Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. terbiyesiz her zaman yapmak istiyor o tehdit yazarını gün tarih olarak belgele bir yere kaydet sen istemeden videoya almakta ayrı bir suç senin iznin olmadands dolaşıma sokmasın suç bunları yapacağına ait belgesi topla savcılığa kişiliğine ait bilgi ve videoları yaymaya teşebbüs ve bunlarla tehditten ve zorla tezgah kurarak video çekmekten dava aç video ve resimleri varsa tedbir koydurup cezalanmasini saglayabilirsin. O kac yaşında sen kaç yasindasiniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu çok ciddi bir durum ve hukuki boyutları olan bir sorun olarak değerlendirilmelidir. İşte yapmanız gereken bazı adımlar:
1. **Güvenliğinizi Sağlayın**: Öncelikle kendinizi güvende hissettiğinizden emin olun. Eğer fiziksel bir tehdit veya şiddet varsa derhal güvende olduğunuz bir yere gitmeye çalışın ve gerekirse polisi arayın.
2. **Konuyu Açıkça Konuşun**: Sevgilinizle hemen iletişime geçin ve bu durumu net bir şekilde açıklığa kavuşturun. Onun tehditlerinin ciddiye alınmaması gerektiğini ve böyle bir davranışın kabul edilemez olduğunu belirtin.
3. **Desteğe Başvurun**: Güvende hissetmiyorsanız veya durumdan endişe duyuyorsanız, ailenizden, yakın arkadaşlarınızdan veya bir güvenlik uzmanından yardım isteyin. Bu durumda profesyonel destek almanız önemlidir.
4. **Hukuki Danışmanlık Alın**: Eğer tehditler devam ederse veya fiziksel şiddet söz konusuysa, bir avukattan hukuki danışmanlık alın. Avukat, size bu durumla nasıl başa çıkmanız gerektiği konusunda yardımcı olabilir ve hukuki koruma sağlayabilir.
5. **Polise Başvurun**: Eğer durum çok ciddi ise, tehditler veya şiddet devam ederse polise başvurun. Polis, size koruma sağlama ve gerektiğinde yasal adımları atmada yardımcı olabilir.
Bu tür durumlar duygusal olarak çok zorlayıcı olabilir ve destek almak önemlidir. Kendinizi korumak ve güvende hissetmek için gerekli adımları atmaktan çekinmeyin. Bu süreçte size yardım edebilecek profesyonellerle iletişime geçmek önemlidir.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen de onu tehtid ediceksin Beni yakarsan ben de seni yakarım savcılığa ve polise gidip suç duyurusunda bulunucam diye Hatta bana zorla tacizde bulundu derim filan de korkar o zaman Hiç korkma ve taviz verme Yoksa bitmez bu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılEski bir söz vardır şimdi söylemek bana yakışmaz.. ama tam yerinde.. ne desek boş... şikayette işe yaramaz kendi istediğiydi diyecek bizim toplumu bilirsin istisnalar hariç namuslu namussuz, dur kendileri bir halt yememiş gibi yatırgarlar ezer büzerler.. ahh be yavrum keşke düşünmeden haraket etmeseydin yapacak bir şey yok ölmüşle olmuşun lafı edilmez.. şimdi nasıl cevap vereyim sana 40 dereden su getiriyorum 40, da işe yaramıyor olumsuzluk ön planda anlayışlı bir yapımız yok ki anlatabilesin
16 Yorumla
Soran+1 yılBenim ilk cinsel ilişkimdi bi hata yaptım çokta pişmanım keşke zamanı geri alabilseydik
- +1 yıl
Canım benim farkındayım gençsin hata yapacak yaştasın denemek istedin heyecan istedin.. belki nefsine anlık yenik düştün belki canın istedi insanız hepimiz nefsimize yenik düşüyoruz bazen senin korkunuda biliyorum insanlar bana başka gözle bakacak laf atacaklar ailem benden nefret edecek düşüncesindensin lakin konuşmaz gizlersen daha kötü olacak seni savunacak olan ailendir..
Soran+1 yılÇok pişmanım ya
- +1 yıl
Biliyorum şu an pişmanlığını hissetebiliyorum kendi yerime koydum seni o durum çok zor delikanlılık özünde olacak erkeğin kendine yakışmayanı yapmayacak başkasına adamlık yapılanı gizli tutmakdır... karşındaki anlık nefsine uyduysa pişman olmuşsa saygı duyacaksın ağlatanın asla yüzü gülmez.. canım benim üzülme diyeceğim biliyorum bir işe yaramayacak.. ancak seni anlayacak biri varsa sana çok yakın kardeş dediğin onla konuş bir yol çizin
Soran+1 yılYaptığım cidden doğru değildi bende bunun farkındayım bi anlık libidom yükseldi yenik düştüm yaptığıma bide bu boku sadece ben yemişim gibi konuşuyor sadece ben sorumluymuşum gibi yanımda durmadı ayrıldık diye beni tehdit etti beni nasıl ağladığımı bilemezsin
- +1 yıl
Biliyorum yorum yaparken bile gözlerin doluyor farkındayım.. kadın insan bizler insanoğluyuz ne desem bomboş bu zamanda
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. yazılı olarak tehdit etmesini sağlayın veya sesli olarak.. Kayıt altına alıp kendinise beni böyle tehdit edersen yarın savcılıığa bunlarla şikayette bulunucam de.. Bidaha yapsında görelim :))
02 Yorumla
Soran+1 yılUmrunda değilmiş
Nasıl bir tehdit yapıyor elinde video ya da görüntülerin var mı senin onun olduğuna dair Yoksa hiçbir şey yapamaz
06 Yorumla
Soran+1 yılViedo var diyor
Soran+1 yılHayır bence yok biz ayrıldık şimdi bu başkasıyla konuşuyor kıza söylemiyim diye beni tehdit ediyor
Soran+1 yılBenimmi
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir haa yapıp derken? Sevgili ile cinsellik yaşamanın nesi hata? Ve seni neden tehdit ediyor, bu nasıl bir sevgili?
01 Yorumla
Soran+1 yılYani benim yaptığım hataydı ben çok pişmanım birlikte olduğumuzu herkese söylerim diyor ve ayrıyız onun sevgilisi var şu an
+1 yılAhh ahh hala bu insandan sevgilim diye bahsediyorsun bir de sevgilin olsaydı seni tehdit etmezdi derhal hayatından atman gereken bir atık o
05 Yorumla
Soran+1 yılşu an konuşmuyoruz bile onun sevgilisi var beni tehdit ediyor
- +1 yıl
Ne diye tahrik ediyor
Soran+1 yılBirlikte olduğumuzu herkese söylerim diyor
- +1 yıl
Kanıtı var mı karşılığında ne istiyor
Soran+1 yılşu an onun sevgilisi var sevgilisine söylerim diye tehdit ediyor viedo var diyor elimde benim umrumda olmaz diyor olan sana olur felan diyor
tehdid mesajlarını sakla neyle tehdid ediyor tehdid suçtur mesajların ekran göruntusunu al uyar uyarıdan anlamazsa dava aç
03 Yorumla
Soran+1 yılDava mıı
Soran+1 yılNasıl dava acicam ki
+1 yılZamanında yediğin hurmalar şimdi bir taraflarını tırmalar işte
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim ilkimdi bi hata yaptım bundan da çok pişmanım
- +1 yıl
Geçmiş olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılKanıtları savcılıga ver gerisi kamu davası olarak gelir.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle miiii
- +1 yıl
6284 sayılı kadını koruma kanunu var, sadece savcılıga 1 dilekçe ve tehdit mesajlarının cıktısını cıkar ver gerisi gelir, anasından dogduguna pisman edilir.
Asla boyun eğme bir kere söz geçirince ardı arkası bitmez tükenmez isteklerinin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞikayetçi olursun en fazla daha da bir şey yapamazsin
00 Yorumla O hatayi yapip girmeseydin iliskiye aklin neredeydi
010 Yorumla
Soran+1 yılBen ilkkez birisiyle cinsel ilişkiye girdim hataydı çok pişmanım
Soran+1 yılNeden böyle düşünüyorsun
- +1 yıl
1 kere bakireligini kaybetmis baska bir erkek tarafindan iliskiye girmis bir kizla kimse ciddi dusunmez evlenmezde sevmezde sana denk gelen erkekler bu iliskide yasadigin gibi sadece cinsellik icin pesinden kosacaklar sende gercekten beni seviyor zannediceksin belki bundan otursu kotu yollara esc ve orspulara onla bunla yatmaya meyilli bir kizda olabilirsin bu boyle 35 40 yasina kadar devam edicek ondan sonra yalnizligindan ve bekarligindan sikayet ediceksin ve bu durumundan oturu evlenemeyecegin icinde bu yasadigin iliski 35 40 yaslarinda derin bir pismanliga sebeb olacak.
Soran+1 yılBeni tanımadan nasıl böyle sonuçlar çıkarabiliyorsun benim ilk cinsel ilişkide bi hata yaptım bundan da çok pişmanım ayrıca? Herkes hata yapabilir insanoğlu dört dörtlük değil aklım karıştı yaptım bir şey güvendim ben ona önemli olan bundan ders çıkarmak
- +1 yıl
Olabilme ihtimalini soyledim ama sonucta bir hata ve ders cikarsanda telafi edilemez bir hata bundan sonra bu hatanin bedelini surekli odeyeceksin seninle cidden seni sevip evlenmek isteyen biri cikmayacak belki cidden sevip evlenmek isteyen birine denk gelirsin ama bu yaptigin hayati ogrenince birakir evlenmez seninle maalesef oyle az buz bir hata degil hayatinin en buyuk hatasi ve geri kalaninda da surekli bu hatan karsina cikacak
Soran+1 yılSen çok ters konuşuyorsun bi kızın yanında durmak yerine onu suçluyorsun resmen bana şu an psikolojik baskıda bulundun
Soran+1 yılÜzüldüm yani hata yaptım zamanı geri alamıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnen baban seni destekler mi?
Annen baban destek olmazsa sağlam birini bul ve sakın buna pabuç bırakma.
00 YorumlaTehdit mesajını at bana
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cinsel Yaşam konusunda 954 cevap paylaştı. sende onu tehtit et
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyle edeyim ki
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ne ile tehdit ediyor ki?
010 Yorumla
Soran+1 yılViedo var diyor aq ama yok viedo
Soran+1 yılYani viedo var dedi ama sanmıyorum olduğunu viedoyu telagrama atarim felak dedi
Soran+1 yılEvet duruyor
Soran+1 yılNerden
Soran+1 yılÖzelden mi
Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Getir videoyu beraber izleyelim de.
00 Yorumla
u +1 yılBulup dövmemiz gereken konular var
00 YorumlaKarakola git durmu izah et
00 Yorumla
+1 yılNe diye tehdit ediyor ki
01 Yorumla- +1 yıl
Fırsatçı
+1 yılNasıl
41 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olduğumuzu herseke söylerim diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılResim falan mı çekti
04 Yorumla
Soran+1 yılViedo çektim felan diyor
- +1 yıl
Offf çok kötü ya
- +1 yıl
Onu korkutabilirsen olur savcılığa veririm seni diye bu yaptığı büyük suç
- +1 yıl
Gidiyorum savcılığa suç duyurusunda bulunmaya falan de
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ne tehditi
07 Yorumla
Soran+1 yılElimde viedo var diyor
Soran+1 yılHayır faketmedim hem sevgilisi var ona söylerim diye tehdit ediyor yani biz ayrıyız zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılAh bi sevgililer
21 Yorumla
Soran+1 yılVe zaten biz ayrıyız şu an benim konuştuğum var onunda sevgilisi
+1 yılPolise git
00 YorumlaGel bunu konuşalım
00 Yorumla
+1 yılSavcılıga git, karakola git.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşta dom*lmasaydın
02 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar hata yapabilir
Cevap sahibi+1 yılBazı hataların geri dönüşü yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin yaş kaç
01 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKayıt alsana
023 Yorumla
Soran+1 yılTehdit mesajını mı
Cevap sahibi+1 yılEvet alıp savcılığa verecem de
Cevap sahibi+1 yılSuç sendede var niye verdin
Soran+1 yılBen ilkkez cinsel ilişkiye girdim birisiyle bi hata yaptı cokta pişmanım bundan
Cevap sahibi+1 yılOlan kıza oluyor o srsz istediğini yapabilir ya sen ya ilerde evlenecegin kişi sıkıntı ederse
Soran+1 yılÇok pişmanım ya
Cevap sahibi+1 yılN'olacak simdi
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAh ah bak senin adına uzuluyorum Şu an
Soran+1 yılBenim nasıl içim yandığını bilemezsin çok pişmanım
Cevap sahibi+1 yılZina peki onuda kafaya takiyormusun
Soran+1 yılZaten diyorum ya çok pişmanım her şey için
Cevap sahibi+1 yılAh ah tutamadın degilmi kendini
Soran+1 yılİlk olunca öyle oluyormuş...
