Türkiye de bakire kız hala var mıdır. Ben 25 - 29 yaşlarında bile var olduğunu sanmıyorum ama 18 - 24 yaşlarında var mıdır?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Türkiye de bakire kız hala var mıdır. Ben 25 - 29 yaşlarında bile var olduğunu sanmıyorum ama 18 - 24 yaşlarında var mıdır?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Var tabiki bazı şehirler çok bozuk düşük ihtimal sadece
Nasıl düşük ihtimal bazı şehirler bozuk? O bozuk dediğin şehirler mi düşük ihtimal anlamadım.
Hayır sanane yani? Bakire olmasa ne olsa ne?
Ne demek sana ne kendim bir şeyler yaşamış olsam da böyle birini istesem terslersin tamam da. Yaşamamışım neden istemeyecek mişim? Siz yaşayınca iyi oluyor ben yaşamamışım çok mu?
Kimse vermemiş sana 😂 olabilir sen yaşamadın, o yaşamadı. Sen yaşamadın diye başkası yaşamaya hakkı yok mu? Sanane yani o kişiye özeldir.
Kardeşim ben yaşamamış birini istiyorum denk gelecek mi bilmiyorum. Hayır yani neden benim böyle birini istemem bu kadar kabullenilemiyor?
Yıl 2024 arkadan veren çok. Sana da onlardan biri gelecektir hoşçakal
Anal yani? Sen herhalde arkadan çok verdin ki biliyorsun.
Var tabiki burdakiler bakire olmayanlar işte bu kadar azlar
Zeka kokan sorularda bugün
Kimse yoksa ben varim 18 yas😄
Genellikle de 19 yaşına gelince bekaretini kaybediyor ya?
Allah şaşırtmasın kimseyi buyuk konusmak istemem ama evlenmeden kimseyle bisey yasamam. Bugune kadar da kimsenin elini bile tutmadim
Amin Allah kızlarımızı bütün yanlış yollardan kurtarsın.
Amin erkeklerimizi de
Erkekler zaten böyle bir şeye niyetleniyor ya onlar da aceleye getirerek yanlış yola giriyorlar.
Evet
Zaten tokalaşma bile olsa elime kız eli değdi e kızlara sarılmışlığım çocukken kızın birini yanaktan öpmüşlüğüm bile olmuştur. Lakin dudaktan öpüşmedim hiç daha da ilerisi zaten olmadı.
😂
Iyi
Ne iyi?
Oylesine dedim
Özel olmayacaksa tesettürlü müsün?
Degilim
Değilim deyip geçtiğine göre sen kesin kapalısın kapalılar sadece böyle kısa cevaplar veriyor o da tahminimce konuşmak istemediğindendir.
canım miyim ben kapali olsam kapaliyim derim
Var tabiki
Ne kadardır az mıdır?
Hayır daha fazla burada bakire arama burada azdır bakire
Yo buradan arama derdinde değilim de öpüşmemiş kız var mıdır?
Tabiki var kardeşim nasıl bulamıyorsunuz hayret dışarı güzel kapalı belli temiz kız kaynıyor
Ya ben ciddi sordum neden ironi yapıyorsun?
Bende ciddi cevap verdik zaten ironi yok
Ya nasıl o zaman temiz kız kaynıyor? Nasıl dışarı güzel kapalı kimler kapalı mesela? Ya Allah aşkına kafa bulmayı bırak hiç mi öpüşmemiş kız yok bu memlekette?
Ben oruçlu oruçlu öpüşmemiş kız nerde diye mi düşüncem😂benim derdim değil ha haa
Orucunuzu açmadınız mı daha biz açtık?
Çevrende hiç görmüyor musun yolda yürürken filan?
Daha açmadık bekliyorum 15 dk var
İyi Allah kabul etsin.
Sen yolda yürürken görmüyor musun böylelerini ben adım başı görüyorum öyle olunca da sormuyor değilim yani.
Evet var ne oldu
Varsa da çok az sanırım öyle mi?
yok herkesi elden gecirdim
Evet varlar
Kaldı