güvenli bölge ortamdır cinselliğe bu yuzden riskde az O yüzden yaşanmamalı mantıklı olarak
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evliliğin yarısının cinsellik olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı evlilik öncesinde hayatının sonuna kadar aynı yatağı paylaşacağımız partnerin cinselliğe yaklaşımı, cinsellik anlayışı ve tarzını öğrenmek gerekir. Cinsellik dört duvar arasında yaşandığı gibi bunu dışarıdan anlamakla, dinlemekle, anlatmakla anlayamayız.
00 Yorumla
+1 yılHer insanın belli bir yaklaşımı var.. Kimi inancı gereği yaşanmamalı der kimi de bir ömür geçireceğim insanı tanımak istiyorum diye düşünür..
İki duruma da saygı duyuyorum..
10 Yorumla
+1 yılBenim açımdan hiç bir şekilde yaşanmamalı..
Ben kendi aileme, örf ve adetlerime bağlı biriyim. Her şeyi geçiyorum dinimde evlilik dışı ilişki yaşayın yazısı yok. Dini açıdan ilerlemek, temiz ve vakti geldiği zaman bunu yaşamak isterim. Bu namahrem ve ben ancak evlendiğim adamla yaşayabilirim cinsellik..21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılBence yaşanmalı sonuçta evleneceksin en azından evleneceğin kişinin yatakta nasıl olduğunu görmek istersin
22 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılEvlenip pişman olmaktansa yaşanmalı ne kadar hünerli bilinmeli
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılyaşanmasa da olur bence ten uyumu sadece o şekilde anlaşılmıyor
20 Yorumla
+1 yılYaşanmamalı, ayrıca sırf cinsellik icin evlenilecekse evlenilmemeli
10 Yorumla
+1 yılYaşanmalı dicem şimdi başlıcaklar lince😄
21 Yorumla
Soran+1 yılNeden yaşanmalı