Cinsellik isteyen ilişkide bir erkek haklı mıdır şöyle yeni tanistiysaniz nişanlı vs olsanız konuşulur bir şeyler yaşanılır anlarim ama ilk görüşme de ben temas isterim demesi ikinci görüşme de eli tutması didagindna öpmesi boynundan bunlar fazla değil mi? Ve bacağımı elledi arabada boynunu öpmek istiyorum dedi kulağımı falan yalamaya basladi öperken de bir buse değil yani dilini falan kullanıyor bunlar fazla değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKesinlikle doğru bir yaklaşım değildir yani İlk buluşmada birisiyle hemen cinsel birliktelik düşünmek o kişinin sadece aşk ya da sevgi aramadığını karşısında kişiyi bir obje olarak gördüğünü gösterir bana ve dakikadan sonra ilk görüşmeyi tamamlarım ikinci görüşme olmaz. Evet, bu davranışlar fazla. İlk görüşmede veya erken aşamalarda bu kadar ileri gitmek saygısızlık ve sınırları ihlal etmektir. İlişki içindeki cinsellik, karşılıklı anlaşma ve saygı temelinde olmalıdır. Bu durumda, erkeğin bu tür istekleri ve davranışları kesinlikle uygun değil.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok çok haklısın
En İyi Cevaplar
Haklı değildir.
Hele bu şekildeyse hiç değildir. İlişkinin kendisini veya seni hayatında istemiyordur sadece cinsellik istiyordur. En iyi ihtimalle cinsellik üzerine bir ilişki.
Hepsi ilk aşama için fazla, hem de epey fazla. Yani fırsatını bulsa başka bir şey yapacak. Tek gecelik bir şey olsa neyse, yaklaşımı buna benziyor.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. işinize geliyorsa kızlar gelmiyorsa hayatınıza erkek almayın boşuna vakit kaybı olmayın topunuzu başka yerde oynayın
Cinsellik olacak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHaklı değildir yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzelim bu seni bildiğin yemiş yanlıs yapıyorsun 3 yıldır tanıdığım çocukla nişan arifesindeyim adamda da istek yok mu? Var. Ama beni üzücek bir şey yapmıyor. Ben ergenliğimde bununla çıplak uyudum da tüm bedenimi bilmesine rağmen istemediğim bir şey yapmadı ve öpmeden sadece sarılarak uyuduk. şu an nişan arifesindeyim dediğim gibi adam bırak cinselliği istemeyi cinsellikte ki c harfini bile kullanmıyor. Bence ilişkini bir gözden geçir derim
38 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi dersin
Cevap sahibi1 yılÖyle tabiiki. Evlenmek gelecek kurmak isteyen adam bunun hayaliyle yasar ve sanada bunun hayalini yasatır. Öper sarılır normal de sen geri çekilip yapma dediğinde yapıyorsa zevki daha ağır basıyor ve maalesef bu erkek senin kalbini değil bedenini istiyor. Nefes alsan yeter yani bu tiplere
Cevap sahibi1 yılAklın varsa pişman olacağın işlere karısma derim. Ben yapmadım o kadar zamanında istedi ki evet belki bir et parçası diyeceksin ama simdi adam yuva kurmak istiyor benimle. Bu erkek için gerçekten önemli bir mevzu
Cevap sahibi1 yılBöyle erkekte çıktı karsıma adama bana dokunmasına izin vermeden çektim gittim yalvardı o it basta görmezden duymazdan geldim soku atlatınca hayatımdan def ettim. Bu da benimki gibi sana travma oldu ve sen bunu yapmadın o terbiyesiz sadece taciz etti. Yapacağın şeyde su ona gerekiyorsa şikayet et uğrasmam dersen de engeli bas ama bu tiplere yer verme her yerde bunlardan var çünkü
Cevap sahibi1 yılUcuz etin alıcısı çok olur. Iyy yani mide bulandırıcı. Oranı buranı açıp meze olacağıma namuslu bir şekilde kocama veririm kafasındayım halada bunu savunuyorum hiç pişman değilim
Soran1 yılO kadar haklısın ki çok etkiledi bu durum beni evet çocuk değiliz bende kadınım herkes ister ama frenleme diye bir şey vardir
Soran1 yılYani benden mi o rahatlığı alıp yeltendi analamdim
Soran1 yılKesinlikle sikayet edeceğim dedim bana ses kaydı atmış şaka dokunmadım diye
1 yılTabi ki fazla deli misin senniye izin verdin o zaman
13 Yorumla
Soran1 yılVermedim ittim zorla öptü yapıştı dudaklarima
- 1 yıl
Anladım
- 1 yıl
Naptın noldu
Gizli Üye(25-29)1 yılFazla şeklinde yorumlayamazsın bunu sapıklık bu
11 Yorumla
Soran1 yılDimi
1 yılYani demirden korkuyosan trene binmiceksin ben genelde ilk buluşmada cinsellik yaşayan biriyim bu yüzden normal geliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılAdam acı çekiyor... Sıkıntısı var.
Rahatlat onu.10 Yorumla
1 yılNe münasebet bana böyle yaklasamaz
11 Yorumla
Soran1 yılİttim kaç defa cinsellik olmadan görüşelim dedim
Gizli Üye(36-45)1 yılHayir cok normal kendini akışa birak rahatla. Seninde hoşuna gidiyordur. Ten uyumunuz varsa bunlar hizli gelişir. Bu da çok guzel bi sey
10 YorumlaBunun adı kahbellikkk hiç kusura bakmasın
11 Yorumla
Soran1 yılYani bu faydalanmak
1 yılBütün bunları yaparken sen ne yaptın?
08 Yorumla- 1 yıl
Bütün bunlara karisilik vermissin belli ki. Dilini kullanmasına kadar izin vermissin. Bu duruma biraz erken mi diyorsun?
Soran1 yılHayır defalarca ittim onu şu an bitti telefonda da cinsellik konuşmak istiyor çünkü ben ittim
- 1 yıl
Bitir o zaman bu durumdan rahatsız isen?
Soran1 yılBitti
- 1 yıl
Güzel.
Soran1 yılSence derdi neydi
- 1 yıl
Derdi senin kullanmak da güzelim kullanıp kenara atmak
Soran1 yılAnladim
- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
1 yılevet haklıdır çünkü genellikle hep öyle oluyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım