erkeklerin boyuyla penis boyu orantılı mı boyunuzu ve penis boyunuzu yazarmısınız deneyimi olan bayanlarda cevap verebilirler
merak ne güzel şey ne güzel şey merak
:)
merak ne güzel şey ne güzel şey merak
:)
Deney yapmak için bütün hayvanları dişisi erkeğiyle bir gemiye toplayan bilim adamı, yolda bütün erkek hayvanların dişilerle çiftleştiğini gemide nüfus çoğalması olduğunu görür.
Bunu engellemek için bütün hayvanları bir araya toplar konuşmaya başlar:
—Yolda gördüm ki bütün erkekler dişilerle çiftleşiyor gemide gitgide çoğalıyoruz. Bunu önlemek için bütün erkek hayvanların şeyini kesip karşılığında makbuz vereceğim. Limana geldiğimizde erkek hayvanlar makbuzunu geri verecek şeyini geri alacak."
Ve adam aynen dediğini uygular. Ertesi gün erkek kanaryanın kendisine bir şey yapamayacağını bilen dişi kanarya erkek kanaryanın karşısına geçip onu tahrik etmeye baslar.
"Sen erkek değilsin senin şeyin bile yok" diye erkek kanaryayı sinirden deli eder. Erkek kanarya hırsından kahrolarak bir haftayı geçirir. Bir hafta sonra dişi bir bakar ki erkek kanarya kahkahalarla gülüyor sevinçten zıp zıp zıplıyor,
"Hayrola şeyini kaybedince aklını da kaybettin galiba?" der. Erkek kanarya zıplamaya devam eder: "Limana inelim göreceksin." Dişi kanarya şaşırır; "Limana inince ne olacak ki?" Erkek kanarya kahkahayı basar; "Eşeğin Makbuzunu Çaldım
Fazla merak iyi değildir
Zencilerin ritm duyguları ciddi ölçüde gelişmiştir. Ama hep akıllar da penis boyu kalır. Cinsellikte kişinin kendini övünmesi yersizdir. Karşı tarafın düşüncesi bunun doğruluğunu gösterir.Türklerin standartı az çok bellidir.Sallamaya gerek yok istisnalar dışında.
Cinsel ilişkiyi p*rnolardan öğrenenlerin ahkam kesmesi komik oluyor.
Ben şöyle düşünüyorum; insanın boyu uzadıkça vücuttaki elementler kemik, kas ve diğer dokuların gelişimi için kullanılacağından, cinsel organ yeterince önemsenmeyebilir vücut tarafından.Yani sadece işlevi önemlidir doğa için.İşlevi; üremek.
30 cm diyen cıkmadımı boşverin at penisi var diyen daha marjinal geliyor yokmu?
Cevap
42Cevap
Yapılan tüm araştırmalara göre de bilinen bir gerçektir ki beden boyu penis boyuna etken değil. Ama yani boyunuzu ve diğerinin boyunu yazın demişsin ya, ona çok güldüm :)
1. Hemen hemen herkes gizli kullanıcı olarak yanıtlar (bu da demektir ki kimse doğru yanıt vermez)
2. Kendi kimliğiyle bile yanıtlayanlar asla boyu hakkında doğru ölçüyü vermez.
3. Boyu kadar hatta daha önemlisi hacmi demişti bir kız arkadaşım
Aekadaşlar boyla penis asla eşitya da orantılı olmaz erkek vardır 2 m ama penisi 15cm erkek vardır 1,50 adam vardır 19 cm eğerki erkeğin burnu buyuk ise bilinki en az 19cm fazlası vardır eksiği olmaz onun için bunu araştırın ve benim haklı olduğumu göreceksiniz sorun içn teşekkürler mantıklı ve güzel soru
Erkeklerin boyu,kilosu,eli ,ayağı,burnu vs ile penis boyu alakalı değildir.
Penis boyu kullanıma göre gelişir.Vucut çalışmak gibi.
1Boy/ Kilo:178/74 penis Boyu 20x5,5 ,inanmayalnlar çıkacaktır.İnanmayalnlar özelden e mail verirlerse twiter hesabımı verebilirim.
