- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek olarak şunu düşün.
Bu kadınların kendi aralarında klitorislerinin ne kadar büyük olduğunu tartıştıklarını.
Bir erkek olarak bu tartışma sana bir anlam ifade eder mi?
Biyolojik olarak, kadın vajinasının girişten itibaren ilk 5 -7 cm sinde basınca duyarlı olduğu ve aldığı tüm zevkin sadece bu bölgede olduğu kesin. 7 cm den sonra ne var peki. Cevap: hiçbir şey
7 cm den sonra kadın vajinasında baskıya duyarlı herhangibir sinir bulunmaz.
Ancak,
Seks sadece biyoloji değil. İşte hata burada. Biyolojik olarak küçük göğüs, orta göğüs veya büyük göğüslü olmakta etkili değildir. Veya yuvarlak kalçalar , çıkık olanlar veya zayıf olan kalçalarda biyolojik olarak etkili değildir. Peki biz kalçalar ve göğüslerden etkilenirken ne kullanırız. Görsel çekiciliği.. İşte penis boyununda önemi burada başlıyor. Genel olarak büyük pensler kadınlara görsel anlamda daha " güçlü erkek" modeli çizdiğinden etkilidir. Ama nasıl erkeklerde kadın göğüslerinin çekiciliği kişiden kişiye değişirse kadınlarda da penisin görselliğinin çekiciliği kişiden kişiye değişir. Bizde nasıl küçük göğüsler genel anlamda beğenilmezse kadınlarda küçük penisleri görsel anlamda beğenmezler.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Burada yazan yorumlara bakarak, bir erkek olarak düşününce konuyu bence penis büyüklüğü, kalınlığı ve şeklinin düm düz olması önce bir erkeğin kendisiyle gurur duymasını ve kendisiyle barışık olmasını sağlar, sağlıklı yaşamın psikolojik bölümü açısından ve bir erkek kendi penisinden memnun olmalı ki, partnerinede aynı doğrultuda etki etsin bu konuda çünkü penis boyutu konusuna coğrafi boyutlar çerçevesinden bakıldığında türkiyedeki erkeklerin büyük bir oranı 14cm dir, zencilerin ki büyüktür hem ırk hemde tüketilen besin öğeleri ve vücut tiplemesinden kaynaklıda penis uzunluğu, kalınlığı ve şekline etkisi vardır fark eder yani ve yine sağlıklı yaşamın parçası olan seks yapmakta işin içine girince penisin büyümesine, kalınlaşmasına ve şeklinin düm düz olmasına etkisi ve sürekli düzeniyle seks yapan bir erkeğin penisi büyük olur ve bence testislerin büyüklüğününde düzenli seks yapmakla ilgisi var spor hareket gibi düşünün git gel hareketlerini ve zamanla düzenli seks hayatıyla büyür ve gelişir, bu yüzden bu gibi sıkıntıları olan kişilerin bence bu sıkıntılarını gidermelerini öneririm, bende kendimden bu konudan yana memnun değilim açıkçası benimde 14cm ve erken boşalma sorunu yaşıyorum, bende penis boyutum için, elektrikli penis büyütücü pompası kullanıyorum, çünkü kendi penis boyutumdan memnun değilim ve bu konudan yana kendimle barışık değilim.
Bu konunun özeti şu bence uzunca izah ettim açıklamak zorunda kaldım. Konunun özeti tam olarak şu “İlk önce sen bir erkek olarak kendinden, memnun, kendinle mutlu olucaksın ve kendinle barışık olucaksın ki, karşındaki kadında senden her konuda memnun ve mutlu olsun, seninle gurur duysun…”
Tabi ki yalnızca hayat bu konulardan ibaret değildir ancak sorunun kökeni bu olduğu için bu konuyu açıklamak istedim. Ve tabi ki bu söylediklerim kadınlarımız içinde geçerli, daha doğrusu mutlu, sağlıklı bir yaşam için gerekli bunlar.13 Yorumla- +1 yıl
Erken boşalma için Priligy kullanabilirsin
- +1 yıl
Rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Kadının cinsel doyumu için önemli. 8den küçük olmamalı ama fazla büyük de sıkıntı. Çok büyük olursa zevk almak yerine acı duyar. Kalın olması daha avantajlı klitorisi uyarıp kadının orgazm olması açısından
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSorsan çoğu kadın işlev der ama aklının bir kenarında mutlaka hep büyük penisle nasıl soru işareti? Ve merakı var. Bazıları ısrarla büyük diyor zenciye vercen özellikle aban diyecen görecek.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin baskınlık düşüncesidir en fazla erkekler büyük olsun ister
65 Yorumla- +1 yıl
😂🤣
- +1 yıl
Kadınlarda da istenem yan cebime koy benzeri durum var. Lafa gelince önemli değil der ama akkından çokca geçirir.
Cevap sahibi+1 yıl@adrenalin64 kadının zorlanması çıglık atması en çok kimin hoşuna gider
- +1 yıl
arkadaşlar ofiste yükseltmeyin şimdi 🥴 susun
- +1 yıl
Kadınların çoğunda mazoşistlik var acıyla beraber zevki çok seviyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaşar insanların yaptığı pusu insanların özel belgesiyle bile uğraşırlar birde kimlere yem olmuşuz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral seks disinda cok buyuk penis ise yaramaz ama buyuk penisi cok severiz…ama cok buyugu degil…
63 Yorumla- +1 yıl
Hepsini ağzına almaya çalışma uğraşını seviyor bazı kadınlar.
- +1 yıl
Gerçi avuçlayıp üstte kalan kısmını da ağzına aldı mı o da çok hoş oluyor onlara.
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet sorun çok küçük olmadığı sürece
75 Yorumla- +1 yıl
Büyüğüde sorun ediyorsunuz ki
Cevap sahibi+1 yıl@Pipetpipet yo
- +1 yıl
Ediyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Pipetpipet yok ben etmiyorum
- +1 yıl
Kalın diye alamam acıyor sızlandılar kaç kere
Çok küçük veya çok inceye büyük sorun olur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSorun tabi kadıni tatmin etmek gerek
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar önemsiyor. Demek ki önemli.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüç gösterisi olarak algılandığı için
10 Yorumla Küçük mü
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
40 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler