- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılYorumsal tahminsel karşılaştırmasal degil bilimsel bir cevap istiyorsan.
Vagina ya da penis yapısı bir genetik getiridir. Uyguladığın hic bir bakım ya da mastürbasyon yontemi vs bunda artış ya da eksiltme yapamaz, dısdudaklar ya da icdudakların yapılanması tamamen genetik ozelliktir ama asla aileden kimseye de sende nasıl demek ya da gormek mumkun olmaz. Tüylenme de bir hormon donemidir ve bir sure coklaşmasının sebebi de yapısal tamamlanma içerir yani kotu bir sey degil ancakkulturel ogretiler illa temiz pak tut dediğinden ikide bir ugrasılır. Ancak diğer kultur orneklerine netten baktıgında bu kadar paniklenmediğini de görürsün zira bu dogal bir surectir ve her kulturun oğretisi de aynı olmaz, aksine trimmed denen toparlama usulü hakimdir.
Ben konusu ise her kızda erkekte olabilir bu da vucudun yaptıgı bir konudur ve hic bir zararı da yokken bu kadar hassas bolgede asırı gorsel sorun olmadıgı surece de ugrasmanın hic bir anlamı yok.
Bu soylediklerimi bir kadın dogum doktoru da son işlev olan dogurma prensibine uygun ve calısıyorsa hersey ; tekrar aynısını soyleyecektir. Nette gorunen pasparlak ornekler de aslında gercek ve orijinal değildir ve karsılastırma olcutu de olamazlar.
Sonuc olarak oncelikle dogurgan olman neslin devamı icin gerekli meziyettir gerisi yani dudak yapısı kıllanma uzerinde durulacak konu olamaz.
Ancak gun icinde dudak uzunlugu cok rahatsız edici ise bu durumda labiaplasti operasyonu yapılabilir ancak buna da estetikten cok doktor kararı gerekir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Benim en çok sevdiğim vagina tipi genetiktir. O zaman 2 yüzünde ikide oranda dudağın var en an o dudaklar 2 se dakika öpülür yalanır. Oranın iri olması sanada büyük zevk verir başını sürterek yerlestirince büyük dudaklara baskı yapınca keyif hem sende hemde bizde katlanır bir yere gitme en sevdiğimiz tip bunu bil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılMastürbasyon yaparken çok hırpalıyorsan olabilir, ağda da cilti sarkıtıyor maalesef.
03 Yorumla
Soran+1 yılDokunmuyorim ki mastürbasyon yaparken + 22 yaşım ve max 20 kere ağda yaptırdım dedim bu ikisiyle alakalı değil diye düşünüyorum hormonal bozukluklar var erkek tıpi tüylenmem vs bu da hormonla alakalı büyüyor olmasın Dr a gitsem mi
- +1 yıl
Hormonal bozukluklar böyle bir büyüme yapmaz yapısal olabilir seninki genetiktir belki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBuyuk olup olmadigini estetik cerrah ben icin. dermatolog dudaklar icin jinekologda size akil verir sevilip sevilmemesi erkegine gore degisir
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi bölüme gidiyim ve ne diyim yani şimdi
- +1 yıl
Siz once jinekologa gidin o hem beni kontrol eder hemde size yardimci okur
kadın doğuma git orası bu işlere bakar kadın hastalıklarına giriyor sonuçta fazla üsteleme direk git dokturla görüş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılDışta derken nasıl görünüyor çok mu kötü ağda ve mastürbasyon ile alakalı bir şey değildir bence genetik yapısal bişidir
01 Yorumla- +1 yıl
En güzeli doktora git
+1 yılmastürbasyon yaparken kendini kaybediyor olmaslisin
00 YorumlaKimse orası için sevilmez. Ama yorum yapmak farklı şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışta olması kötü ilerde daha çok dışta ve sarkık olur
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıyim yani 😔😣
Cevap sahibi+1 yılYapacak bişey yok öyle kabul et sev.. belki eşin begenir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyüklük sarkma değil. Ağda sarkmaya sebep olabilir. Gayet normalsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaa knk dert ettiginiz seylere bakin yaa. Kizlar neden boyle yaa offff...
00 YorumlaBunu kafana taktığını değmez bir sürü vajina şekli var onlardan birisi de senin ki
00 Yorumlaaksine daha iyi. Sürtünmede bile acayip zevk verir ve alırsın. Daha kolay sulanır
06 Yorumla
Soran+1 yılHep islagim 🙈
Soran+1 yılİlerde daha çok dışa çıkacak yazmış bir abi çok kötü olacak yazmış 😔😣
Soran+1 yılseks yaparken?
Senin vajina göre bi erkek beğencekse hiç beğenmesin boş ver fiziğini sevvvv💌
00 Yorumla
+1 yılAşırı oynaşma onla klitorisle oyna
01 Yorumla
Soran+1 yılBen oynamiyorim ki orayı hiç zaten , erkek arkadaşım yaliyor oynuyor iç kısmı dudağı değil ben mastürbasyon yapmayı sevmiyorum tek. yapsam da orayı oynamam🙈
- Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılKıza göre farklı modelleri mevcut.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıda olması güzel sorun değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani pek estetik durmuyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlacak adam vura vura içeri sokar onları
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım, cinsel ilişki de güzel bir şey mi erkek için anlayamadim
Cevap sahibi+1 yılYavrum görüntü önemli değil içine giriyoruz zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır çok daha iyi of
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDudakların dışarıda olması çok tahrik edici
00 Yorumla
+1 yılYok yapısal o
02 Yorumla
Soran+1 yılEskiden böyle değildi sanki 18 kem falan emin değilim o zaman dikkat etmiyordum. 😏
- +1 yıl
İşte gelişmiş hem etli çekciidir
boş ver iyi dişlenir
00 YorumlaVajinaliktan çıkmış
00 Yorumla
+1 yılKötü bence
00 YorumlaAslında çok iyi
01 YorumlaKötü bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldudaklarında buyuk mü normalde
00 Yorumla
+1 yılGüzel