hala bakir kız kaldımı acaba insan sevgilisinden bile şüphe ediyor, şimdi bunu sormam kızlara sen bakirmisinde bakir kız arıyorsun diyecekler ama evlilik öncesi ilişki çok yaygınlaştı bunu doğru bulmuyorum çogu kişi devir değişti hayatını yaşa gibi şeyler söyleyecekler ama bu yapılanlar hiç doğru degil buraya benim gelme sebebim sadece ilerisi için deneyim ve bazı şeyler hakkında bilgi almaktı hala bakir kız kaldımı acaba hiç ilişki yaşamamış temas bile
Cevabın nedir?
+1 yılherkes kendi hayatını yaşıyor bu hayatta kimse senin doğrularına göre yaşayamaz sen de kimsenin doğrularına göre yaşayamazsın yaşamamalısın.
sırf devir değişti herkes yaşıyor bende yaşayayım diyen insandan bir şey beklenmez zaten ama seven kendini bilen isteyerek yaşayan insanın da kendi kararıdır.
hayatını birleştireceğin kişiyi kendin seçeceksin kimse sana birini zorla dayatmayacak oturur konuşursun anlaşırsın fikirlerin görüşlerin uyarsa devam edersin ama kimseyi senden önceki tercihleri ile yargılayamazsın etiketleyemezsin.
ve en kötüsü de deli gibi sevsen de aşkından ölsen de belki de ilerde çok çok mutlu olacağın kişiyi sırf geçmişi yüzünden hayatından çıkartıyor olman. kişiyi değerlendirirken senden öncesine değil senden sonrasına bakmak lazım.24 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğim kişiyi ve ilerde mutlu olabilecegim kişiyi sırf bu yüzden hayatımdan çıkarırım ve bu benim suçum olmaz onun suçudur
- +1 yıl
şakşuka mısın nesin doğru konuş maydanoz olma atlama öyle
ve soran suç olarak değerlendirmek gibi bir hakkın yok. bu seçim meselesi görüş meselesi görüşlerin uyuşmadığı için ayrılırsın ama sen suçlusun sen kirlisin gibi bir laf söylemeye hakkın yok olamazda.
Soran+1 yılbence olur öyle bir hakkım size göre erkekler serbest biz niye yapamayız gibi geliyor ama emin olun bunlardan sakınan çok erkek var ve o erkeklerin söz söyleme hakkı var
- +1 yıl
söz söyleme hakkı yok
sakınan erkek varsa kadın da var
erkeğin hakkı da kadının hakkı değil mi yada zaman değişti yaşıtlarım yaşıyor bende yaşarım gibi ergence kendini bilmezce yaşayanları kastetmiyorum ben
En İyi Cevaplar
+1 yılsımdı şöle klasık bır acıklama var kardesım ,bakır veya bakıre olmak saf ve temız kalmaktır degıl mı ? kızların cogu daha lısede malesef kı bu kadar asagı bır yasa ındı bekaretlerını kaybedıp burda agalanıp duruyor..ve erkek ve kadın hıc bı zman esıt degıldır kadınalr erkegın kaburgasından yaratılmıstır ıste burdan anlasılacagı uzre bayanların bır takım özellıklerını koruması gerekıyor ama bu tabıkı sadece o zar olamamlı ınsan kalbının gusellıgını korumalı ınsan temız ruhlu oldugu surece bakıredır veya bakırdır ben buna ınanıyorum kalbın ruhun beynın aynı dogru uzerınde ılerlıyosa ıyılık ıcın yasıyosan bu dunyada hala temızsın...herkesın dıger aleme temız bır kalple gıtmesı umuduyla ...
17 Yorumla
Soran+1 yılbakirelik elden gittikten sonra istedigin kadar iyi ol o azabı öteki tarafta çekeceksin hiçbirşey bu durumu silemez bunun tövbesi yok, ne derseniz boş bu durumda
- +1 yıl
ben bekaretın olması taraftarıyım kızlar evlenmeden once kaybetmemelı fakat bunun yanısıra ruh gusellıgı temız kalplı olmakta cok onemlı kardesım ne kızlar var arakadan verıp dolanıyo ortalıkta ve sızın ruhunuz duymuyo bakıre kız aldım oh dıyosunuz ote yandan saflıgına temız dusuncesıne aldanıp sevdıgım erkek dıyıpte kaybedenler var bu konuda ıkı sınırı ıyı cızmek lazım bekaret onemlı ama hersey degıl bekaret sadece bayana masusu olmamalı
Soran+1 yılburada sıfır çin motoru alıpda bozuk çıkar diye ikinci el japon motoru almıyoruz, burada insanlardan söz ediyoruz ruh güzelligi yoktur bence bunu yapan insanlarda hani evlenecegi kişiyle ve sadece bir kişiyle ilişkiye giripte onlarla evlenenlere sözüm yok oysa buda yanlış ama her önüne gelenle bunu yapanları diyorum ben sence bu insanlarda ruh güzelligimi kalmıştır sadece zevk düşünmekten
- +1 yıl
bak ben onlardan bahsetmıyorum sevgılı kardesım:) onallr tabıkı yanlıs zevk amaclı zaten sex denen olay sadece zevk ıcın yapılırsa bunun degerı yok sex bence sevdıgınle bır butun olmaktır onu duygusal boyutta da hıssetmektır kaldı kı erkekte kızda cınsel ılıskıye gırmek zorunda degıl allah hep kulunu dusunmus kendını tatmın etme var kı bayan ıcın muhtesem bır kolaylık bekaretını bozmadan bu duygulardan kurtulabılır ama malesef kı ınsanlar cok doyumsuz ve bencıl yapımızda bu var aldıkca ısterız
Soran+1 yılöyle insanlık yanlış yolda ilerliyor
- +1 yıl
önemlı olan nefsımıze sahıp cıkabılmek asıl ımtıhan bu bu dunyada var olma cabamız bu nefıs muacedelesı etrafa bak her olayda aslında bu var bızım bu dunyadakı tek rakıbımız aslında nefıslkerımız arzularımız kım daha cok bu duyguları gormezden gelırse ıste onlar kurtulusa eren olacaklardır ..saygılar...:)
Bakirelik iki bacak arasında değildir...Buna tamamıyle katılıyorum...Ancak bakirelik bacak arasında değildir diyip her önüne gelenle yatanlarında yaptıklarını son derece yanlış buluyor ve bunu yapanlarında yalnızca kendini avuttuğunu düşünüyorum...Bence gerçek bakirlik ve bakirelik, bi hataya düşüp yanlış bişey yapmış olsa dahi sonunda gerçekten pişman olmaktır...
10 Yorumla
Aga buradaki kız cevaplarının %60'ı kalmıştır diyor.Her insan olayları kendi açısından değerlendireceğine göre buradaki ankete güvenmek gerek.Şimdi bakireyim diyen kızların %80'i de yalan söylüyordur.İşte hem sana hem bana kaldı mis gibi %10-12 eh artık bulmaya çalışacaz.Birazcık zor olacak ama hadi neyse :)
37 Yorumla
Soran+1 yıl:) her türlü bize aramak gerekiyor bu kızlar oranı çok düşürüyor :)
Soran+1 yılbakire kız aramaya hakkım olması içinde bakir olmam gerek yoksa ne hakkım var :)
Soran+1 yılsonuç negatif derken? bakirim ben
Soran+1 yıl:) benim sevdigim kızdan başkasını düşünecek gözüm yok ona bile cinsel yaklaşmam
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
6Cevap
+1 yılBakir kız olsa nolur olmasa nolur? Sen onu sevdikten sonra önemli mi o salak zar? Belki de çok mutlu olucaksın. Azcık aşın böyle şeyleri. Devir değişti bilmemne diye değil bu dediklerim. Ama insan böyle ön yargılı olmamalı birini tanırken. Bu bi engel olmamalı yani.
213 Yorumla
Soran+1 yılamaç o ince zar değil benim sevdigime başkasının dokunması, dokunabilmesi insana koyan şey bu işte
- +1 yıl
çok haklısın belkide sırf bu yüzden hayatının aşkını ömür boyu mutlu olacagın bir insanı elinib tersiyle itmiş olacaksın hiçbir zaman önyargılı olunmamalı ınsanlara karşı
- +1 yıl
Herkesin geçmişi olur. sen sevdiğinin sonu olmaya bak. biz insanları tanıdıkça doğru kişiye yaklaşıyoruz diye düşünüyorum. bir nevi filtre gibi. sen o kızla birlikteyken mi dokunuyor başkası sevdiğine? hayır. geçmiş seni ilgilendirmez. o şu an seni seçti demektir. biraz mutlu olmaya bakın ya of. her bi boku dert etmeyin.
Soran+1 yılevet amaç ahlak ben sürekli aklıma gelen şeylerle mutlu olamam
- +1 yıl
bok bulur? sen nerde yaşıyosun bilemedim. ben de bakire değilim. çok güzel bir ilişkim de var. ve o benim ilkim. ama allah korusun biz ayrılırsak benim sonradan birlikte olcağım adam sizin gibi bekareti önemsemeyen, mutlu olmayı takan biri olucaktır. benim diğer örümcek kafalılarla zaten işim olmaz.
- +1 yıl
laf sokma kasıntılığına tüküreyim. he kardiş he.
- +1 yıl
Mutlu olmayı takan biri bekareti nasıl önemsemez? İnşallah ayrılmazsın ama benden sana bir ip ucu. Erkekler bayanda istedikleri herşeyi aldıklarında başka bayanalr aramaya başlar. Kimisi bu evlenmeden bana da verdi, bundan karı olmaz diyip bekaretini bozdukları bayanı bile yüz üstü bırakabiliyor. Öyle hayvanlar var. Elini çabuk tut da nikahı bas diyeyim...
- +1 yıl
bizim aile yapımız öyle değil. tabiki de önümüze gelenle yatmıyoruz. benden istediği şeyi aldı. uzak mesafeli bi ilişki yaşıyoruz. o istanbulda. ben ankaradayım. eğer istediği şeyi almış olsaydı, bakkala gitmeye üşenen insan her hafta ankaraya gelmezdi. orda da bi sürü kız var. yargısız infaz yapmayın her erkek için aynı konuşmayın. bu senin için öyle olabilir ama genel konuşup herkesin başını yakma. ben sevgilimle yattım pişman değilim mutluyum.
- +1 yıl
işte benim evleniceğim adam o kafada olmaz zaten. soru soruyorsunuz ama farklı cevapları kabul edemiyorsunuz.
- +1 yıl
alakası yok. sizin gibi at gözlükleri olan geleneksel yobazlarla daha fazla konuşmıcam.
+1 yılbakıreyım bakır olmayanı da ıstemem kım ne derse desın.Benım çocuklarımın babası öyle her gelenle yatmış kalkmış biri olmamalı !
145 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru bir söz keşke herkez aynı düşüncede olsa da bizde gözümüz kapalı güvenebilsek
- +1 yıl
aynen.
- +1 yıl
Vay be. Ne güzel. Ben aksini düşünüyordum.
Şu aralar kız arkadaşımın başından kötü bişeyler geçtiğini öğrendim de. Üzgünüm.
Hani bazen diyorum ki keşke bende bu tip hatalar yapsaydım, bakir kalmasaydım da onu kabul edebilseydim. Ama şimdi kabul etsem de sağlıklı bir aile kuramayacağım onunla. Her kavgada ortaya gelecek... Böyle düşünüyorum. Meğer bakir erkek arayan da varmış. Bunca sene toplumun gaza getirmesine karşı koymak zordu. Bu yüzden taktir edilmek hoşuma gitti. Sağolasın. - +1 yıl
İnşallah sen de hak ettiğini bulursun.Merak etme zaten herkes hak ettiğini bulucak.
- +1 yıl
++++++rep
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bakireyim ve etrafımdakiler tanıdığım kızlarda hep bakire ve evlenirkende bakireydiler senin yaşadığın yeri bilemem ama bazıları önemsemiyo öyle şeyleri oda var bitane bakire olmayan birile evlendi akrabalardan biri ama kız evlenmeden önce sölemş oda kabul etmiş ama şmdi ayrıldılar bence herkes kendini evlenceği kişiye saklamalı yoksa her tartışmada bu konu açılıcak
61 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakır erkeklere denır.bakırede kızlara.nıye olmasın sen yattıgın her kızla bır goruyorsun dıgerlerınıde...benım bu zaman kadar 1 sevgılım oldu ona da sevgılı denır mı bılmem lıse yıllarında oldu.bır erkek elıne dahı degmedım bu zamana kadar.neden dıye sorarsan aşkları flortlerı goruyoruz hepsı cınsellık uzerıne bırbırlerını kullanma amacları.flortt ıstemıyorum gorucu usulu olucak ınsallah.
42 Yorumla
Soran+1 yılinş en doğrusunu yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılteşekkurler.hayırlısı
bakire kız çok var doğru insanı bulabilene.. ben mesela kimseyle öpüşmedim bile öpüşmek istemedğimden değil kendimi eşime sakladığm için ufak ayrıntılara erkekler onem verır ve ne kadar namuslu olursan o kdr baş tacı olursun ;)
103 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın ama senin gibi düşünmeyen çok insan var keşke herkez senin gibi düşünse
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde cinsellikle ilgili hiç bir soruya yanıt vermediğimden bu soruya gizli cevap vermeyi uygun buldum. Evlilik öncesi bi şey yaşamadım ve yaşamayıda düşünmüyorum. Çevremdeki bir çok arkadaşmda böyle. Gerek erkek gerekse kız. Sahi siz nerde yaşıyosunuz ya ?
13 Yorumla
Soran+1 yılbenim yaşadıgım yerdede böyle durum yok benim bu konuyu açmamdaki amaç bu sitede sürekli merak edilen konular yerine cinselligin zina boyutundan bhsediliyor ben bu nedenle konuyu aaçtım
Cevap sahibi+1 yılHala bakire kız kaldı mı acaba diye sorduguna göre var demek ki
Soran+1 yılhayır bende bakir im bu sitede sürekli söylenen şeylerden sonra artık çevremdeki insanlarında yaşanmışlıkları olabilir diye tereddüt ettim ve burada sorayım dedim ilerde biriyle hayatımı birleştirecegim zaman böyle durumlarla karşı karşıya kalmak istemiyorum
+1 yılSen bakirmisin?Öyleysen eyw temas bile yaşamamış birini ara ama yok yemediğin nane kalmamışsa hakkınmı temizini almak sence?
12 Yorumla
Soran+1 yılişte özellikle yukarıda yazdım, ben doğru bulmuyorum diye doğru bulmadıgım şeyide yapmamışımdır
- +1 yıl
İyi sorun yapma ölese herkes hakkettiği kadarını almalıdır hayatta bu hernekadar mümkün olmasada erkeklere çifte standart yapılmış oluor olsada.
kaldi ama dogru yerde aramak lazim. Bende dogru bulmuyorum evlilik öncesi iliskiyi isterse buna geri kafalalilik desinler umrumda bile deyil bu benim düsüncem.
36 Yorumla
+1 yılSen bir turksen bu soruyu sorman cok normal cunku biz azerilerde bakire olmayanlar var mi diye sormak uygun her bir genc ahlakli kiz bakiredir bu soruda hic sorulmayacak kadar utancverici azerbaycanda olsan anlardin
23 Yorumla
Soran+1 yılben bu soruyu sadece Türkiye nin bir genellemesi olarak sordum, buradada bir utanç kaynagı ama bu hatalara düşenleride çok yargılamamak gerek önemli olan bundan sonrakilerin böyle hata yapmaması
- +1 yıl
Evet olabilir
İyi akşamlar. emin ol bakire kız çok var. ben ilk kez bir erkekte çıkmaya başladım. küçük seyler yaşadık su an işleri ciddiyete dökmeye başlamak istiyoruz.
00 Yorumlaevlendiğimde eşim bakireydi bugünkü aklım olsa bakire birisiyle evlenmezdim kesinlikle
20 Yorumla
+1 yılkızlar bakir olmaz bakire olur.
erkekler bakir olur.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakir erkek kaldıysa bakir kız da kalmıştır merak etme. Doğru orantı
50 Yorumlaben değilim ama hemcinslerimin bazıları (hepsi değil ) herşeyi yapıyor sadece bakireliklerini vermiyorlar o nasıl olacak sizce onlar bakiremi
01 Yorumlabikere kız bakir olmaz bakire olur.. erkeğin milli olmamışına denir bakir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsabah bir konu acmistim bununla ilgili link veremiyorum gerci burda ama ask bolumunde bulabilirsin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire değilim, ileride eşimin de bakir olmasını istemem ...
19 Yorumla
Soran+1 yılzaten istesen anormal olur
Cevap sahibi+1 yılben eşimin deneyimli bu konuda kendini yetiştirmiş bir birey olmasını isterim , ya bunu hep soyluyorum evlenicegım kişiye saklıyorum kendimi deyip ya evlenmez sen o zaman ne olacak sonsuza kadar bakir mi kalacaksın erkeğin bakir kalması sacmalık
Soran+1 yılbakir kalmak isteyen erkekler varsa hala kızların bunu örnek alması gerek, deneyimli olupta hemen zevkemi gelmek gerek kişi sevdiginin bu durumları göz ardı etmez hemen
Cevap sahibi+1 yılya ben sunu anlamıyorum neden hayatım boyunca tanımadıgım sevgili eşime saklayacagım ki kendimi, kabul ederse boyle kabul eder, etmezse eyvallah :)
Soran+1 yılo zaman eyvallah der gider hayatta başarılar
Cevap sahibi+1 yıleyvallah deselerdi bu kadar garanti konusmazdım cogunlukla ben eyvallah diyorum ya etraf adam dolu, ve hepsi illerigörüşlü bacak arası yerine kafaya bakıyorlar
Soran+1 yılsen kendince haklı, doğru olana göre yanlışsın ben nedesem boş sen boşver beni bildigini oku zaten öyle yapacaksın
Cevap sahibi+1 yılsen bakir misin erdem ? sadece evet hayır de ona gore cevap yazıcam zaten bakir değilsen, bu knuda cevap vermeye hakkın olmaz
+1 yılbu dünyada tek şeyin çaresi yok ''ruh o*luğunun'' gerisi önemsiz ...
10 Yorumla
+1 yılçok şükür hiç ilişki yaşamadım
20 Yorumla
+1 yılBence çok haklısın evlenmeden önce olmaz yani.
30 Yorumlabaşımıza taş yağacak kızlar eyice kudurdu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaldı tabi ki benim tüm kız çevrem bakire
10 Yorumla
+1 yılbakir erkek kaldıysa ondan da kalmıştır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Var olmazmı
01 Yorumlavar
20 Yorumlaben varım
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı