Erkek arkadaşımla bişeyler yaşadık tam olarak yapmadı ama yine de kan gelmesi gerekirdi bakire olduğum halde gelmedi. Bu durum aramızda soğukluk yarattı bana ne kadar inanıyorum dese de ne yapacağımı bilmiyorum korku oluştu bende ya yine gelmezse diye normal mi bu durum ne yaapacağım onu çok seviyorum ya inanmazsa bana kaybedersem
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılhimen denen şey yani bakirelik ufak mukoza gibi bir zarardır bazı kadınlarda hiç olmaz bazı kadınlarda çok kalın olur ameliyat ile alırlar bazı kadınlarda esnek olur hiçbir şekilde patlamaz yani buna bu kadar takılmamak lazım seninki demekki esnek patlamadı belki de hiç yok çünkü bazı kadınlarda olmuyor bu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aynı şeyi yaşamışız benimki de tam girmedi canım aşırı yandı ama yastığı dişledim resmen kendimi çok kötü hissettim sonra galiba hazır hissetmiyorsun hala dedi baska turlu bosaldi sizde de oyle mi oldu? Ayrica erkek arkadasin inlemenden sizlanmandan anlamadi mi icine de girememis bakire olmasan girerdi iste
02 Yorumla
Soran+1 yılkendisi girmedi canım acıyo dedim ağladım bıraktı sonra zaten muhabbet kan olayına döndü
+1 yılBazı kızlık zarları çok esnek ya da bazıları biraz derinde olabilir. Tabi burada cinsel organ boyu ve kalınlığıda önemli. Ama nasıl izh edebilir sin bilmiyorum. Zor bi durum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tam birleşme oldu mu? Benim eşimdede gelmedi Lakin bakireydi
01 Yorumla
Soran+1 yılgelmedi ise nerden biliyorsunuz anlaşılır demi yine
Tam birleşme olmadıysa kan gelmez. Kaldı ki birleşme olsa bile kesin kan gelecek diye bir şart da yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılSana bu yüzden soğuk yapan adamla senin hala ne işin var
10 Yorumla
+1 yılKanın gelmemesi normal ama partnerin sıkıntı Alllah yardımcın olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. onun inanmasına mı ihtiyacın var? sen kendine de mi inanmıyorsun? bu kadar gurursuz olmayın
00 Yorumla
+1 yılEsnen vajina tipin vardir birde iceri ne kadar girdi o onemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu kan olayına hala takılanlar var ya ne diyim böyleleriyle neden beraber oluyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam olarak birşeyler yapmadıysa nasıl kan gelmesini bekliyorsun içine girdimi girmedimi.
02 Yorumla
Soran+1 yıltam olarak girmedi
Cevap sahibi+1 yılEsnek kızlık zarına sahip olabilirsin hem tam girmeden bu anlaşılmaz ki
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. zar esnektir her ilişkide kan gelecek die bi durum yokki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTam olarak Yapın ondan sonra anlaşılır durum tam yapmadan nasıl anlaşılsın be kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMal mısın kızım sen. ya inanmazsa kaybedersem ne demek?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl tam ilişki olmadı
02 Yorumla
Soran+1 yıltam girmedim dedi bana canım çok yandı ama bişey olmadı
- +1 yıl
Esnektir zar zaten tam girmediği için bozulmamıştır
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi konuşalmm istersen sağlıkciyim bende yazacaksan sana instaa mi vercem
10 YorumlaEsnektir. Doktora git rapor al
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzarın esnekse kan gelmeyebilir. bu çok normal ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu anlatamıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılbunu anlamayan erkek kara cahildir. üzerine bir de seni yaftalıyorsa ömür boyu mutlu olamazsın onunla
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Esnek kızlık zarı diye bişey var onu bilmiyormu
02 Yorumla
Soran+1 yılanlattım yer etmedi kafasında
Gizli Üye(30-35)+1 yılkücüktü demek erkek arkadasıninki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılesnektir sertleşememıştır becerememıştır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. O kan bu kadar onemlimi
00 Yorumla
+1 yılTam koklememis demekki
00 Yorumladertleşelim yaz istersen bişi olmaz
00 Yorumla
+1 yılAyrılık sebebi
00 YorumlaÇünkü seni bozamamış