Cinsel ilişki sırasında korktuğum için sevgilim bana kötü davranıyor, ne yapmalıyım?

Cinsel ilişkiye girmeden önce kendime diyordumki çok güzel yapacağım benim gibisi ni bulamayacak falan diyordum ama öyle olmadi. İlk defa cinsel ilişkiye girdiğimde çok korkmuştum kiyafetlerimi çıkardığım zaman titriyordum bana yan don dediğinde korkudan ne dediğini anlayamadım kafam karıştı ve yanlış bir hareket yaptım. O da bağırdı bu yana don dedi. Neden bu kadar anlayışsız benim iltifat duymaya ve elimin tutulmasına en çok ihtiyaç duyduğum anda bana böyle davrandı. İkinci kez yine çok korktum ama ilkinden daha azdı. Ona dedim ki arkadan asla girme çünkü çok acıyor dayanamam ben o da tamam dedi. Sonra ben bacaklarımı açtım girmesi için ama önden gitmek yerine arkadan girdi ve orası kuru olduğundan dolayı canım çok yandı , ağladım ve cinsel ilişkiyi yarıda bıraktım sonra o bana bağırmaya başladı , surat asti bu kadar korkak olma diye ama ben onun kadar tecrübeli değilim ki yeni yeni öğrenmeye başladım napiyim ya?
Cinsel ilişki sırasında korktuğum için sevgilim bana kötü davranıyor, ne yapmalıyım?