Görüşlerinizi detaylı bir şekilde paylaşırsanız sevinirim.
Penis boyu herkeste aynı olsaydı, cinsellikle ilgili bir dert kalır mıydı?
Görüşlerinizi detaylı bir şekilde paylaşırsanız sevinirim.
Selaam,
Konu ne olursa olsun bir şekilde ucu penisin boyuna bağlanıyor. Bu yüzden cinselliğe soğuk bakanlar ve boyundan utananların dertli olduğu bir konu haline geliyor.

Sizce penis boyu herkeste standart olsaydı, sıradaki dert ne olurdu? 😂
Kalırdı bunun çapı da önemli her şeyden önce hissettiklerim önemli eğer bişi hissetmiyorsam isterse 19 olsun yine yapmam ama karşıdaki kişiye duygularım varsa 14/15 bile yeterde artar doyum için
Ben yinede sevdiğim tatlıyı yemek isterim kdkdkd
Boydan vs önemsiz zevkli hale getiren ten uyumu zaten
Bence Penis boyu herkeste aynı olsaydı bile, cinsellikle ilgili dertler tamamen ortadan kalkmazdı. Cinsellik çok yönlü bir konu ve beden ölçüsünden bağımsız birçok faktör var. Duygusal bağlantı, iletişim, performans kaygısı ve kişisel zevkler gibi etkenler hala önemli rol oynar. Dolayısıyla, bu faktörler çözülmez ise bence cinsellik konusunda dertler devam edebilir. Aynı zamanda anlaşmak da önemli.
Duygusal bağlantının olmadığı seksin şovdan ibaret olduğunu düşünüyorum. Neyi ispatlıyoruz? :D
Doğru diyorsun
Bu sefer performans devreye girerdi, herkesin performansı ve boyu aynı olsaydı, erkeğin vücut şekli devreye girerdi, her erkek vücutlu performanslı ve boyu aynı olsa bu sefer başka bir sebep bulunurdu. Bu kadınlar için de geçerli. İnsan nedense doyumsuz bir varlık.
Cevap
9Cevap
Penis boyuna takılmamak lazım kadından kadına vajina da değişiyor nede olsa. Yaradan öyle yaratmış.
Bu da onların sorunu, az p’rno izlesinler. Gerçeklere dönsünler madem.
Zerre umurumda değil ya :D
Görmezden ve duymazdan gelmeyi öğrenmen lazım
Kalırdı evet
Kalırdı.
Boy olmazsa kalınlık sorun olurdu.
İşlev sorun olurdu.
Ayrıca kadın vajinasının estetikliği daha çok gündemde olurdu ve bu sefer seçici taraf erkekler olurdu bu konuda.
Vereceksin herkese sabit 15 16 , kullanan kullanır. Kullanmayan kalır
Mesele boydan ziyade kullanabilmek. Şimdi benim penisi gören hemen her kadının iştahı artıyor bundan yana sıkıntı yok da ilişki sırasında kadına zevkten ziyade eziyet verdiği için kadın ikinci sefasını istemiyor gibi bir şey. O sebeple 13-15 aralığında olsa iyiymiş diyorum hep kendime
Bu seferde kızların vajinasına kayardi konu. Dar mı? geniş mi? Kaç cm? 8cm den az mı yoksa çok mu?
Sadece boy ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Empati bencillik saygı tatmin gibi sorunlar yine de devam ederdi.
Gibi gibi diyelim.. Herkeste değişiklik gösteren sorunlar evet.
asıl soru sünnet olmak zevkleri bitiriyor mu?
orgazm taklidi yapan ülke kadını yap bi de bi ara:D
ülke kadınının seksle işi yok onalrı nderdi dedikodu
selfi çekilmek
ya da baba evinden kaçmak
kendimize anlam yüklemeyelim tamamen erkekleri kullanıyorlar
Ama herkesin tuttuğuğu kendine demişler 😂
Öyle ama 🙈🙈😂😂
Evet çünkü asıl mesele boyu değil ki
Mesele kadına değer verip onu tatmin etmek için elinden geleni yapmakta. Vajina derinliği 8 cm zaten penis 20 cm olsa ne 13 cm olsa ne değişir, zaten kadının zevk aldığı kısım 2 3 cm kadar gerisi rahim boşluğu zaten.
İç güdüsel bir şey vahşi dönemlerimizden kalma, şöyle örnek vereyim bazı böcek türleri hariç diğer canlılarda erkekler hep iri ve gösterişlidir bu da dişinin eş seçiminde etkili oluyor, büyüklük eşittir güç ve sağlam genler demek
Ama insanlar yerleşik hayata geçtikten sonra değişime uğramış
Penisin büyük olması sadece görsel hazla ilgilidir
Ha şunu da belirtmek lazım kalın olması başka çünkü vajinayı dolduran bir durum ortaya çıkıyor
Evet bu da bizi daha zayıf hale getirmiş
Daha kötüye gidiyoruz
Herkesin derdi biterdi
süre de aynı olmalıydı
Dert arayan bulur zaten
Kalınlık? 😂😂
Performans daha ön planda olurdu o zaman. Ne kadar sürede boşaldığı, ön sevişme, aradaki tutku arzu daha önde olurdu
Yani zaten sevdikten sonra boya bakmam ben🫠
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?