Hadiyin lan ordan. +18'ciler basmış yine burayı, herkeste 18 üstü. Bir de kalınlığı boyunun yarısından fazla olanlar var maşallah... Ulan ölçü nedir bilmesek inanacaz...
Genel inanış ters orantılıdır. Boy uzadıka kısalır. Buna örnek olarak afrikada yaşayan Pigme kabilesi örnek gösterilir. 1.30-1.50 civarı boya sahip pigmelerin hatrı sayılır cinsel uzuvlara sahip olduğu söyleniyor ;)
maşallah boy zenginiymiş herkes zenciler halt etsin :D kurusıkılar sizi :D
hahahahaha Ağzın bal yesin rubyyy nede güzel cevaplamışsın soruyu aynen hepsi kuru sıkı klavye erkeği :D
birde şey derler ya ağzı büyük olan karıların kukusuda büyük olurmuş bu orantı doğru mu soran
Ama şunu söylüyorum benimkinin boyu 17,50cm ölçtüm yeminle :=)
boyum 1.88 penısım cetvelle ölçtüm 21.6 cm kalınlık 14.2 cm
bu büyük penis merakı nerden geliyor çok p*rnoya bakıyor sunuz yarısı girse gözünüz pörtler
senimi kıracam kız boyum 1.83 pipimin boyu 19cmçevresi 14cm
Alakalı değil. Boyum 1,80.. Penis ölçülerimi yazamam ''hoşt'' derler bana.
boy:1.90, peni16cm evet merak güzel şeydir ama merakla ilgili başka deyimlerde var onları dikkate alsan iyi olur :)
damat var mı diye soruyor ninem,
bense yollamalıyım şu dosyayı hemen?
190 cm boy 22 cm penis nasıl sizce bilgisi olan cevap versin ?
Boyuyla değil de baş parmak yapısıyla penis yapısı aynı
Hayır değil. Boyum 1. 70 falan. Penis boyum 21ya da 22 cm 'e çıkıyor.
bunun mat. formülünü çıkarmıştı bilim adamalrı ona bak :D
haydar dümene sorsan gazete de ağzına sıçar boyla penisin ne alakası var...okşayınca hepsi büyüyor :D
hayır,kısa boyluların genelde daha büyük olur derler ama
1.76 boy çavuşunkide 16
Alakası yok boy ile.Irksal gibi.
insanın başına ya meraktanya da .araktan gelirmiş :)
lan ben neden akıl edipte ölçmedim şimdiye kadar hiç dur 1sn ölçüp gelim. cetvelim nerelerdeydi yav geçen şuraya koyduydym be
Küçükken b.kuda merak edip yediğin için bu hale geldiğini düşünüyorum.
Merak ne güzel şey ne güzel şey.
Bazıları çelme takılınca düşmüyor, yani o derece. :)
hiç alakası yok..
siz bunu sorunca millet sallamak yerine fırlatacaklar..
aynen 181 boyum var 20 cm pipim var. sizin beyniniz neyle orantılı merak ediyorum
baoyy 1.78 alettt 19 yeterlimi sence :P
Böyle sorulara çok sinirleniyorum. Şimdi çıkartıp vurucam masaya o olacak!
senın basına ya meerrraakktanya da .aarraakktan bı ıs gelcek 3 vakte soledı dersın
uzun boylu erkeklern büyük olurmuş diye bliyorum
Boyum 1.50 çüküm düştü.
kelle hariç 19 cm gerisini sen düşün
Alakası yok cinsel organlar bağımsiz
ayakkabı numarasının yaklaşık yarısı oluyomuş
Mümkün değil emin ol :) 45 numara ayakkabı giyiyorum
Sana kaç santim lazımdı.
bOYUM 183 -- aKTİF PENİS BOYU 11 CM
biz de çapını derinliğini soralım iyi mi d
Bunun boyla falan alakası yok
boyum 183 onunkiyse 16
boy değil işlev önemli kaç kere söylicez:d
Boyla alakası yok
182 boyum penisim 21 cm
1.90 boy 18 cm
alakası yok
Meraktan başına gelen gelmiş, diğerinden gelmesin.
182 - 18
alakası yok...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar