Sık yaşanan seks mi yoksa seyrek yaşanan seks mi daha tutkulu ve ateşlidir?

Sık yaşanan seks mi yoksa seyrek yaşanan seks mi daha tutkulu ve ateşlidir?

Her iki durumda da tutkulu ve ateşli seks mümkündür. Esas olan karşılıklı uyum, samimi istek, arzu ve ortak beklenti. Bunlar varsa zaten bir nevi bağımlılık oluşur iki taraf da yerinde duramaz işte o zaman mümkünse sık, mümkün değilse seyrek seks yapılır. 😎
Seyrek yaşanan seksi hiç sevmem. Seks yapamamak beni sinirlendirir, birini özlemeyi de hiç sevmem. Zaten saatler sonra bile özlüyorum günler geçmesine hiç gerek yok. Karşımda deli gibi arzuladığım bir adam varsa, gün içindeki yaptığım birkaç posta bile tutkulu ve ateşlidir. Ten uyumunun olduğu insanla o tutku ve ateş hiç bitmez.
İkisindede ortamı ateşlendirmek zor değil. Özlem duyularak yaşanan seks tabiki daha tutku doludur ama sık yaşanan sekstede her defasında daha farklı bir heyecan ortaya çıkması zor değildir.
Teşekkürler
Cevap
13Cevap
Sık sık yaşanınca bir anlamı kalacağını zannetmiyorum gerçekten özleyince istenince böyle tutkuyla yaşanan seks her zaman daha güzeldir.
Seyrek daha iyi olur özlem girer araya hem daha ateşli olur
Seyrek yaşan seksin içinde özlem vardır. Bu yüzden daha tutkuludur.
Sık yaşanan seks tabi ki
Birbirini biraz özledikten sonra yapılanı daha tutku dolu olur..
Kimle nasıl bır ruh halıyle sevıstiğine baglı bır durum bence
Aslında kişiye bağlı bir durum.. Kiminle birlikte olduğun ile alakalı
Bence partnerinle her beraberlikte ilk gunki tutkun varsa ne kadar yaptığının onemi yok 7 24 yapabilirsin. O ates hic sönmesin 👌
Ve bazıları yokken bile vardır fazlasıyla... Tutku varsa yeri, zamanı, süresi olmaz. Teslimiyettir devam ettiren...
Sık daha iyi olur , çünkü uyum sık iliski yasandiginda olusur.
Tutkuysa sıklığın bir ilişkisi olamaz, iyi bir seks herzaman tutkulu geçer
Seyrek olsun ki özlensin, iliklerine kadar yakılsın o ateş.
Sık yaşanan daha tutkulu olur bnce
İki tarafında libidosu yüksekse bir fark olmaz.
Seyrek olan daha tutkulu olur
Tutku ya hep vardır ya hiç yoktur
En sevdiğin yemeği bile sık yesen bıkarsın.
Herşeyin fazlası zarardır dozunda yapmak lazım
Aynı kişiyle ise seyrek
Seyrek
Seyrek. Ozlenmeli...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?