Cinsel Yaşam Vajinamım bir dudağı sarkık, sizce çok mu kötü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 İlerde eşim beğenmez mi? Vajinamım bir dudağı sarkık, sizce çok mu kötü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Birde şöyle şeylere takılmasaniz olmuyor mu 🤦♂️ Allah'ın yarattığı şeylerden bile şikayetcisiniz ya 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Erkekler takiliyor Yorumla zamansız003 1 yıl boş ver hangi erkekler takılıyor burdaki saçma sapan yorumlara takılma buradaki herşeyi gerçek sanma Burdaki çoğu şey yalan Yorumla Soran 1 yıl Doğru Yorumla zamansız003 1 yıl O yüzden rahat ol sen boş ver takılma böyle şeylere Yorumla
hayalperestt71 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 91% 1 yıl hnagimizinki sarkmiyor zamanla deforme oluxak tabiki bir ayakkabi bile bir sure sonra deforme oluyor vucut nasl olmasin 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Emin ol oradaki oranı anlayacak erkek yoktur... 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kötü göründüğünü anlar ama GaraGuru 1 yıl Hayır dikkat etmez o an yalamaya odaklanmış erkek emerken dudakları onu mu dusunecek
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Eşimin de benzer. Ama illa pembe ve ince dudaklı vajina erkeği tahrik edecek diye bişey yok. Ben tahrik oluyorum 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Etse daha iyidi ama😥 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynada dik ve çıplak durunca sarkıklık belli oluyor mu Yorumla Soran 1 yıl Hayit Yorumla Soran 1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman çoğu kızlarda olduğu gibi senin dudaklar. Hafif kararman da vardır Yorumla Soran 1 yıl Aynen beyaz tenliyim normal. Esmerlerin zaten tamamen kara Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kararma da normal. Sarkıklık dediğin de gerçek bir sarkıklık değil. Dudağının birisi daha büyük olabilir. Ki bence güzel emilir. Sorun yok. Yeter ki ıslanman güzel olsun Yorumla Soran 1 yıl Çok ıslanırım onda sorun yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eşinin sana bayılacağı bi özellik işte. Islak olsun da dudaklar kararmalar filan hikaye. Kadın ıslak olduktan sonra o dudaklar azıdırıcı oluyır Yorumla Soran 1 yıl Her erkek ıslaklik sevmiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buna emin misin. Yalarken çeneme bulaşan su gibisi yok Yorumla
amara21211 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 40% 1 yıl karşında ki erkek çok düşünme bakımlı ol gerisi teferruat 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. örnek bir resim bul netten bakalım. görmeden ne desek boş olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Üzgün surat gibi mi. Sarkık vajina görmedim hiç hepsi asildi gördüklerimin ama bence vajina vajinadir çok takılmamak lazım 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen aynada kendini beğeniyo musun bakıncw erkekler görse bunu dayanamaz diyo musun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ne bilelim görmeden belki çekici duruyordur belki itici 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İtici duraa ne olcak birlikte olmaz mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her türlü olur orada sıkıntı yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Şekline takılma keyfine bak bi erkek şekline takılıyosa kendisininkine baksın 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ya takilan bir erkekse Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Takılmaz hiç bir erkek ama dediğim gibi kendisi heykel gibi olmayacak sonuçta Yorumla Soran 1 yıl Peki oral yapmazmmı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oralla şeklinin ne alakası var ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her türlü ilişkini yaşarsın şekline rengine takılma anı yaşa Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Seve göz kusur görmez o libodayla bir dalar iceriye dudakları eşitler 🤣🤣 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kes sarkan kısmı 😂 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Değil daha çok zevk alırsın 0 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Beğenir takilmaz buna bakimli temiz ol yeter 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Görüntü olarak çok kötü mü duruyor 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. olabilir bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. En fazla estetik yaparsın 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bir bakim test etmem lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bişey olmaz bulmuşta bide kıllısını mı arayacak. 2 2 Yorumla aypipim 1 yıl Kıllı daha kötü olur ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @aypipim öyle bi laf var ya a. m bulmuşta kıllsini arıyor diye. Yani hani bulmuşta birde beğenmiyor gibi düşün Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Bişey olmaz dert etme 0 0 Yorumla
___ee__ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Yoo güzel emilir daha ne olsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Esteik olcam ilerde:( Yorumla ___ee__ 1 yıl Neden o kadar mı rahatsız ediyor Yorumla
acexx Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Tokatla tokatla düzel 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Beğenir 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. değil ;) 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evde kaldın 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasıl yani 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Görmeden inanmam😃 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kalbin güzel olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Daa niye sarkık 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum eükiden değildi sanki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben mesela emerken aşağı doğru çekiyorum dudakların sarkması normal miş sizde bi sebebi yokmu Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
minator34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Emilir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum:( beyaz tenli olduğum için de kararmış Yorumla minator34 1 yıl Ben yerim ya Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Görmek lazımdı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Birde şöyle şeylere takılmasaniz olmuyor mu 🤦♂️ Allah'ın yarattığı şeylerden bile şikayetcisiniz ya
Erkekler takiliyor
boş ver hangi erkekler takılıyor burdaki saçma sapan yorumlara takılma buradaki herşeyi gerçek sanma Burdaki çoğu şey yalan
Doğru
O yüzden rahat ol sen boş ver takılma böyle şeylere
hnagimizinki sarkmiyor zamanla deforme oluxak tabiki bir ayakkabi bile bir sure sonra deforme oluyor vucut nasl olmasin
Emin ol oradaki oranı anlayacak erkek yoktur...
Kötü göründüğünü anlar ama
Hayır dikkat etmez o an yalamaya odaklanmış erkek emerken dudakları onu mu dusunecek
Eşimin de benzer. Ama illa pembe ve ince dudaklı vajina erkeği tahrik edecek diye bişey yok. Ben tahrik oluyorum
Etse daha iyidi ama😥
Aynada dik ve çıplak durunca sarkıklık belli oluyor mu
Hayit
Hayir
O zaman çoğu kızlarda olduğu gibi senin dudaklar. Hafif kararman da vardır
Aynen beyaz tenliyim normal. Esmerlerin zaten tamamen kara
Kararma da normal. Sarkıklık dediğin de gerçek bir sarkıklık değil. Dudağının birisi daha büyük olabilir. Ki bence güzel emilir. Sorun yok. Yeter ki ıslanman güzel olsun
Çok ıslanırım onda sorun yok
Eşinin sana bayılacağı bi özellik işte. Islak olsun da dudaklar kararmalar filan hikaye. Kadın ıslak olduktan sonra o dudaklar azıdırıcı oluyır
Her erkek ıslaklik sevmiyor
Buna emin misin. Yalarken çeneme bulaşan su gibisi yok
karşında ki erkek çok düşünme bakımlı ol gerisi teferruat
örnek bir resim bul netten bakalım. görmeden ne desek boş olur.
Üzgün surat gibi mi. Sarkık vajina görmedim hiç hepsi asildi gördüklerimin ama bence vajina vajinadir çok takılmamak lazım
Sen aynada kendini beğeniyo musun bakıncw erkekler görse bunu dayanamaz diyo musun
Ne bilelim görmeden belki çekici duruyordur belki itici
İtici duraa ne olcak birlikte olmaz mı
Her türlü olur orada sıkıntı yok
Şekline takılma keyfine bak bi erkek şekline takılıyosa kendisininkine baksın
Ya takilan bir erkekse
Takılmaz hiç bir erkek ama dediğim gibi kendisi heykel gibi olmayacak sonuçta
Peki oral yapmazmmı
Oralla şeklinin ne alakası var ki
Her türlü ilişkini yaşarsın şekline rengine takılma anı yaşa
Seve göz kusur görmez o libodayla bir dalar iceriye dudakları eşitler 🤣🤣
Kes sarkan kısmı 😂
Değil daha çok zevk alırsın
Beğenir takilmaz buna bakimli temiz ol yeter
Görüntü olarak çok kötü mü duruyor
olabilir bir şey olmaz
En fazla estetik yaparsın
Pekde iyi olduğu söylenemez
Bir bakim test etmem lazım
Bişey olmaz bulmuşta bide kıllısını mı arayacak.
Kıllı daha kötü olur ki
@aypipim öyle bi laf var ya a. m bulmuşta kıllsini arıyor diye. Yani hani bulmuşta birde beğenmiyor gibi düşün
Bir hazineye sahip olduğunun farkında degilmisin
Doğalı öyle olur genelde kötü değil
şimdiye kadar hiç gören erkek oldu mu
Üst dudağı da sarkıt bir şey demez
Offf yalaması zevkli olur
Bişey olmaz dert etme
Yoo güzel emilir daha ne olsun
Esteik olcam ilerde:(
Neden o kadar mı rahatsız ediyor
genel olarak hepsi öyle sıkıntı yok
Tokatla tokatla düzel
Beğenir
değil ;)
Evde kaldın
Nasıl yani
Görmeden inanmam😃
Kalbin güzel olsun
Yok beğenir öyle düşünme
Daa niye sarkık
Bilmiyorum eükiden değildi sanki
Ben mesela emerken aşağı doğru çekiyorum dudakların sarkması normal miş sizde bi sebebi yokmu
Bn sarkık seviyorum ağza daha iyi geliyo:)
Ne kadar sarkık?
Nasil sarkık
normal
Emilir
Bilmiyorum:( beyaz tenli olduğum için de kararmış
Ben yerim ya
Görmek lazımdı