Cinsel Yaşam Kadına oral seks yapmayan var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Neden yapmadiniz? Kadına oral seks yapmayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oral seks kadına ya da erkeğe yapılan hem haz veren hem de işkence çektirebilen bir eylemdir. Neden kendimi bu zevkten mahrum edeyim.. 4 2 Yorumla Soran 1 yıl İskence neden olsun HeartofFire 1 yıl Eğer uzatırsan ve karşı taraf direnemezse efsane işkence aletidir.
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oral seks bana göre sanattır yapmadan ve yapılmadan asla cinsellikten keyf almam tek kural iki taraf da hijyene dikkat etmeli sonrası keyfe bakmaktır 0 0 Yorumla
çokgiizliiüye Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Orali çok sevdiğim halde yapmadım kişiler oldu 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. fidan sulanmadan dikilmeza m yalamadan mikilmez 0 0 Yorumla
Berserk34 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% 1 yıl Eğer karşı taraftan çok etkileniyorsam dudaklarımın ve dilimin değmediği yer kalmıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Oral seks olamayan sekse seks demem kadının her zerresini yalicaksin ya 0 1 Yorumla nsjdd 1 yıl Kesinlikle virgülüne kadar katılıyorum Yorumla
Kıvanc3435 Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Ben her gun neredeyse yaparım partnerimi mutlu etmeye bayılırım 0 2 Yorumla nsjdd 1 yıl Helal be Yorumla Kıvanc3435 1 yıl @nsjdd eyv reis Yorumla
beyazkan27 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl Oral seks yapmasını bilenlere zevk ve güzelliklerle dolu dakikalar yaşatır yapmasını bilmeyenlere de işkence gibi gelir herkes yapmak zorunda değil ki 0 0 Yorumla
alevalevyann Takip Et Yoda Yaş: 36 1 yıl Yapılmazmı ya. Şapur şupur, sündürerek emerek ısırarak vakumlayarak gibi gibi gibi, örenekler çoğaltabiliriz 0 1 Yorumla nsjdd 1 yıl anı yaşadım şu an gözumde canladı resmen yaşıyorsun shsjhshs Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Koku akıntı varsa olmaz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Zevkten zaten islaklik olur ne olmasi gerekiordu Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Zevk suyu ayrı ya cevabımı doğru oku Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Midem pek almıyor yapmam için çok temiz olması ve güzel kılması gerekiyor 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Temizden kastiniz nedir kokumu kılmı Cevap sahibi 1 yıl Görünüş kokusu önemli birazcık kıl olsa rahatsız etmez beni hatta o kıl hoşuma da gidebilir yani Soran 1 yıl Görünüs ne alaka😂 Cevap sahibi 1 yıl Şekil de önemli 😂 Cevap sahibi 1 yıl Senin ki nasıl Soran 1 yıl Nebiliyim nasil anlatayim a. İste
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hayal dünyasından sallamalar dinlediniz 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şu atıp tutanların çoğunun kadın eli tuttuğu bile şüpheli:))) Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yapilmazmi ya cok sacma 0 0 Yorumla
Milanns Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Güzel ve temize yapılır ve zevkli olur 0 0 Yorumla
filinta001 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Çok yaparım. Hatta yüzüme bile oturturum.. 0 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. nadir binde 1 duyuyorum 0 0 Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Yaparim ben.. hemde bosalana kadar yaparim 0 0 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ben bayıla bayıla yaparım 0 1 Yorumla nsjdd 1 yıl Kim bayılmaz Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yooo. Bu benim icinde zevk. 0 0 Yorumla
nsjdd Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Abi oral yapılmaz mı yapan nie yapmıyo harbi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Es ile olduğum için yapmıyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden? Esine yapman gerekmiormu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eş değil esc evli değilim:) Yorumla
harbideli Takip Et Guru Yaş: 108 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Beni sadece hijyen engeller 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bencil değilim. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Yoktur bence. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yookk 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yaptım 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. vardır çok sayıda 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Kadın yok 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Duruma göre değişir. 0 0 Yorumla
BirAşkınFırtınası Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Asla izin vermiyor yapmama 0 1 Yorumla nsjdd 1 yıl Niye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Oral seks kadına ya da erkeğe yapılan hem haz veren hem de işkence çektirebilen bir eylemdir. Neden kendimi bu zevkten mahrum edeyim..
İskence neden olsun
Eğer uzatırsan ve karşı taraf direnemezse efsane işkence aletidir.
Oral seks bana göre sanattır yapmadan ve yapılmadan asla cinsellikten keyf almam tek kural iki taraf da hijyene dikkat etmeli sonrası keyfe bakmaktır
Orali çok sevdiğim halde yapmadım kişiler oldu
fidan sulanmadan dikilmez
a m yalamadan mikilmez
Eğer karşı taraftan çok etkileniyorsam dudaklarımın ve dilimin değmediği yer kalmıyor.
Oral seks olamayan sekse seks demem kadının her zerresini yalicaksin ya
Kesinlikle virgülüne kadar katılıyorum
Eskiden hızlı zamanlarimda sevmedigim kadinlara asla yapmazdim🦊
Ben her gun neredeyse yaparım partnerimi mutlu etmeye bayılırım
Helal be
@nsjdd eyv reis
Oral seks yapmasını bilenlere zevk ve güzelliklerle dolu dakikalar yaşatır yapmasını bilmeyenlere de işkence gibi gelir herkes yapmak zorunda değil ki
Yapılmazmı ya. Şapur şupur, sündürerek emerek ısırarak vakumlayarak gibi gibi gibi, örenekler çoğaltabiliriz
anı yaşadım şu an gözumde canladı resmen yaşıyorsun shsjhshs
Koku akıntı varsa olmaz
Zevkten zaten islaklik olur ne olmasi gerekiordu
Zevk suyu ayrı ya cevabımı doğru oku
Midem pek almıyor yapmam için çok temiz olması ve güzel kılması gerekiyor
Temizden kastiniz nedir kokumu kılmı
Görünüş kokusu önemli birazcık kıl olsa rahatsız etmez beni hatta o kıl hoşuma da gidebilir yani
Görünüs ne alaka😂
Şekil de önemli 😂
Senin ki nasıl
Nebiliyim nasil anlatayim a. İste
Hayal dünyasından sallamalar dinlediniz
Şu atıp tutanların çoğunun kadın eli tuttuğu bile şüpheli:)))
Yapmamak bence ayıp
Oralsız seks olmaz...
Yapilmazmi ya cok sacma
Güzel ve temize yapılır ve zevkli olur
Çok yaparım. Hatta yüzüme bile oturturum..
Yapilmazmi yaa cok hos yapmak bayilirimm
nadir binde 1 duyuyorum
Yaparim ben.. hemde bosalana kadar yaparim
Ben bayıla bayıla yaparım
Kim bayılmaz
Yooo. Bu benim icinde zevk.
aklı olmadığından neden olacak
Söylemem teyze
Abi oral yapılmaz mı yapan nie yapmıyo harbi
Yapmayan erkek sevismeyi bilmiyodur
Es ile olduğum için yapmıyorum
Neden? Esine yapman gerekmiormu