Benden yaşça büyük birisi evli olduğu için asla yüzüne bakmıyorum işim olmaz. Amacı ne sizce gül gibi karısi varken niye bu hareketler? (Evli adamla ssevismmem)
Evli adamın sürekli gözü uuştumde, seks mi istiyor?
Yok yok isim olmaz. Benim anlamadigim ilk onu bakarken yakaladım, parmağında bana bakarken yüzük yoktu ve doğal olarak bekar zannedip ben de bakıyordum ona. Bana işle alakalı soru sormaya geldi ve çok ters cevap verdim suratım asik surekli. Sonra birgün tak diye yüzük takip geldi asla ama asla bakmamaya basladim. Sence niye böyle yaptı bir anda yüzük taktı ve bakmamaya başladı
Tabiki kötü hissedersin çünkü bu gibi olaylar hele de iş yerinde olunca her gün yüzünü gördüğünden seni etkiler olumsuz yönde oldukça ... Neyse ki kurtuldun boş ver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Madem çok rahatsız oluyorsunuz, onu uyarın ve kesin tavrınızı belirleyin artık...
İş yerinde mi sulanıyor sana
Evet
Davranışları neler ki seninle seks yapmak istiyor hissi oluştu sende
Sürekli gözümün içine bakio. Ben artık ters ters baktığım için bakmamaya badlafi ve parmağına yüzük taktı
Cevabını almışsa bir daha o haltı yemez artık. Zaten en ufak gülümseme onu tekrar harekete geçirir o yüzden asla yüz verme
Yok yok isim olmaz. Benim anlamadigim ilk onu bakarken yakaladım, parmağında bana bakarken yüzük yoktu ve doğal olarak bekar zannedip ben de bakıyordum ona. Bana işle alakalı soru sormaya geldi ve çok ters cevap verdim suratım asik surekli. Sonra birgün tak diye yüzük takip geldi asla ama asla bakmamaya basladim. Sence niye böyle yaptı bir anda yüzük taktı ve bakmamaya başladı
Senden umudunu kesti çünkü ona pas vermedin diye gerçekler gün yüzüne çıktı 😊👍
Evet bence de oyle oldu ama kendimi kötü hissettim ister istemez
Tabiki kötü hissedersin çünkü bu gibi olaylar hele de iş yerinde olunca her gün yüzünü gördüğünden seni etkiler olumsuz yönde oldukça ... Neyse ki kurtuldun boş ver
Evet öyle. Teşekkürler
Rica 😊
X per puanın var mı acaba?
Neden sordun mu
Nneden sordunuz
Sence neden olabilir 😊
İyi günler için
Anlamadım 🤔
İyi günler
Hala sende göÜ var belki de evli erkek seviyosun diye taktı
Şerefsizliğinden yapıyor yüz verme
Asla vermem
Seninle seks yapmak istiyor
Nereden anladin
Ne yapabilirki seninle sürekli seni süzüp yiyecek gibi bakan adam
Bi ışık mı gördü senden
Parmağında yüzük olmadığı zamanlar ben de bakiyorfum ama bir baktım yüzük takmis asla bakmafim
Yüzük öylesine mi yoksa gerçekten evli mi
Gerçekten evli karısı da aynı iş yerinde biizle
Yandın sen
Niye yanayım banane kocasına sahip çıksın
Elinden alırsın
Saçma sapan konuşma yuva yıkacak değilim. Benim her srydrn ve herkesten önce o kadına saygım var
Adam sana gelirse o kadar bakıştan sonra
Gelirse başını alır bbb
😀😀😀😀
İstiyor demekki
Nerden tanıyorsun
İş yerindr
Ne iş yapıyorsun
Sanane ya napacan
Peki