Cinsel Yaşam Hala bakire olan kız var mı ya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 bn onden arkdn hpsini yptim Güncellemeler1 yıl bosldm byy Hala bakire olan kız var mı ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Elime erkek eli değmedi düzgün birini ariyorum ve bulucam da senin gibi kizlar da ezik basit insanlar mümkünse evlenip annelik felan da yapma ztn büyük ihtimal evlenmeden diktirip temizim bakireyim diye yuturacan puahahahsk 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Babasinin gururu orspulukla övünüyor slk Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Vardır elbet. Evlenirken "bakire kız s.. ikerim" deyip kesenin ağzını açacak erkeği bekliyorlar. 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bravo Bravo 👏👏👏👏 tokmak her yere değdi davulda patladı yani 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sağdan soldan üstten aşağıdan önden arkadan donattin mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tam istediğim hatunsun ya tecrübelisindir şimdi sen 0 7 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnce de sevmiyorsundur bence kalın büyük olmalı mı diyorsun? Yorumla Soran 1 yıl hyr inceyi arkama kullniyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öne kaç parmak alıyorsun? Ya da oyuncak falan mı? Yorumla Soran 1 yıl hyr buluyrm erkekk😋😋 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bak burdakilerin aksine yalan söylemiyorum benimki cidden büyük. Alabilir miydin buluşsaydık :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahaha beni kaybetme bence lazım olurum sonraki sefere Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. çok var hemde... sen herkesi kendin gibi zannetme 2 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bakir olduğu için kız diyorlar zaten 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. kalmıştır belki 0 1 Yorumla sırdaş_adam 1 yıl Evet belki🫣 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% 1 yıl aferin. oralardan su alıp batmada bu hayatta 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hangisi daha iyiydi 0 0 Yorumla
ozan19033 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 50% 1 yıl İyi yapmışsın 0 4 Yorumla Soran 1 yıl evet acigim Yorumla ozan19033 1 yıl Ap açık hemde Yorumla Soran 1 yıl 🤪🤪 Yorumla ozan19033 1 yıl Güzel Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. sanırım kalmadı 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. aferin sana a q 0 0 Yorumla
ksisimeslesmesi Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yaş kaç 0 1 Yorumla sırdaş_adam 1 yıl Duvar resmin etkşleyici😊 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Tebrikler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet 1 3 Yorumla anticooor07 1 yıl sen mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla anticooor07 1 yıl hımm sabırlısın o zmn Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Cesur yürekli insan 0 0 Yorumla
SportifAkrep Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 yıl kac farklı kısıyle 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 30 feln Yorumla SportifAkrep 1 yıl fake Yorumla Soran 1 yıl ne alaks Yorumla SportifAkrep 1 yıl emınım erkeksın Yorumla
memeliyimben Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl ben varım bakire 1 2 Yorumla anticooor07 1 yıl hıc mı yakınlasma olmadı Yorumla memeliyimben 1 yıl sanane Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Vardır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Elime erkek eli değmedi düzgün birini ariyorum ve bulucam da senin gibi kizlar da ezik basit insanlar mümkünse evlenip annelik felan da yapma ztn büyük ihtimal evlenmeden diktirip temizim bakireyim diye yuturacan puahahahsk
Babasinin gururu orspulukla övünüyor slk
Vardır elbet. Evlenirken "bakire kız s.. ikerim" deyip kesenin ağzını açacak erkeği bekliyorlar.
Bravo Bravo 👏👏👏👏 tokmak her yere değdi davulda patladı yani
Sağdan soldan üstten aşağıdan önden arkadan donattin mi
Tam istediğim hatunsun ya tecrübelisindir şimdi sen
evet
İnce de sevmiyorsundur bence kalın büyük olmalı mı diyorsun?
hyr inceyi arkama kullniyorum
Öne kaç parmak alıyorsun? Ya da oyuncak falan mı?
hyr buluyrm erkekk😋😋
Bak burdakilerin aksine yalan söylemiyorum benimki cidden büyük. Alabilir miydin buluşsaydık :)
Hahaha beni kaybetme bence lazım olurum sonraki sefere
Övündüğün şeye bak
Ne günlere kaldık rbluklada övünülecekmiş
çok var hemde... sen herkesi kendin gibi zannetme
Bakir olduğu için kız diyorlar zaten
kalmıştır belki
Evet belki🫣
aferin. oralardan su alıp batmada bu hayatta
Hiç denk gelmedi 😂😂
Hangisi daha iyiydi
İyi yapmışsın
evet acigim