Sizce evli ve çocuklu adam benimle cinsel ilişkiye mi girmek istiyor?

Ben sırf iş yerindeki hoşlandığım çocuğu kıskandırmak için bu evli adamla sevgili olsam hoşlandığım çocuk da benden hoşlanır mı

Sizce adam sapık mı? Ben kasiyerlik yapıyorum kasiyerlik yaptığım mağazada bir çocuktan platonik hoşlanıyorum o çocuğun bir ihtimal sevgilisi olduğunu düşündugüm için ona açılamıyorum ve benim çalıştığım mağaza evli ve çocuklu adam iş arkadaşım dışarıda iş çıkışı yürürken akşam seni ararim müsait olur musun dedi ben de işle ilgili bir şey soracak diye arayabilirsin müsaitim dedim. Akşam 22 de aradı. Eve gittin mi yemek yedin mi falan diye sordu. Böyle birkaç şey sordu. Sonra ben kısa kısa cevaplar verince müsait değilsin herhalde dedi ben de evet müsait değilim sonra konuşalım dedim. Müsait olunca ara dedi ve kapattı. Sonra da ben aramadım. Yine iş çıkışı beraber gidelim dedi. Beraber yürüdük. Yürürken ararsın zannetmiştim. Bence benim gibi güvenilir biriyle tecrubelenmeni isterim dedi. Bu konularda tecrübesizsin biliyorum arkadaşça konuşuruz eğer konuşmak istersen Ben senin aramanı bekleyeceğim. İstersen sana araba kullanmayı öğretirim hem arabam da var dedi Adam ne yapmaya çalışıyor? Ve anynı yerde çalışırken ben bu adamdan nasıl uzak duracağım?

Sizce evli ve çocuklu adam benimle cinsel ilişkiye mi girmek istiyor?