Selamlar
Yavaş, tadını çıkara çıkara mi yoksa vahşi, şiddetli ve sert mi daha keyifli¿

Selamlar
Yavaş, tadını çıkara çıkara mi yoksa vahşi, şiddetli ve sert mi daha keyifli¿

Hangi seksin ya da ne tür seksin daha cazip olduğunu anlamak için seksin öncesine gitmek gerekiyor.
Birincisi; yatağa gireceğim kadın ister eskort, ister gold digger, isterse normal bir kadın olsun. Olmazsa olmaz şu ki yatağa gireceğim bana fiziksel çekim hissetmesi, arzu duyması gerekiyor. Seksi bana sırf maddi sağlayıcılığın karşılığı bir lütuf ya da ödül olarak değil her şeyden önce beni arzu ettiği için vermesi gerekiyor. Yoksa onun adı seks değildir. İki kişiyle yapılmış mastürbasyondur.
İkincisi; yatağa gireceğim kadın bana arzu duyuyorsa bunu bana bakışlarıyla, gülüşüyle, dokunuşuyla belli eder. Arzu duyan kadının elleri kor gibi, gözleri ateş gibidir. Ben onda bu arzuyu gördüysem bilirim ki bu işin arkası gelir. Yeter ki bariz bir amatörlük yapmayayım.
Erkeğin cinselliği sekstir. Kadının cinselliği önce ilgi ve konfordur sonra sekstir. Bana arzu duyan, bana saygı duyan kadına maddi/duygusal sağlayıcılık yapmaktan kaçınmam. Yemeğe götürürüm, sinemaya götürürüm hediye alırım ve ona değer verdiğimi hissettiririm.
Üçüncüsü; yatak odasına girdikten sonra kısa bir süre sözlü iletişim kurar güzel sözler eder. Sonra da küçük dokunuşlarla, öpüşlerle ve orta/düşük tempolu bir ön sevişmeyle onu ıpıslak hale getiririm. Öpüşürken kıyafetleri çırılçıplak olana kadar karşılıklı olarak çıkarıp yatağa geçmesi tanımlanamayacak kadar muazzam bir duygu.
Yatakta kadın şelale gibi olup gözlerini kapattığı anda penetrasyona geçer ve vitesi ikiye alırım. Kadının coşkusu artarak tüm bedenini bana bırakmaya başlayıp uysal bir köleye dönüştüğü anda saçını kendime doğru çeker, totosuna şaplakları indiririm.
Çünkü kadın yatakta bir alfa ruh, ateşli bir beden, acımasız bir erkek istiyor. Yeterince ıslanmış bir kadına ne kadar sert darbelerle girersem gireyim kadın acıyı değil zevki hisseder iliklerine, kasıklarına kadar.
Seksin temposunu kadından daha önce boşalmamak için sürekli artırmam. Arada tempoyu düşürüp pozisyon değiştirmek geç boşalmanın en basit yöntemlerinden birisidir.
https://www.youtube.com/embed/NRtqDGP1KZc@Bi'Bot Sağolasın müdür
gözünü sevdiğim bikinili kız koyduk diye sorumuz siliniyor seninki ne böyle :D hissedrek yavaş ilerleyerek başlarsın tadını alır milim milim sonra vites yükseltirsin ve sert darbelerle kasıklarını uyusturursun...
Soru nasıl bir soruydu?
