Daha once buyuk penisli biriyle iliskim olmadi.Digerlerinden farki nedir ?Artilari eksileri nelerdir ? (Lutfen dene de gor tadinda cumleler yazmayin merak ettigim icin soruyorum heveslisi degilim.)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal ortamda saçma sapan penis boyu hakkında yazılanlar yüzünden kadınlarda gereksiz yargılara kapılıyor...
Şunu bilesin ki iyi sevişen sevgili, küçük penisle de tatmin eder her türlü. Vajina derinliği ortalama 8 cm dir. Benim penisim 12 cm ve hiçbir sıkıntısını görmedim şimdiye kadar.
Millet istediğini desin, 18 cm makbuldür, 20 cm makbuldür vs vs... Zerre kadar ilgilendirmiyor beni.. Çünkü sanal ortam haricinde hiçbir yerde bu saçmalıkları görmüyorum ve duymuyorum.. Şimdiye kadar samimi olduğum bütün kızlar iyi sevişmenin ve duygusallığın kendilerini tatmin ettiğini söyledi..
Aynı zamanda da şunu da eklemeden geçemeyeceğim.. ( Bunu da burada öğrendim kesin bir geçerliliği yok) kadınların ilişkiye girme sayısı ve tecrübesi arttıkça, (genişledikçe) daha kalın daha büyük penis arıyorlarmış.. Ki ben zaten onla bunla yatmış kadın istemediğime göre kafam rahat..
Erkeklere de buradan sesleniyorum saçma sapan penisinize dert yanıp durmayın, iyi sevişin, partnerinizin isteklerini anlayın.. Her türlü tatmin edersiniz :)00 Yorumla
Oranızdan bir bebeciğin çıktığını hesaplarsak zaten 3-4 cm'lik bir farkın hiç bir etkisi yoktur.
Tamamen psikolojik olarak bir etkisi olabilir büyük penisin. Artı olarak bir tek bunu sayabiliriz. Orta boy idealdir. 10 cm'den kısa 16 cm'dan sonrası anormal sayılır. Sen buradakilere bakma. Önemli olan erkeğin ile olan duygusal ve psikolojik bağındır. Bir insanın en büyük cinsel organının beyni olduğunu unutmamak gerekir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnemli olan penis boyu degi penisin penetrasyon boyudur. Mesela cok buyuk olup yumusaklıgı nedeniyle vajina girisinde 2-3 cm kayıp veren penisler bile var. Penetrasyon derinliği nemli ki zaten sizin de bildiginiz uzere fazla uzun olması da acı verebiliyor. O yuzden her zaman cok buyuk cok iriden ziyade kıvamında yeterli penetrasyon derinligine sahip bir penis cinsel iliskide daha cok ise yarayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba aslında büyük penis ya da küçük penis gibi sacma hurafeler dolasiyor halk arasinda dusunsene mercedes var ama kullanmayı.bilmiyorsn. ideal penis boyu 12 cmdir ve bir bayana gayet rahat yeter. Ama kalın ve iri penis ile uzun ince penis arasinda hissedis farki vardir kalın peniste vajina acilacagi için içini iyice doldurr ve bu sana ayri bir zevk verijr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabi kalın uzun penis canını acıtmıcak kadar ama yoksa acılı bir zevk yaşarsın ve vajinan ağrır seni daha rahat doyurur düşünsene böyle bişiyi eline alıp kafasını yaladıgını azının tamamını dolduruyor sonra onu alıp içine dogru sokturuyosun hemen gırmıyor kafasını surtturuyosun oyle alıyosun ıcıne super olmazmı sımsıkı ;
00 Yorumlaen büyük kaç cm penisi olan birisiyle ilişkiye girdin?(bilmiyosan tahminin).. ve de yeterince zevk aldınmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılHepiniz de ayni seyi sormussuniz 14-15 civari.
kadınların vajınalarının ıcersındekı bı duvardan bahsedılıor kımısınınkı gerıde kımısınınkı ılerde oluyormuş.penısın buna yaslanması gerekıo tatmın ıçın yanı yaslanıosa problem yok:)
00 Yorumlabuyuk penıs daha ıyıdır. ideal 18 ıla 21 cm arasında olanlar
00 YorumlaPenisin boyu degil icinde ne kadar kaliyo bu onemli
10 Yorumla
+1 yıl15 cm olanla yapmışın okuduğum kadarıyla küçükmüş o benimki 18-19 falan ama fuckbodymin dediğine göre iyi yaptıktan sonra farketmiyomuş boyutu falan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük penis her zaman sıkıntı yaratır vajinaya girerken tam girmez zorlarsın acır onun için normal penisliler iyidir.
00 Yorumla
+1 yılhiç bir farkı yoktur çok fazla uzunsa ama acı verici olur zevk yerine
00 YorumlaDaha önce büyük penis dedigin kac santim hanfendi? büyük anlayışını merak ettimde :)
02 Yorumla
Soran+1 yılMezurayla dolasmiyorum 14-15 falandir.
+1 yılpenis boyu değil işlevi önemli vajinaya girip içinde uzun süre kalsın seni boşaltsın 10 cm iş görür 20 cm de
00 Yorumlaşimdi bunu anlatmak köre rengi anlatmak gibi olur :D tadına bakman lazım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliri penis bazı kadınlara doygunluk-dolgunluk hissi verir ve daha çok zevk alır, bazı kadınlar için de acı çekme sebebidir pek tercih etmezler...
00 Yorumla
+1 yılRahim agzina dokunur bu da ekstra zevk verir ama sadece zorlarsa bu da agri verir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu size sormak lazım yakında eşeklerle birlikte olcakmış kadınlar:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeneyimin ne kadardı ki büyüğü merak ettin?
12 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum 15 vardi heralde.
Cevap sahibi+1 yıl15 normal ama küçük değil ki canım.
+1 yıl:))) Düşünmemeye çalış kızım böyle şeyleri
00 YorumlaÖnemli olan işlevi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiz de bunu sana sormayı düşünmüştük :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılg noktasına ulaşması için önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimki 22 cm ama bir artısını görmedim
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı