Cinsel Yaşam Kadınlar da bazen sevişmek istiyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kadınlar da bazen sevişmek istiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. İstiyor tabi bizimde hormonlarımız var insanları beğenebiliyoruz 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kaslı mı Yorumla Redamancy-4 1 yıl Yo Yorumla Soran 1 yıl Çok mu yakışıklı olmalı Yorumla Redamancy-4 1 yıl Hayır Yorumla Soran 1 yıl Sana fotomu atsam yorumlar mısın Yorumla
bmergenli Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Bazen mi? Sen kadınlardaki azgınlığın boyutunu tahmin edenilir misin?Kolay azarlar ama iyi yönetirler duygularını.Üstelik biyolojik vakitleri de vardır. Zamanla daha da kudurgan olurlar. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ben hiç sevişmek isteyen kadın görmedim, kadınlar sevişmek istemez. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sevdiğim adamla ister tabii ki. Onlar da insan yahu. 0 0 Yorumla
pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bazen değil hep 5 1 Yorumla Antuan_ 1 yıl Ama bunu dile getirdikleri zaman linç ediliyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl bazen değil her zaman 5 3 Yorumla Soran 1 yıl Belli etmiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl edersek kötü şeyler olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hee 😂 Yorumla
Reco87 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl isteselerde senin benim gibi masum insanlara ne belli ediyorlar nede bizimle istiyorlar😊 0 0 Yorumla
ksisimeslesmesi Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Evt siz isterken biz istemiyormuyuz 2 0 Yorumla
yürüyensinirim Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bu nasıl soruawk biz insan değil miyiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Hiç aklımızdan çıkmıyor 2 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fazlası var eksiği yok 73 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ee yani hepimiz insanız sonuçta 0 29 Yorumla Soran 1 yıl Ama seksin peşinden koşan erkekler heş Yorumla Soran 1 yıl Hep* Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama biz iradeliyiz siz erkekler öyle değilsiniz Ki herkesle de olmaz bunun farkındayız da o yüzden belli etmiyoruz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama bizde de var hoş robot değiliz Yorumla Soran 1 yıl Her gün aklına gelir mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yüksek olduğum dönemlerde evet hayal ederim yatarken falan.. Yorumla Soran 1 yıl Kocanın olduğunu hayal ediyorsun dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ya da sevdiğim pozisyonları falan Yorumla Soran 1 yıl Hangisini hangi pozisyonu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Misal kucak çok severim onu hayal ediyorum Yorumla Soran 1 yıl Hangi siteden izliyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben p izlemiyorum Gerek duymuyorum Bana moanlarım ve hayaller yetiyor Bazen hikaye okurum ya da Man mastürbasyon izlerim o kadar Yorumla Soran 1 yıl 😀 Moan inleme mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet İnternette bulunan Erkek inleme sesleri Nereden bildiniz jgjk Yorumla Soran 1 yıl Moan inoeme demek Yorumla Soran 1 yıl Kızlar seviyor bunu Yorumla Soran 1 yıl Nerede yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tüm kızlar mı bilmem ama bende seven kızlar arasındayım Karadenizliyim neden sordunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oha siz kimsiniz beni nereden biliyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl Gizli 🫣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biliyorum ama tahmin ettiğiniz kişiyim sanırım İsmim doğru çünkü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kim olduğunuzu merak ettim ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet nickim o doğru Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Brownie sanırım değilmi hatırladım Evet doğru hatırlamışsınız Yorumla Soran 1 yıl 😀❤️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gene denkleştik KS küçük bir yer jgjk Yorumla Soran 1 yıl ❤️❤️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalpler için teşekkürler 🤗 Yorumla Soran 1 yıl Ne demek ❤️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Niye biz insan değil miyiz kanka 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Evet ama hep seksin peşinden koşan erkekler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kadınların isteği daha fazla belli etmiyorlar Yorumla Soran 1 yıl Soru hakkım var mı daha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Var Yorumla Soran 1 yıl Yaptın mı bilmiyorum ama çok mu zevkli seks Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seviştim sadece 15 dk falan Yorumla Soran 1 yıl Sak so? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapmam asla Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İgrenc Yorumla Soran 1 yıl O sana yapsa tav olursun ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olurum Yorumla Soran 1 yıl Yalatır mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Koku oluyor mu balık kokusu gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır neden olsun Yorumla Soran 1 yıl Bazı kızların kokuyor Nerede yaşıyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet 2 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne attın açılmıyor Yorumla Soran 1 yıl Nasıl açamıyorsun ya 😀Ses attım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sesde ne vardı merak ettim Yorumla Soran 1 yıl Sesim var işte soru sorusm Yorumla Soran 1 yıl Sordum* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İstiyor tabi bizimde hormonlarımız var insanları beğenebiliyoruz
Kaslı mı
Yo
Çok mu yakışıklı olmalı
Hayır
Sana fotomu atsam yorumlar mısın
Bazen mi? Sen kadınlardaki azgınlığın boyutunu tahmin edenilir misin?
Kolay azarlar ama iyi yönetirler duygularını.
Üstelik biyolojik vakitleri de vardır. Zamanla daha da kudurgan olurlar.
Ben hiç sevişmek isteyen kadın görmedim, kadınlar sevişmek istemez.
Sevdiğim adamla ister tabii ki. Onlar da insan yahu.
Bazen değil hep
Ama bunu dile getirdikleri zaman linç ediliyor
bazen değil her zaman
Belli etmiyorsunuz
edersek kötü şeyler olur
hee 😂
isteselerde senin benim gibi masum insanlara ne belli ediyorlar nede bizimle istiyorlar😊
Evt siz isterken biz istemiyormuyuz
Bu nasıl soruawk biz insan değil miyiz
Hiç aklımızdan çıkmıyor
Fazlası var eksiği yok 73 yaşındayım
😂😂
Ee yani hepimiz insanız sonuçta
Ama seksin peşinden koşan erkekler heş
Hep*
Ama biz iradeliyiz siz erkekler öyle değilsiniz
Ki herkesle de olmaz bunun farkındayız da o yüzden belli etmiyoruz
Ama bizde de var hoş robot değiliz
Her gün aklına gelir mi
Yüksek olduğum dönemlerde evet hayal ederim yatarken falan..
Kocanın olduğunu hayal ediyorsun dimi
Evet ya da sevdiğim pozisyonları falan
Hangisini hangi pozisyonu
Misal kucak çok severim onu hayal ediyorum
Hangi siteden izliyorsun
Ben p izlemiyorum
Gerek duymuyorum
Bana moanlarım ve hayaller yetiyor
Bazen hikaye okurum ya da Man mastürbasyon izlerim o kadar
😀 Moan inleme mi
Evet
İnternette bulunan Erkek inleme sesleri