buradan yazamam sıkıntı çıkar ama istersen sana atarım detayını
Buraya yazdığında bile sıkıntı çıkaracağını düşünüyorsan görselle alakalı değildir o :)
yok mevzu başka içerikle ilgili değil
Soruyu yazar mısın şuraya
yazamam yazarsam yine sizinkilerden kafayı takmış olan kullanacak onu
Şimdi eğer ki çok özlem varsa güzel tutkulu bir ön sevişme olur doymak için. Sonra sert olamalı dokunuşu ve hissettirişi, Vücudumda hissetmeliyim onun her dokunuşunu nefesini. Yormalı beni hırpalanmayı seviyorum hırpalanayıda. Başlarken sert olursa zaten bir şey anlamam arkadan kovalayan yok ön sevişme yavaş olmalı. Sonrası malum çat çat pat pat 😃
Savaş mı çıktı :D
Onun gibi bir şey oluyor 😂
Cevap
73Cevap
Benim için hissederek yavaş ilerleyen seks daha önceliklidir elbette.. çünkü oldu bittiye getirmek istemem ben.. önce ön sevişme olmalı yavaş başlanır öpüşerek mesela sonra da zevk alınacağı zaman da hızlanmak gerekir.. ama tabi ki de partnerimin yani eşimin zevk alması mutlu olması daha önemli benim için.
İki duyguyuda kadına yaşatmak gerekiyor bazen hünerlerini sergilemesine izin vermeli bazen esareti yaşamalı, bazen kuş tüyü kadar hafif bazen kemik kırarcasına davranmak gerekiyor, kadınlar doğaları gereği domine edilmeyi ve cinsellikte sertliği sever ama işini bilen kadını özgür kıldığında yatakta bir şaheser yaratır. Yani herşeyi yerinde yapmaktır marifet
Sen cinsel sorulardamı sormaya başladın,😃😂
Zaten bu konu etiketinde fenomenim
Tanımadın dimi😂
Hayır
Fenomenliğinlemi hava atıyosun ben fenomenken sen çömezdin 😂
Neyse kendimi ifşaa etmiyim zor kurtuldum bidaha çekemem belki hatırlarsın G. Y
Yahu nerde hava attım şimdi ben. Hatırlamıyorum seni de kimsen kimsin bana ne ayrıca
Tamam 😂
Araba sürer gibi ilk önce yavaş yavaş o ayak nasıl debriyaj dan yavaşça alınip gaz veriliyorsa partnerede aynı şekilde davranılmalı yavaş yavaş hissederek başlamalı sonra 1. Vites ile ilerlerken partnerede aynı yavaş yavaş o an yaşatılmalı daha sonra 2. 3. 4. 5. Diye nasıl vitesi yükseltip hızlanıyorsak partner ile de vites arttırarak hızlanıp yakıtımız yani enerjimiz bitene kadar devam.
Karşılıklı his ile şekillenir bu ezbere şöyle böyle denmez ki o anki tutku ile akışında yaşanır. Ayrıca fotoğraf utandırdı beni sgdgdf aşırı cinsel içerik gibi 😀
Öyle mi neresini gördün :D
Ne bilim çok iddialı foto etkileyici olmuş dhdgf
Hadi ya :D
Kadını bağlamışya 😀 h... van gibi ondan değişik geldi zaten sen biliyorsun kuralları uygun ki bunu seçtin
Hayvansı tarafımız çıkıyor ya ortaya :D vur kır parçala hddja uuu
Olabilir tabi dhdhf
Utandırmayalım seni daha fazla yorum yaptıkça gelip eşsiz manzaraya maruz kalıyorsun :D
😀😀😀
yavaş ilerleyen. görsel de çok şeymiş bu arada sjgjdjsjgjdj
Ateşli 😏
Sevişme sakin ama söz konusu seks ise sert, hissedilebilir olmalı
Böyle hızlı, acele, aç gibi de olmamalı ya.
Sevişme kısmı doyasıya geçmişse, seks kısmı aç gibi olabilir 😄 konuşturma beni çiçeğimmmmmm
Daha karpuz içecektik ay kesecektik aman yiyecektik :D
Senle karpuz bile ekerim, seni yer içer yatarım
🫠 aşk kadın 🩶
Bu tamamen o anki duruma bağlı..
Eğer spontane gelişiyorsa, yavaş yavaş hissede hissede başlayıp, süreç içerisinde sertleşip hızlanmalı..
Şayet gün içinde bile bile azdırıp azdırıp geri çekiyorsa kendini, her sabrın bi sınırı var..
Yakaladımı , evire çevire, saçını çeke çeke, hamur gibi yoğurup şaplaklaya şaplaklaya.. 😈
İkisi de iyi, yeter ki karşılıklı duygu ve tutku olsun..
İlk önce yavaş olmalı. Tadını almalı, doyumu almalı. Tatlı tatlı her anını ezberlenene kadar sevişilmeli ve hazzı alana kadar seks yapılmalı. Sonra ise o girdapın içine girip sert ve vahşice bir sevişme ve seks gerekir.
Tecrübem yok ama yavaştan serte doğru olması daha iyi sanki 😊
Fotoğraftakinin bir tık üstü olan sert seks her zaman daha iyidir.
Ayrıca bu sorunun aynını bir erkek sorsa "Sapık" damgası yer. Ama kız sorunca işte farklı oluyor. Adalet
Bu soruya benzer yüzlerce soru soruldu bu sitede hem erkek üyeler tarafından, hem de kadın. Farketmiyor. Aşırıya kaçmazsanız sorun yok gibi duruyor.
Araba gibi düşün. Kalkış, hızlanış, devir ayarı vites düşürme yükseltme. Cinsellikte aynı. Kontrolü kaybedersen kaza yaparsın.
Sonra sürücüyle kavga edersin ahsha
Ben bilmem benim kocam asker 😃
😅😅
Sert darbeler tabikide yavaş seks zevkte vermiyo iyide olmuyo ama sert seks mükemmeldir
Tutkulu, sert. Benim soft baslayinca tutkum gidiyor, opusmede birakiyorum genelde.
İlginç, kadınların sert dokunulmaması gereken zevk noktaları var halbuki daha yumuşak, daha sakin, daha soft yaklaşılması gereken
Sakin dokunsun tabi ama oncesinde beni iyice yukseltsin, o sakin davranirken ben sakin olmayayim 😊
Yavaş seks sevmiyorum hızlı seks de ciğerlerim çıkacak gibi oluyor 😅orta olsun bazen de hızlansın 👌😅
Gece gece uyuyacakken nerden gördüm bu soruyu ben 🤦. Yavaş başlayıp sert biten tercihimdir
Gayet normal bir sorucuk
😁 bence de
Tadını çıkara çıkara yavaş başlayan, ritmini kaybetmeden uyumlu bir şekilde ilerleyen seks daha caziptir.
Tutkuyla ısırılan dudaklar, sarılan beden, titreyen nefes ve dominasyonun ara ara değiştiği seks gibisi olamaz. 🤤
Soft başlayıp tensel sıcaklığı duyguyu, yoğun hissettiren sonrasında ilerledikçe sertleşen seks diyeyim.✌️
Başlarda his yoğunluklu soft seks sonrası sonuna kadar olabildiğince sert, tabi ara sıra yavaşlamalı
Başlangıçta; Hissederek yavaş ilerleyen seks.
Sona doğru akışına gire değişir.
Yani o an gelene kadar, o kadar beklemişiz madem.. Neden çabuk bitsin ki :)
Bence insanına göre değişen bir durum bu. Her ilişkide sert ya da her ilişkide soft olmak çok mantıklı değil sonuçta karşılıklı yürümesi gereken bir şey iki tarafı da dinlemek ve ona göre hareket etmek daha doğru.
Soft başlayıp sert devam etmek en iyisi yani örnek verecek olursak arabaya bile ani gaz verirsen ne olur diferansiyel şanzıman kalmaz ortada dağıtır değil mi aynı şey
Sevgilim hizlı ve sert yapmam icin zorluyor ama caninı yakmaya korkuyorum. Benim hizlı tarafimı görmedi 5 yıldır calisthenics ve body building yapiyorum. Sevgilim1.78 53 kilo ben de 1.97 ve 95 kiloyum
Ama sevgilim iskelet degil fit bir sporcu
Nabza göre şerbet daha iyi herzaman istekler hisler aynı olmaz çünkü ve seksin tadını çıkarmak için yavaş ve duygularla hareket etmek bana göre daha iyi
nasıl başlarsa diğerine dönüyor her türlü ama kadının aklımı başımdan aldığı gözümü döndürdüğü başlangıçta tanrı kadınıma merhamet etsin çünkü ben etmeyeceğim
Yavas ilerleyen soft ilişki her zaman daha haz doludur. Sert olmalı tabi ki ama ilişki sonuna doğru:')
Pek anlamam ama doğrusu önce hissederek olmalı zamanla sertlik olur ama arada duraklama olması gerek
Ufak dokunuşlarla yavaş yavaş başlayan sonra hızlanan...
Başta yavaş hissederek sonralarda tempo hızlandıkça sert davranılabilir
Mazoşistsin hee...
Çıkın artık karşıma mazoşist karılar...
Kan davalısıyla kavga edercesine hiddetli olan
Ben çıtkırıldım biriyim heryerim savaş meydanında yuvarlanmış gibi morarır, sert felan istemem😹
Duruma göre değişir.
Doğaçlama gelişmesinden yanayım.
O an kime ne gerekliyse açığa çıkacaktır.
Yoğun ve yavaş ilerleyen seks her zaman daha iyi benim için son bel dakika tempo ve sertlik artabilir sadece
Ruh halime göre değişkenlik gösterir..
Bazen duvardan duvara, bazen yatağın hışırtısı duyulacak cinsten sakin ve yavaş.
Yaprakla tamcik arasindaki uyuma bagli. Sexin muclzesi kadinda saklidir. Kadini hissedersen muclzeyle tanisirsin.
Sen ne dusunuyorsun
Kadınlar sert sever sert vurucan hissederek derine derineee inletmek şartıyla
Yavaş başlayarak artan hazla birlikte hızlanmak
İlk dediğin hissederek daha çok zevkli oluyor
Hissederek hatta dip yaparak ilerleyen salınımlı hareketli seks daha heyecan verici
Hak ediyorum her milimini bu dik gülüşün 🍾😂🍾
Kalıpların dışında spontane gelişen tavrı ve tarzını koşulların belirlediği seks iyidir.
Bence yavaş yavaş başlayıp kendini kaybederek bitirmek
İkisi de olabilir tarafların tutumu arzusu istekleri kişilikleri burada belirleyici olan
Sert olması daha iyi tabi ama karşındaki partnerin nasıl seviyor bu da önemli
Önce corba sonra ızgara
Yavas yavas lokomotıf hızlanmalı
Uber moda mesaj atamıyoruz dıye soran var
Bir sekde başlar gittikçe sert sonrası tepkiye göre ayarı yapariz
Erşan abimizin dediği gibi insan gibi değil hayvan gibi...
Bu ikisini yapabilen bu dunyada nirvanaya ulasanlardr
Sert darbelerle ilerleyen seks daha iyidir, yavaş olmak seksi sıkıcı hale getirebilir 😁
ikisi de benim için cazip ve yaparım ikisinin de yeri ayrı
Softan serte giden bir seks herzaman zevkli olabiliyor.
Hissederek yavaş ilerleyip sert darbelerle devam eden 🤩😂
Kadınlar romantik dokunuşları sever
Evet
Güzel soru demek isterdim.. ancak durum her zaman değişebiliyor biliyorsun, belki de bilmiyorsun
Utanıyorum cevaplarken... Bence tutkuyla paylaşıp sert biten bir seks...
Seks dediğin hissederek, yavaş yavaş ân’ı yaşayarak, duygularda boğulmak suretiyle keyifle ve birbirini yaşayarak cazipleşir.
Sabah sabah bunu okumam iyi olmadı 😏
Sorma sorma
Kıvama getirene kadar yavaş yavaş alıştırıp iyice hazır olduktan sonra sert darbelerle inleterek devam etmek harika zevkli oluyor 😍
Romantik başlayip sert dönebilmeli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?