Kötü mü duruyor dediğin şeyi görmeden iyi veya kötü diye bir yorum yapılamaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ya knk Allah askina bi dert etmeyin bunlari bu kadar goren yok eden yok, onu da gectik sanki oraniza bakip da seciyoz seviyoz. Evlendikten sonra bile sanki esin gorup “Aa benim hayal ettigim boyle degildi Kesinlikle kabul edemem bosanmamiz lazim” mi diyecek. Seven sevmis bi kere dimi, oranizla beraber olmuyor evlenmiyor insan takma bu kadar…
O iç dudakları emerek kan dolmasına ve iyice prmbeleşmesi sağlanmalıdır bunu yaptırıyor musun, bu önemli kan giden yere can gider can gitmesi için vskumlsnması gerekir.
Şarkıların sarkmama durumu resim olmadığı için değerlendirmek doğru olmaz ama hiç bir erkek oranın sarkip sarılmadığın bakmaz ama darsa hoşuna gider seninki darsa süper
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Kötü mü duruyor dediğin şeyi görmeden iyi veya kötü diye bir yorum yapılamaz.
Ya knk Allah askina bi dert etmeyin bunlari bu kadar goren yok eden yok, onu da gectik sanki oraniza bakip da seciyoz seviyoz. Evlendikten sonra bile sanki esin gorup “Aa benim hayal ettigim boyle degildi Kesinlikle kabul edemem bosanmamiz lazim” mi diyecek. Seven sevmis bi kere dimi, oranizla beraber olmuyor evlenmiyor insan takma bu kadar…
O iç dudakları emerek kan dolmasına ve iyice prmbeleşmesi sağlanmalıdır bunu yaptırıyor musun, bu önemli kan giden yere can gider can gitmesi için vskumlsnması gerekir.
Şarkıların sarkmama durumu resim olmadığı için değerlendirmek doğru olmaz ama hiç bir erkek oranın sarkip sarılmadığın bakmaz ama darsa hoşuna gider seninki darsa süper
Boyle ufak tefek seyleri neden sorun yaparsiniz anlamiyorum. Zevkle ve şevkle oral yapilir. Ozguvensizligi yik bence.
merak etme partnerin azgınlıktan dikkat bile etmeyecektir ve bence güzel bir vajina tipi ben seviyorum
Gormeden yorum yapmak cok zor. Ama bence takilma kotu gorundugunu sanmiyorum. Sen takildikca sana daha kotu gorunecek
Yaptır boş ver ver ağzına birinin mutlu olsun yoksulluk çekenler var
Ne bilelim kötü olduğunu sarkmanin ne aşamada olduğunu
o dudaklara emerek yaladıgında o zaman neden bekledigini sorgularsın
AA sevilmez mi o dudaklar daha güzel ağıza gelir
Olsada emsem😍
Hayır yapıldkça düzeleblr güzel bir şekilde olursa👍
Kuruyken kötü görünebilir ancak ıslanınca güzelleşir
damacana zkilen ülkede sorduğu soruya bak sdfgsdfgsd
Yoo gagetguzel temiz ve bakimliysa oral zevk verir sana
Her iki dudakta mı sarkma var, rengi koyu mu
saçmalama oralin şekli mi olur dar olursa dil darbesi daha da şiddetli olur
Vajinan çok güzel duruyor bence dolgun ve kabarik mi duruyor vajinan
Tatlım kukusu bulmuşlarda iç dudağinamı bakacaklar.
Bende de aynı soeun var evlendikten sonra oldu
Benim evlenmeden önce var düşün
Onu bilmiyorum neden olduğunu ama benimde dar her ilişkide zorlanıyorum ama sarkma var
Sarkms ile oral ne alaka
yok be canım varlığı yeter bence.
yooo gayet güzeldir...
Dudakları ağız dolusu emecek Hüner lazım
Sevdiğin adam olsun onu önemsemez
Sorun olmaz keyfine bak
Abazalara fark yapmaz sakin ol
Ic dudaklar darsa sorun etme
Görsel yok ki görelim. Belki de kötü değil.
Dar vajina daha güzel zevk verir
Hayır diğil yalattır partnerine
Sorun etme bnce temiz ise oral yapılır
Boş dert
Normal neleri var
Bazı kadınlarda böyle maalesef
Hayır be
Tam anlayamadım görürsem net bir şey söylerim
sarkma problem değil rengi nasıl
Sarkma olan yer hafif koyu kalanı kahverengi pembe gibi biley
güzel o zaman
o dudakları emmek daha güzel
Hayir en sevdiğim
çok mu sarkma var
sanırım ya olgun biriyle sevişmelisin ya da yalamayı çok seven biriyle ve sende yalayan bile zevk suyunun akışını izleyerek kudurmayı arzuluyorsun
Bulan takılmaz bence
Görmek lazım
Ben yapmak istiyorum
Nasıl bir sarkma
Guzel