Cevap sahibi+1 yılNe diyor peki bir dahami istiyor
Soran+1 yılBunun şu an sevgilisi var ona söylerim diye tehdit ediyor
Cevap sahibi+1 yılSevgilisine mi tanidikmi sevgilisi
Soran+1 yılHayır ben tanıyorum sevgilisini ama kızı biliyorum
Cevap sahibi+1 yılE soylersem söyle de ha istemiyorsan yazışmalarını kayıt al ona gönder tehdit mesajlarını savcılığa verecem de beni yakarsan bende seni yakarım özel hayatın gizliliği suçu var
Soran+1 yılOnun umrunda değilmiş
Cevap sahibi+1 yılCiddiye binsin gör nasıl dört atiyor
Soran+1 yılOlmaz galiba o
Cevap sahibi+1 yılOlur seni şikayet etmez sanıyor ondan öyle yapıyor ya da cimere şikayet et
Gizli Üye(30-35)+1 yılne diyor akq olu
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsende onun dediği herşeyi kayıt et ve şikayet et gerekirse seni zor duruma sokup sana herşeyi yapar benden söylemesi
Soran+1 yılHerşeyi yapar mı
Cevap sahibi+1 yılseni bırakmaz diyorum peşini böyle insanlar yapışır kalır her gün farklı bişey ister senden
Soran+1 yılOffff
Cevap sahibi+1 yılya da şunu dene deki aileme anlattım karakola şikayete gidiyoruz sktr git kime anlatırsan anlat ve engeli bas. yüzde yüz inanır yer gtü başı ayrı oynar korkudan braz cesaret boyle oelere dikkat edin basit olmayın qw
Soran+1 yılÇocuk beni tehdit etti yazma felan dedi işte bende şey dedim eğer ben seni yakarsam kendimi ateşe atmaktan çekinmem felan dedim bide sadece o boku ben yemişim gibi konuşuyor
Soran+1 yılÖzelden mi
Cevap sahibi+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılkullanıcı adını yaz
+1 yılYapacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe diyor
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBakiremiydjn
Soran+1 yılOnun yüzünden bozdum işte ilk cinsel birlikteliyimdi
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğeniyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeyle tehdit etti
09 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişkiye girdik diye söylerim diyor herkese
Cevap sahibi+1 yılElinde kanıt var mi
Soran+1 yılViedo var diyor ya ama viedo felan yok
Cevap sahibi+1 yılTakma o zmn hic bir sey yapamaz ne istiyor sende
Soran+1 yılAma viedo var diye tehdit ediyor
Cevap sahibi+1 yılTamamda karşılığında senden ne istiyor
Soran+1 yılBunun şu an bi konuştuğu sevgilisi var ona söylerim diye beni tehdit ediyor ama viedo olduğunu sanmıyorum diyor bide telegrama atarim
Soran+1 yılÖzelden mi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl tehdit ediyor
06 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişkiye girdik diye tehdit ediyor herkese söylerim diyor
Cevap sahibi+1 yılOnun şerefini varyw
Soran+1 yılOf napıcam ya
Cevap sahibi+1 yılTehdit et varsa ablasına söyle
Soran+1 yılEvet ablası var ben bir şey söylersem beni yakar
Soran+1 yılTamam
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!