Bakire değilim ilk kendim parmağımı soktum ama kan gelmedi acı da çok hafifti. hatta deodorant vs mastürbasyon yapıyorum sokarak asla kan görmedim. normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlk başta biraz derindedir diye düşünüyordum ki deodorant şişesinin girdiği yer ne kadar derin olabilir dedim. (büyük boy şişeleri baz alıyorum) Deodoranttan sonra seni kimse tatmin edemez Afrikalı falan lazım :) İstersen Karabük üniversitesine git :)
02 Yorumla
Soran1 yıldeodorant dediğim hepsi değil kapak kısmı 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yıldeodorant mı? mk sende nasıl bir delik var öyle deodorant alıyorsun :D
05 Yorumla
Soran1 yılne var ki deodorant dediğim kapak kısmını tamamen alıyorum hepsini alamıyorum zaten. oradan bebek bile çıkıyor😂
- 1 yıl
2 parmakla mastürbasyon yapıp 3 parmaklık bizimkini alınca ahh deyip acıyo diyenler farken deodorant baya çaplı geldi gözme. bu arada senin zar esnek ve ortası geniş delik olanlardansa kanamaz yaa çok cılız bir şey olur. nadir olsada o tip olan vajinalar oluyor.
Soran1 yılevet ortası geniş değil ve üstünde parça var üretradan gelen. esnek mi oluyor bilmiyorum
Soran1 yılortası geniş delik yazcaktım
- 1 yıl
tamam işte tam yazdığım tipte o yüzden kanamamış
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. zarın esnek olabilir benim amca oğlunun karısının esnekti en son hastanede yırttırdılar
00 Yorumla
1 yılkan gelmediyse daha yapma bırak ilkini o penisin sıcaklığını alarak yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkan gelmez zaten bu tec avüzcü türk erkeklerinin uydurmasıdır kadına zorla girilmediği sürece kan gelemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılParmağı geçtim o ayrı deodorant şişesine surtuyormusun yoksa sokuyormhsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeoyu alabiliyorsun demekk :) nasıl bir istek oluyorsa yaramaz senii
00 YorumlaNeden bbekaretini birine veripte mutlu etmedin..
Acıtmaz tabi zar öyle kalın bisey değildir herhalde kapı gibi olacak değil ya10 Yorumla
1 yılAramızda para toplayalım da vibrator alalım sana 😎
03 Yorumla
Soran1 yılahaha aile evi diye almıyorum yoksa bende alırım😄
- 1 yıl
Bişey sorucam ama burdan olmaz😀
- 1 yıl
😉
Yuh deodorant şişesi mi
019 Yorumla
Soran1 yılhepsini değil ya
Soran1 yılpenisi bende alamıyorum eski erkek arkadaşım vardı asla birlikte olamadım kendimi kasıyordum kapatıyordum izin vermiyordum. sanırım bu erkeklerle alakalı bir şey.
Soran1 yıldeodorant penisten kalın değil bu arada kapak kısmı
- 1 yıl
Ya şöyle bazı erkekler öyle bir korkunç yaklaşıyor ki kızların korkması çok yoğun işte şöyle gireceğim böyle yapacağım falan kıza otomatik olarak psikolojik olarak korktu onu yapmaktansa daha soft yaklaşıp onu öperek severek Hani canını acıtmayacağını ona zevk vereceğini acıdığı an duracağının güvencesini versek Kızlar kendini kasmaz hani erkeklerin bilinçsizliği yüzünden Kızlar kendini kasıyor
Soran1 yılevet ilk vajinismus falan var sandım kendimle alakalı ama öyle bir şey olsa mastürbasyon da yapamam. erkekten kaynaklı o da tecrübesizdi zaten
Soran1 yılyok 3-4 senedir😂
Soran1 yıl24, çalışıyorum mağazada
- 1 yıl
Yani Hani yanlış anlama ama AVM gibi yerlerde çalışan kızlar hasta Çok da yalnız kalmaz Hani illaki AVM'den ya da karşı mağazalarda falan Yemeğe giderken falan illaki yürüyen birileri olur yani ya da Müşterilerden teklif eden olur seçici misin Yoksa kimseye güvenmediğin için mi birlikte olmuyorsun
Soran1 yılşöyle öyle herkesle konuşan yakınlaşan biri değilim sert bir mizacım var zaten bir de sadece kendi hoşlandığım insanlarla birlikte olurum beni beğenenlerle değil
Soran1 yılmastürbasyon yapıyorum işte. ayrıca karşılıklı olur ben duygusal ilişkide arıyorum öyle her önüme gelenle cinsel ilişki yaşamam. o birlikte olduğum kişi de 2-3 senelik sevgilimdi yani
- 1 yıl
Anladım da ya ne kadar duygusallık arasana Hani iki üç yol gibi uzun bir süre birlikte olmaman ve 24 yaşında Hayatın en istekli yıllarında yani neredeyse 22 yaşından beri beraber olmamışsın tam Duygu olmasa bile hani ne bileyim En azından hoşlandığını Hiç mi kimse olmadı bir gece geçireceğim
Soran1 yılbir gecelik ilişki yaşayan birisi değilim ben tercih etmiyorum. her bakire olmayan kadın o tarz bi kadın mı oluyor? kendi kendime zevk vermekten de bunalmıyorum ayrıca, böyle rahatım
- 1 yıl
Yanlış anladın sen bana her kadın öyle demedim Tabii ki hani sordum sadece Yoksa yapar yapmaz Tabii ki kişinin kendi tercihi yani de hani ne bileyim genelde bu yaşlar eniştesi olduğumuz yemişler ya o yüzden dedim Hani nasıl durdun diye yoksa tabii ki hani kendi kendine de mutluysan sorun değil mağazada ne iş yapıyorsun Peki tam olarak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDeodorant mi sokuyorsun? Vov
02 Yorumla
Soran1 yılevet😄
- 1 yıl
Bunun videosu için 1000 TL veririm
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü kızlık zarı diye bir şey yok
00 Yorumla Merhaba, hymen esnek yapıda olabilir,
00 YorumlaCok zorlanmadikca kan gelmiyor ondan
01 Yorumladeodorant hak ettiysem eyw
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılKızlık Zarı esnek o yüzden gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlişki yaşadın mı? Zaten azcık geliyor
18 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani biraz daha soksan gelebilir
Soran1 yılhayır eski sevgilimle yapamadım kendimi kapatıyorum kasıyorum izin vermiyorum. ama jinekoloğa gittiğimde falan kadın spekulum sokuyor gayet giriyor rahatım. sanırım benden kaynaklı bir şey değil bu.
Cevap sahibi1 yılNormal ilişkide korkuyor musun peki
Soran1 yıltek sevgilim oldu o da o kişiydi zaten ve ben istemiyordum pek onun ısrar etmesiyle denemiştik o da olmuyordu kapatmıştım kendimi
Cevap sahibi1 yılAnladım. Tekrar öyle bir şey olursa rahat olursan sorun yaşamazsın bence. Bu arada ben de kendim bozdum parmakla. Parmağımın ucuna geldi sadece. Birde vibratör kullanmanı tavsiye ederim, deodorant hijyenik olmayabilir birde sert olduğu için zarar verebilir
Cevap sahibi1 yılAma normal ilişkide sorun yaşamamak için ortalama penis boyundan daha kısa ve daha ince bir şey al
Soran1 yılaile evi diye alamıyorum yakalanırım diye ama alıcam bu gidişle dkcndm
Cevap sahibi1 yılHadi bakalım 🥰
Gizli Üye(25-29)1 yılİçine alıyon mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal. Türlü türlü şekli var çünkü hymen zarının.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılEsnek zar olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNormal evet
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBakire değilsen nasıl kan gelmesini bekliyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHic penis girmeye calistimi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Şanslısın
00 YorumlaBazen gelmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEsnektir
00 Yorumla yapma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEsneksindir belki
02 Yorumla
Soran1 yılama açıldı yani eskisine göre dışarıdan aynadan bakınca gözüküyor ama kan gelmedi
Cevap sahibi1 yılİlla zaten böyle belirgin bi kan akacak diye bişey yokki sende az gelmiştir o da suyla karışmıştır farkında olmamışsındır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne