Cinsellik Evli bir erkeği seksle kendime bağlayabilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Aramızda sadece seks var bana aşık olsun sevsin istiyorum amacım yuvasını yıkmak değil Güncellemeler6 ay Nasıl bağlayabilirim Evli bir erkeği seksle kendime bağlayabilir miyim? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Caner067 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Ben evliyim mesela ama bana kötü davranıyor eşim benim için cinsellik bir ihtiyaç değil diyor 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 6 ay Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adam sana aşık olursa, evde düzeni mi kalacak sankiZamanla eşi ile tartışmalar şu bu yuvası yıkalacak zaten 0 0 Yorumla
Şair7Lilyum Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Amacın yuvayı yıkmak değilse ikisinin arasında ne işin var? 0 0 Yorumla
Alisedat10 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 100% 6 ay Karısı da başka birine şeyttirsn mutlu mesut yaşarsınız öyle 😆 0 0 Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Cinsellik konusunda 436 cevap paylaştı. Amacın değil...PessssOrmanda ateş yakıyorum ama amacım yangın çıkarmak değil 0 0 Yorumla
cesuryürekkk1 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 6 ay Bu şekilde seni sevmez. Sıkılınca bırakır olacak olan bu. Ayrıca evli adamla ne işin var. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 6 ay Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Adamın da o bezi varsa evet 0 2 Yorumla Soran 6 ay Bez ne Yorumla çok_yaramazınız 6 ay Yön taraf Yorumla
bir_cana_dokunmak Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 6 ay seksle kendine bağlamış gibisin ama zaten 0 0 Yorumla
Darkist344 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsellik konusunda 569 cevap paylaştı. Zaten güveniyorsa seni kaybetmek istemez 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 6 ay Cinsellik konusunda 770 cevap paylaştı. Aynen ona bağlanır zaten ancak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay daha once bulusma veya yakınlık oldumu? 0 2 Yorumla Soran 6 ay Evet sekiz kere yakınlaştık Yorumla Cevap sahibi 6 ay pekı senle uzunca konusalım? Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 6 ay Cinsellik konusunda 471 cevap paylaştı. Yapma boş ver 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Bağlarsın 0 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 6 ay Cinsellik konusunda 779 cevap paylaştı. En kolayı 0 1 Yorumla MuratBey262626 6 ay Doyumsuz bir seks yaparsan Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 6 ay Cinsellik konusunda 710 cevap paylaştı. Bağlayamazsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 6 ay Zor ama 0 1 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bu konuda akıl vermeyi etik bulmuyorum seviş ve keyfine bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ben evliyim mesela ama bana kötü davranıyor eşim benim için cinsellik bir ihtiyaç değil diyor
Adam sana aşık olursa, evde düzeni mi kalacak sanki
Zamanla eşi ile tartışmalar şu bu yuvası yıkalacak zaten
Amacın yuvayı yıkmak değilse ikisinin arasında ne işin var?
Karısı da başka birine şeyttirsn mutlu mesut yaşarsınız öyle 😆
Amacın değil...
Pessss
Ormanda ateş yakıyorum ama amacım yangın çıkarmak değil
Bu şekilde seni sevmez. Sıkılınca bırakır olacak olan bu. Ayrıca evli adamla ne işin var.
Adamın da o bezi varsa evet
Bez ne
Yön taraf
Baglarsin canım
Anlatırım ama burada olmaz
seksle kendine bağlamış gibisin ama zaten
Zaten güveniyorsa seni kaybetmek istemez
Aynen ona bağlanır zaten ancak
daha once bulusma veya yakınlık oldumu?
Evet sekiz kere yakınlaştık
pekı senle uzunca konusalım?
bağlayamazsın sekse düşmezler